92

Ум

преди 5 години

Министър да си ... затрупват те с пари докато робите преживяват с 200 лв. Средна класа няма, или караш мерцедес или събираш от кофите.

91

народен глас

преди 5 години

айде стига толкова прекалихте

90

nobi

преди 5 години

как става тая работа. моята заплата била по голяма от на министър. От 6 години не мога да построя една къща, а тия за полвин мандат си накупиха мерцедеси за полвин милион

89

и

преди 5 години

До Анонимен 77 Ти къде прочете че най малките заплати в ДС са 1500 лв.Не пиши глупости. Започвот от 550 лв. за ночинаещ висшист.

88

Инспектор

преди 5 години

До погнусен 72 Заплатите в държавния сектор не бяха вдигани 8 / осем/ години. По низините започват от 550 лв. за начинаещи до 700-800 лв. за стари служители.Оценката на работата на служителите се въведе да се мачкат непослушните и да се поощряват подлизурковците.Все пак повишаването на заплатите в ДС дърпа и заплатите в частния сектор.Иначе няма работници.

87

До 88 Жеко

преди 5 години

За кой от тримата държавни служители, които имат право да получат между 1500 и 4500 лева заплата, пишеш?!

86

Чиновник

преди 5 години

До iceblast88Ти сериозно си вярваш на глyпocтите, които драскаш по цял ден. Хора, с манталитет като твоя, в каквато и среда да ви поставят, винаги ще мрънкате и цвилите. Хубавото е, че от такива като тебе нищо не зависи и само си лаете, колкото да не зАспите.

85

Чиновник

преди 5 години

До Един от СеверозападаАбе вие, ако наистина бяхте толкова умни, колкото се изкарвате нямаше да пълзите в краката на "неуки" началници. Трябва да спрете да се самозалъгвате за тези неща. По-добре ще е за самите вас.

84

Жеко

преди 5 години

Абсурдно е да има 4500 лв заплата за държавни служители които нищо не правят и 800 лв за готвачи които работят прави по 14 часа на ден.

83

Анонимен

преди 5 години

Кой ли ги измисля тия за да дразни хората? Аз съм държавен служител на експертна длъжност със заплата 800 лева. Какви хиляди, какви 5 лева?

82

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен76 Без да искаш-улучи десятката. В нашата мила Родина, не трябва да си по-учен от началника си, защото му клатиш столчето...Важи за началници от всички нива-от бригадир на плочкаджийте по Графа, до министър-председател.

81

Анонимен

преди 5 години

Осигурихме следващите избори!Ей така се правят нещата!Такъв народ, такива чиновници заслужава!(за 80%-те ирония с метафора, бълг. 8 кл. )

80

iceblast88

преди 5 години

До ЧиновникРазликата между данъкоплатеца и чиновника - данъкоплатеца работи с данни и примери, чиновника скача като таласъм и крещи обиди. Безсмислено е да се говори с вас. И ти и другите държавни служители обиждате персонално, но един пример не дадохте за това, че си вършите работата, 1 отговор не дадохте на въпросите които ви зададох. Това нагледно показва моето и вашето ниво. За съжаление на всички в доста лоша светлина за вас, а за съжаление защото доста неща зависят от вашата компетентност

79

Анонимен

преди 5 години

А защо са ни областни управители, след като всяка община си има кмет? Това е излишно харчене на пари и то 80% от депутатската заплата. В Северозападнала България, заплата на един областен, си е направо милионерска на фона на средната заплата от 600 лева. А и не е само той - има поне още 30-40 човека администрация.

78

Чиновник

преди 5 години

До iceblast88Отворко, мислиш се за много запознат, но реално нищо не ти е ясно. Само глупости плещиш.

77

До 77

преди 5 години

Това за най-ниска заплата от 1500 лева откъде го изкопа?! Тези 1500 лева са за трима души от държавната администрация, а над 90% от държавната администация са на заплати между 510 и 1000 лева. И разбира се 1500 лева заплата е адски малко.

76

iceblast88

преди 5 години

До До iceblast88Като са много на брой и нямаме закон за персонална отговорност на държавния служител си подмятат отговорностите наляво и надясно и нищо не се прави. Всеки сблъсквал се с държавна администрация знае отлично, че те препращат от гише на гише и бюро на бюро докато накрая от всичките 40 не се намери един които днес е в настроение да работи. И защо когато държавен служител се издъни, гражданите съдят държавата, а не служителя? Парите като спечелиш делото излизат пак от твоите данъци!

75

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е държавната администрация. Защо да не повишат заплатите на избирателите си?

74

iceblast88

преди 5 години

До До iceblast88Никъде не съм казал, че цялата работа в държавата трябва да се върши от държавните служители! Стига сте извъртали като дърт БКП-еец както на вас ви изнася! Дадох примери с неща които е трябвало да свършите! Неща за които ние ви плащаме да вършите и вие пак не сте ги направили! Какво, трябва да има по 1 държавен служител които да държи химикал, втори които да държи листа и трети които да движи ръката на първия за да напишете едно писмо ли?

73

Анонимен

преди 5 години

И защо най-ниските заплати при чиновниците са 1500лв? Направете ги 3000лв. На пенсионерите не повече от 150-200 и то след 2-3 год. Най-после да се реши въпросът с тези хорица с по 35-40 год. стаж докато се преселят в по-добрия свят.