145

добрият премиер кога

преди 5 години

Ако приказката се казваше:,, Добрият премиер Бойко", който отишъл да събира тикви, случайно намерил пари и не ги взел, тогава щеше да е виц.

144

Анонимен

преди 5 години

Издателство "Просвета" с благословията на МОН лъже децата от малки.Хора, българи възпитавайте и учете децата си с истината,не се поддавайте на антибългаската пропаганда на НПОта ,медии и слугинажни политикани.Браво на тази българсика майка Ивелина която не мълчи и сепротивопоставя на системата която унижава българите и величае плевелите.

143

Анонимен

преди 5 години

А в пети клас учат "Легенда за рома"... В шедти - петте стълба на исляма. Естествено, че ще емигрират младите българи... Махнаха Крали Марко, за да учат Легенда за рома. Скоро ще се наричаме Ромска република България

142

SILANCE

преди 5 години

До ЖоДа,ама не разказват тази случка в т. нар. учебник - навсякъде могат да се срещнат нормални хора. Пишат проЗтотии и се мъчат да зомбират с тях децата.

141

Анонимен

преди 5 години

"Добрият ром"...е само кубинския.А МОН при всички правителства убива българското образование вече 29 години.Вижда се услужливо им помагат и от БАН.Когато "бизнеса" у нас търси работници да ги търси сред споменатия в тази лъжлива приказака.

140

Анонимен

преди 5 години

доб,ият ,ом как се казва ? севе,ин от ,.усе ?

139

Словоблудство

преди 5 години

Добър Ром=евреин миньор=арабски шейх християнин с една жена=сухо море=алкохолна напитка без алкохол, земен извънземен . Ако някое от споменатите горе словосъчетания ви звучи разумно значи има и добър ром :)

138

Анонимен

преди 5 години

Добрият ром се напил с ром

137

Менто

преди 5 години

Ид.и.о.ти, добрия ром,лошата мастика и злия джин прадедите ви се въртят в гробовете от срам.!.

136

Истинската приказка

преди 5 години

с камъни,шишета и тухли от арчърите на маалата!На другата сутрин заптиетата дошли пак и отвели добрия ром Джемал!В централния кауш Джемал заживял дълго и щастливо много години!

135

Истинската приказка

преди 5 години

Върнали се в маалата и започнали да празнуват 3 дена и 3 нощи!Но на третата вечер комшията Мюмюн ударил Джемал с кол по главата и настанал велик батъл!Дошли заптиетата,но те били засипани

134

Истинската приказка

преди 5 години

Добрия турски ром Джемал тръгнал една сутрин за града с многобройната си челяд-Сизгин,Касандра,Джемал-джуниър и Мустафа да си наберат желязо,портмонета и телефони.Но по пътя видял голяма торба с жълтици!Не пипнал торбата,а взел само жълтиците!Веднага купил 2 кашона люта ракия и голяма уайрлес тонколона 200 вата!

133

Ниска топка

преди 5 години

Са всички в този сайт.Само омраза и страх , но никога воля и хъс за самочувствие.Хора , спрете да мразите , защото винаги ще загубите и самотни ще плачете.

132

1488

преди 5 години

*** не са хора в социалния смисъл на думата! Това са говорещи при.мати, обществени *** и отношението към тях не трябва да се базира на нормалните норми за морал и хуманност

131

Анонимен

преди 5 години

Това е само началото! Почнаха ли в учебниците да вкарват подобни извращения, нещата вървят много зле! На първо място на всички е ясен целият план на ЕС за превръщането на България в гетото на Европа. Фондациите на ония дърт психопат Сорос, БХК и подобни криминални организации. На второ място, ако наистина искат да има интеграция, факта че пишеш в учебника приказка за рома, означава че вече го делиш от останалите! Къде е логиката!? Отвратителна пропаганда! Още по отвратително е че мръсят децата

130

Анонимен

преди 5 години

Все едно толерантен българин. Българина толерантен само към по-силните.

129

Анонимен

преди 5 години

Добрият ром??Все едно евреин-миньор!

128

релтиХ

преди 5 години

Никога не пиши едно нещо, когато можеш само да го кажеш!

127

Анонимен

преди 5 години

Да направят разказ за добрия ром който изнасили и уби жена в Русе

126

Потресен

преди 5 години

След онова хоро между християни и мюсюлмани, след мирното съвместно съжителство( ни не и османско робство!), поредната подлост и подигравка с българина! Очаквам в скоро време, българинът да е лошият, а р.о.м.а ощетен, борещ се с поробителя-българин, и претендиращ, че това е неговата родина и държава, а българите са натрапници!До кога ще търпим наглостта на управляващите? Българийо, Българийо, за теб ли те умряха?