47

Анонимен

преди 5 години

До ГЕОРГИ НЕЙКОВИ аз мислех,че е Сталин,защото не ми беше много ясен този период,но после разбрах,че Троцкистите са избивали хората в СССР,а не Сталин.

46

гого елвиса

преди 5 години

РУСКИЯ НАРОД Е ВЕЛИК НАРОД ,И НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКИВА УПРАВНИЦИ . ПРИ НАС ИМАЛО ОЛИГАРСИ БОГАТАШИ И МУТРИ . У НАС ИМАЛО БЕДНИ . НИЩО В СРАВНЕНИЕ С РУСИЯ . ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ НА РУБЛАТА ,ГЛАД . А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ИЗНАСЯТ СКЪПОЦЕННОСТИ ЗА МИЛИАРДИ . кой е виновен за това Всички бивши републики и соц .държави са против тази политика .

45

гого елвиса

преди 5 години

сега един човек иска да направи от една богата страна на природни богатства бедна изостанала . Богатствата на Русия , са в ръцете на олигарите които са мулти милиардери , собственици на футболни отбори острови Цели квартали в САЩ , Англия ,Франция АХТИ ЗА милиарди за сметка на Руския народ . КОЙ позволи това . КОЙ си позволи , да превзема чужди тъеритории.ОТДАВНА отмина времето на империализма .народа ще

44

ГЕОРГИ НЕЙКОВ

преди 5 години

Мислех че времето на промитите мозъци отмина. Много години ни втълпяваха че , Л енин, и Сталин са герии . оказа се голяма лъжа . Убили са и пратили на заточение хиляди сънародници елита на нацията . Научихме го след 50 год.

43

Анонимен

преди 5 години

До УХААААААПУТИН ЯСНО КАЗА-СВЕТА БЕЗ РУСИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА--А ТОВА ЗНАЧИ....значи ушaките ще се връщат на родната си Планета на маймуните :)

42

ники

преди 5 години

Ако искате медията Ви да се развива, трябва да освободите тази журналистка. Очевидно нищо не става от нея... Очевидно не е безпристрасна и дъвче едно и също всеки ден.

41

Анонимен

преди 5 години

Ами стана ясно за какво става въпрос. Сега Порошенко призовал натовски кораби в протока. Провокации и после рев: "Ще ме набият". САЩ просто искат да притиснат руснаците отвсякъде. Не съм русофил, но ако не бяха Русия и Китай, САЩ и Англия, отчасти Франция още колко ли простотии щяха да сътворят най-демократично.

40

УХАААААА

преди 5 години

порчето се изпусна и каза че сащ са обещали да му помагат ,ако направи тази дивотия--но ----остана с пръст в ***....тръгне ли срещу РУСИЯ,за 24 часа ще висне на въжето с крачетата нагоре--ПУТИН ЯСНО КАЗА-СВЕТА БЕЗ РУСИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА--А ТОВА ЗНАЧИ.....

39

Анонимен

преди 5 години

"Внимавай, да не си изцапаш ваатенката."Ватенката, приятелю, както и валенките, са унищожили армията на Хитлер. Ако германската армия имаше ватенки и валенки вероятно щеше да превземе Москва. Обаче ти откъде да го знаеш това. Трябва да си чел и учил история, а ти не си. Или военно дело трябва да си учил, а ти и това не си. Или политика, а ти и това не си... ЛИчно аз смятам, че едвам си завършил осми клас. Силно препоръчвам, преди да продължиш да постваш глупости да си завършиш поне средното.

38

Анонимен

преди 5 години

Путин изобщо не стои зад сблъсъка. Цялото му участие е в това, че са го уведомявали в реално време. Русия си има закони и институции и организации, които да ги налагат и да следят за спазването им. Тази статия се опитва да обясни как Русия провокира Украйна. А на практика е точно обратното - Русия само реагира на провокация и го прави според законите си.

37

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Не зная дали си давате сметка, но Стамболов е убит, като са го насекли със саби. Няма много таквиз атентати по света.Българите продължават да пращат всички свестни при Тангра.

36

Един от Дивия Запад

преди 5 години

В предишните си постове, не уточних, че вече войните не вървят. Можеш да присъединиш някоя територия като Крим, но да победиш страна не е добро възпитание.

35

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Изобщо Стамболов, според мен се е състезавал със самия себе си и е не е бил приет от нормалните.Знаете ли, че Стамболов е сондирал мнения за Българо-Турска федерация. Направил е много Русофилски врагове, което в България е пагубно.И не само от тях.Но е бил Българин.

34

Един от Дивия Запад

преди 5 години

До С ясенов колТова му е поста на Стамболов. А иначе той става един от най-богатите в България с доставки за Руската армия и туй го прави важен като доставчик и доста богат.

33

С ясенов кол

преди 5 години

До Сата НАТОСребърни рубли е получавал страхливецът Стамболов, който е бил преводач в Генералния щаб на Руската армия, далеч от турските куршуми!Капитан Петко Войвода е една от най-светлите личности в българската история - гарибалдеец, бил здраво турците, смазал Синклировия метеж! За това ли страдаш? Страдай, ще страдаш още много! Ще пищиш, ще хленчиш! Мизерникът Стамболов го е тикнал във Варненската тъмница, не го е убил като Олимпий Панов.

32

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Същевременно искам да ви кажа, че руснаците не са прости. Просто са бедни. Що са бедни е друг въпрос.Ще ви дам пример.Трябвало да се води дневник в космоса и американците открили, че химикалките не работят без земно притегляне. Пуснали тема в НАСА за 500 000 и направили химикалка, която пише и в космоса.Руснаците пишат с молив.

31

До гурбетчийски позд

преди 5 години

Аз съм ти казвал, че клипът, който така те радва, е стара украинска фалшивка. Германия даде огромни пари за построяването на жилища на напускащите я руски военни. Тези жилища много бързо и качествено бяха построени от "Главболгарстрой". От тях Симеон Пешов стана милионер. И ти не си чувал за това и се радваш перверзно на мизирията, която мизирниците ти показват?Гледах филмче за новите руски казарми. Великолепно направени! А нормалните форумци могат да видят "Трилистник" в Северния ледовит океан

30

Един от Дивия Запад

преди 5 години

За да ви подтикна към размисъл, ще ви кажа, че САЩ произвежда и са въоръжени с Ф22 Раптор, който не продава, а прави изтребител пето поколение Ф35 и го продава навсякъде, дето може.

29

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Не вярвам да приемете моя коментар, но все пак...Сащ изобщо не ще да утрепе Русия и Путин. Иначе срещу кой ще се въоръжава? Изобщо, само много прости хора могат да жадуват война и гибелта на цяла страна. Ама на тез хора се крепят изборите.Туй е все едно българската полиция да направи да изчезнат криминалните. Е после тя за кво ще е.Опитайте се да мислите. Не боли ... много.

28

Анонимен

преди 5 години

Двамата мъже зад морския сблъсък Украйна - РусияНе са двама мъже, единият е пигмей.