21

Анонимен

преди 5 години

кои му дава думата на това крадливо недоразумение наречено каролев

20

съжаление

преди 5 години

Социалистите цяла нощ са сънували оставка.Времето застудя. От колко време само някои от по-другарите могат да крадат, ама поради некадърно управление заграбените активи не дават мечтаната печалба.Въобще, де да можеше пак да се докопат до обществените фондове, а народчо да им бачка . . .

19

Анонимен

преди 5 години

Баба Мика-Май ми се пика!Хайде стига този хербарии!

18

Гледна точка

преди 5 години

ПаРаДоКсКазал си нещо, ама не си казал нищо!

17

Анонимен

преди 5 години

Оставка, крадльовци!

16

ПаРаДоКс

преди 5 години

Каролев, как ще ми се вдигне стандарта като бюджета идва 95% от данъци, а данъците ги плащам Аз. (друг въпрод е, че насреща не получавам НИЩО)Е как ще ми се вдига стандарта, когато му се вдигат разходите ? На мен частника не ми вдига заплатата...и кво праим?!

15

Анонимен

преди 5 години

Пак Каролев ли изкарахте?Свършиха се компетентните експерти и опряхте до тоя.

14

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Кой е тоя е бе? Специалист по всичко като Плевнелиев. Когато някоя пропаднала медия не може да намери професионалист да коментира дадена тема, тя кани Каролев.

13

Анонимен

преди 5 години

Това,че списвате Неграмотно е лично ваша заслуга,и когато ви бъде посочено макар и иронично,м'одито започва да се изявява като цербер! Смешни сте.

12

БАШ майстора

преди 5 години

дори и да върви добре икономически страната ни това не е достатъчно без реформа в институциите най вече съдебна,образователна и здравна система,хвърлянето на повече кеш е временно замазване на положението но без основен ремонт не се решава дългосрочно нищо

11

бай ганю

преди 5 години

да живеят нашите гастербайтери и парите от европа без тях сме обратно на изтокна тези на които им е трудно финансово у нас са предимно хора без професия или занят,или слабо квалифицираните иначе всеки друг който умеее да върши качественно и професионално нещо успява да се развива само да е малко по амбициозен и да му се работи

10

House M.D.

преди 5 години

***, какво е "корпУрация"?

9

Анонимен

преди 5 години

Според дърт/ия... Зайкова бюджетът бил предизборен и щедър,абе дърт/ул С ИЗВИНЕНИЕ ВСЕ ПАК а ако не беше "предизборен"КАКЪВ ВОЙ ЩЕШЕ ТИ И ЦЕЛОТО КНСБ ДА НАДАДЕ???Каква е тая шизофрения бе,ако не дават що не дават,ако дават що дават?!А тия пък от БКП един друг не се слушат какво пляскат-Корнела-"ГЕРБ ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА БЮДЖЕТА НА БСП.РАЗЛИКАТА Е 50 МИЛИОНА"А стига бе,ми тогава що лаехте и миналата година,за спорта?Тая година същото,хем предизнорен бил,хем бил антисоциален?!Бокл/ци.

8

4 километър

преди 5 години

Тоя ни го пращайте !

7

Анонимен

преди 5 години

На тоя Празноглавец до кога ще му бъде давана трибуна да ръси простотии!

6

123

преди 5 години

Чий стандарт ще вдигне - на държавните служители. Откъде ще дойдат парите - от частния бизнес.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Прав е Каролев.Бюджетът ще вдигне стандарта.Само дето не е уточнил чии стандарт ще вдигне.То е ясно - на гербаджийските чиновнически калинки, на раздутия репресивен апарат на МВР и на обръчите от фирми на ГЕРБ, които постоянно "печелят" конкурси за държавни поръчки.За останалия народ предстои поредното обедняване.

4

Корни

преди 5 години

Нашият бюджет е по-добър: Излапваме всичко. Правим Атомната в Белене, да живее СССР-то. После сдаваме щафетата на следващите - Да се оправят.

3

Анонимен

преди 5 години

Лъжи,лъжи и пак лъжи.

2

Щерю

преди 5 години

Ние ще си отидем - комунизмът още няма да си е отишъл от България...