100

pipo

преди 5 години

Тоя съвсем е откачил. Защо му е на Путин Украйна, като пусне "Северен поток 2" украйнците, ще умрат от студ и глад. Сами ще го молят да ги прибере, ама голодупавци на кой му трябват.

99

vlady

преди 5 години

Браво на Порошенко - постигнал е делириум и се доказва за пореден път като достоен ученик и последовател на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво. Заслужено е удостоен с високото звание "Горький пропойца".

98

Боби

преди 5 години

До Гледна точка"Германия има достатъчно енергийни ресурси за да поддържа БЕЗПРОБЛЕМНО потреблението на домакинствата."Прав си това е вярно и Германия не е единствения потребител на Руски ГАЗСамо че така да го кажем Целокупна Европа(включително България) получава над 40% от Газовите си доставки ако спре руската ГАЗ за повече от 2 седмици Промишлеността ще окапе от там приходите и на частниците и данъците за държавата.

97

Гледна точка

преди 5 години

Боби не ни вкарвай в заблуждение! Германия има достатъчно енергийни ресурси за да поддържа БЕЗПРОБЛЕМНО потреблението на домакинствата. Има най-големите соларни централи, вятърни и водни централи, кафяви въглища и въпроса опира до икономиката на Германия. Която ако спре доставката на газ ще има някакво по-забавено развитие, но няма да е фатално за краткосрочен период!

96

(*_*)

преди 5 години

*** иска цяла Европа.Но за сега не прицел е Украйна.Проблемът на *** и котилото около него им е ,че ако прекалят няма да могат да си харчат парите на запад. А русия разваля всичко до което се докосне.На путнинката дъщерите са му в Швейцария.Не в русия.

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Аааааааа.....да си го носят!!! В 2014 г меркелица изяде г.....та, подписаха с Янукович споразумение и .......трябваше им точно 24 часа за да забравят всичко. А сега.............сега ще почнат поредните безредия и чичко Абу Али Путин (така го нарича цялата арабска преса) ще дойде и ще наведе порядък!!! А тази г-а-д потрошенко, ако не го обесят неговите си хора ще го съди трибунала в Донецк или Одеса!!! И украината ще си дойде на мястото, в Руската империя, КЪДЕТО ВИНАГИ Е БИЛА!!!

94

Анонимен

преди 5 години

Чрез евтиния руски газ немците ще са много по- ефективни и ще направят толкова пари, че да помагат и на украинци и на нас.

93

Боби

преди 5 години

До Гледна точка"Спирай ГАЗта"В началото на зимата? Помниш ли когато Газовата Кралица в Украйна дръпна шалтера аккво стана в България? А А А не помниш А аз помня всички ТЕЦове които Холандците платиха да минат от Мазут на ГАЗ за да се подобри икономиката и ЕКОЛОГИЯТА трябваше спешно да ги префасонираме обратно на МАЗУТ - В София имаше сняг с тънка черна поктивка от сажди(защото филтрите на ТЕЦ бяха демонтирани като ненужни при ГАЗът отпадния продукт е Вода и въгледвуокис)Спомни ли си а?

92

Анонимен

преди 5 години

От началото ... само статии, как Русия е била нападната ... изявления на ПрезПросото, как Русия иска окрайна и тн и тн ... НАТО АМЕРИКА ... няма даже да се коментира каква е играта ... А защо няма статия ... за това какво казва Русия за това ... или няма смисъл да се пишат тия работи ;д ... ( Русия каза еди какво си ... украйна казва че е лъжа ... некво никакво ;д )

91

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-скоро Меркел се намеси толкова по-бързо ще се разреши кризата!Това е! Американците гледат да си продадат оръжието и да въведат Украйна в тясна зависимост. И само ще разпалят още повече конфликта. Меркел може да накара Пyтя да си хапи пръстите на краката!

90

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точка 98Хи-хи-хи-хи-хи............ти да не си въобразяваш, че великата немска нация е толкова т-ъ-п-а ???? Това само ние можем да отрежем клона на който седим!!!!! Егати.............мислех, че човечеството се развива еволюционно, а то................както когато изобретиха компютъра народа забрави колко е 2 и 2 и въобще не може да смята, сега вече не може и да мисли!!!

89

Анонимен

преди 5 години

И тоз куфар сега на гърба на немците... Абе накрая немците да не вдигнат ръце, че тогаз лошо.

88

Боби

преди 5 години

До АнонименАбе, някой да се сеща кога за последен път Путин изтегли руските космически войски от Сирия ?...само питам !Ще ги изтегли след около 99 години когато изтича настоящия договор за Базите Лактакия и Таурус освен ако междувременно не продължат договора.

87

Анонимен

преди 5 години

До 100Той да изтегли и междузвездните също :)))))))))))))))))))

86

Анонимен

преди 5 години

Абе, някой да се сеща кога за последен път Путин изтегли руските космически войски от Сирия ?...само питам !

85

Анонимен

преди 5 години

Порошенко първо да си каже колко фирми и заводи има в Русия, после може да говори глупости за,завладяване на цяла Украйна

84

Гледна точка

преди 5 години

Меркел спирай строежа на СП 2 и доставките на газ от Русия! Това ще е камата в руската мечка!

83

Боби

преди 5 години

До гурбетчийски поздрав"Спомняш ли си как възникнаха войните във Виетнам и Корея ?! Заради комунистите !"Не умнико САЩ искаше да има СВОЯ БАЗА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЛИЗО до всяка голяма и неконтрулируема от САЩ страна За Китай това бяха Корея и Виетнам.За Русия - Литва Латвия Естония Грузия Украйна и разните ***стани в средна Азия където какво имаше ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ

82

ИМПЕРАТОРА

преди 5 години

За какво сте ми бе , да ви храня , поя и топля още ли ???? Кой каквото си е надробил , да си го сърба !!! Порошенко ще го обеся на някой стълб , Турчинов ще го потурчат а останалите бандеровци .....те си знаят , като в Одеса - пречистване с огън ....... Хайде , че отивам да пийна водка , замезя с черен хайвер и похапна ..... ;) :) :)

81

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

ДО ПОСТ 94Всички украински капитани говорят руски. Но, когато им изнася.Защо не обяснят ,що прави джапането в трюмовете на корабите?Защо не карат шоколад на Петро, ракетни комплекси?А, бе има нещо гноло в украинската политика или може би не ядат шоколад!