140

Анонимен

преди 5 години

Украйна е като БГ през 91ва, ама времето за тях е спряло и няма оправия. Поне близките 50-100 години. Няма смисъл да са дърпат от Раша, тя си е там и винаги ще им въздейства по някакъв начин. ЕУ няма да ги оправи. Войната е ад и нищо няма да реши

139

Ким Че Ун

преди 5 години

Потрошенко трябва да знае че Украйна в крайна сметка е Старата Велика България с последен владетел Кан Кубрат и неговият син кан Аспарух .Та и ние имаме претенции към измислената му държава и трябва да си вземем това което си е наше от незапомнени времена . Тъкмо ще граничим с братска Русия завинаги .

138

Анонимен

преди 5 години

Украйна е провалена държава.....................така решиха западните масони!

137

Анонимен

преди 5 години

До ЖороНе се коси, дъpт кyфaлнико. Тръмпи, с меко казано оригиналния си характер, току що каза обратното. Нали виждаме, че като се изцепи за самочувствието на "най-великата държава"(балон), след това по десет пъти тича до тоалетната, дано "ненадейно" срещне обекта на сlоето внимание.

136

Анонимен

преди 5 години

До ЖороЖорко, по-спокойно, душе, хапчетата ти са в тоалетната... вземи си ги, чвече се давиш от злоба и простотия. Отбелязваш и видими ментални разстройства. Внимавай, онаследява се... А за "късото" питай "любимата" си. Горката, току обикаля приятелите ти, съседите ти, пък и двама от рода ти... Но е дискретна. Не те обсжда много-много...

135

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 138 Късото злобно скоро ще разбере,че Обама не е президент на САЩ.Току-що Трамп каза,по амер.ТВ,че среща с *** на предстоящият фотум ЙОК.

134

Жоро

преди 5 години

До до чибурашка Не може да си българин и да си в Москва.Това е като да ти се пие ракия,а да лочиш вода.Москва е миналото,лошото останало неизтрито от социализма."Истински"българин не мпже да има нещо общо с наште врагове от веки-веков.Или не познава бълг.история или не е българин.

133

:):)

преди 5 години

и ся ко стана, *** ключа към палатката, в северен поток. Изплю камъчето. Ако това беше премълчал аха да му повярвам че е жертва , но вече лъсна като тиган на месечина...

132

до чибурашка

преди 5 години

само в Москва има 30000 българи. Е разбира се, не миячи на чинии и тослетни, Русия такива си наема от бившите републики. Русия се нуждае от квалифициран персонал, просто нвма нужда от ***..

131

Анонимен

преди 5 години

Идва края на нео-фашисткия режим на олигарха-алкохолик-шоколадов бос Потрошенко!!!

130

Щирлиц

преди 5 години

Укропитекът е много прав!

129

wild horse

преди 5 години

Кому е нужна тази просяшка държава,то и запада се чуди как да се отърве от измикяри,*** и потомствени слуги с изплезени езици,за които прадателството е начин на живот. Колко пари наляха,колко инструктори пратиха,всичко е безполезно с тези бездарници. А тези,които се сетиха за бесарабските българи да попитат ББ защо не реагира,когато прекратиха обучението на български език...просто не е Орбан

128

Кремълският педераст

преди 5 години

Се нуждае отчаяно от нова война за да закрепи клатещата си диктатура.

127

Анонимен

преди 5 години

Путин гледал на тях като на колония.. Хахахах.. А Германия като на какво ви гледа бе?? Хахахах.. Малко преди преврата в Украйна, ако си спомняте, Путин постави едни милиарди на масата. Но Украйна избра светлото бъдеще на запада:) Западът обича да кани на софрата, но там няма места за други (се оказа). Дано хората в България не прогледнат прекалено късно.. Време е да си използвате мозъците..

126

СциганинС

преди 5 години

Ако искаше -то отдавна да я имаш и Украйна и Донбас както Крим има сега ,но не му трябва Украйна,а този си прави пиар-реклама за престояшите избори в Украйна.А има шарани голи да му вярват...за съжаление!

125

Анонимен

преди 5 години

Ха хуу!Многото шоколад в комбинация със спирт до там води!

124

Бате Гойко

преди 5 години

"... неговата империя не може да функционира без Украйна."ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА

123

Край

преди 5 години

Путин искал Украйна. А съвсем скоро ще видим дали Украйна иска Порошенко. По скоро -Не.

122

хаха

преди 5 години

Потрошенко, Потрошенко, ама много си *** и нагъл бре Потрошенко!

121

Анонимен

преди 5 години

Когато Крим се върна при майката родина, моряците от украинските военни кораби минаха на страната на Русия барабар с корабите.