13

ха ха Хо

преди 5 години

Ами да му е честита на "бизнесмена" тази пияндурка.

12

Владо

преди 5 години

Много е модерно явно да имаш паник атаки...Бабите им навремето все паник атаки имаха сигурно

11

65

преди 5 години

Добре де ,как става това ,пие ,излага се ,удря дъното и с един отскок -хоп в Германия .На врата на един бизнесмен.Как стават тоя неща-назнам.Всеки ,който има лафка за пици и дюнери е ак бизнезмен?

10

до дрън-дрън

преди 5 години

Сигурно си прав,а, щом познаваш хората. Иначе много вероятно е да е някоя фалшива новина тук. Масова практика е нашенци да ходят в Германия, да поработят на някой строеж и след това мислят че разбират от сторителна дейност там. Почват да примамват нашенци да дойдат да работят с тях. Или я е наместил в нечия турска дюнерджийница на работа. Ама тук минават новините за бизнесмени. Подлъгват някои нови нашенски момиченца. Дали новинарите не трябва да бъдат проверени за склоняване към проституция?

9

Анонимен

преди 5 години

Никой уважаващ себе си новинарски сайт не би публикувал подобна "новина"! Даже не я знам коя е тази...

8

Край

преди 5 години

Помислих че е открила любовта отзад а то било в Германия.

7

Дрън дрън

преди 5 години

Таааа да си дойдем на думата, въпросния на Дебора е един посредствен измамник около 140 кг казва се Стоян Стоянов и е от Асеновград, та въпросния бизнесмен беше закопчан през 2011 в столицата за 72 часа с фалшиви банкови гаранции и печати на банка и нотариус, след подаден сигнал от измамени фирми. После офейка в Германия. Иначе да са живи и здрави..

6

Анонимен

преди 5 години

Да е жива и здрава и тя, и детето й. Много ми беше тъжно за това момиче, като и гледах дивотиите. Щом и се дава дете, значи има шанс за нея. Дано не го пропилее.

5

Анонимен

преди 5 години

И ний ко да прайм с таз информация ся?

4

иво

преди 5 години

Дано не се връща в БГ и ни лиши от присъствието си... то една певица, цяло чудо

3

Иван

преди 5 години

Като чуя "български бизнесмен" в Германия и особено в строителния бизнес, веднага ми става ясно за какво иде реч. В тоя бранш нивото е толкова ниско, че дори един шофьор на трактор би се справил милион пъти по-добре. Правете си сметка за какво иде реч.

2

Анонимен

преди 5 години

Супер спиртомера ми показва 40% алкохол.

1

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам за нея,ама коя беше?