28

Анонимен

преди 5 години

Доста смущаващи кадри..

27

Анонимен

преди 5 години

Въпросните забави изчезват при навлизането на киното. Тук пак говорят за пеераси и тн... ама от къде да знаете вие я като четете само днес бг.

26

Анонимен

преди 5 години

Това също е било нормално в Английската армия...

25

Анонимен

преди 5 години

Статията е меко казана глупава. Това е било нещо напълно нормално края на 19 и началото на 20 в армията когато мъжете са били далеч от дома и са правили подобни забави и от там идва думата Драг, ДрагКуин и тн. Това не ги прави обратни...

24

ай стига бе

преди 5 години

чичко Ленин преди това е палувал с таварищ Зиновиев и са си целували марксистките дупенца по петолъчката

23

Анонимен

преди 5 години

Не е тайна че като цяло нацистите са били хомосексуалисти. Хитлер също е бил, най най големия, около него не случайно се изгражда такъв култа към личноста. Химлер, онзи дето прилича на педи, с кръглити очилца е човека измислил цялата идеология. Измисляли са я в малка стаичка двамцата с Хитлер в интимна обстановка. Съвременните им последователи ,също в много случи се оказват с хомосексуални или бисексуални наклонности.

22

ТHE Патриот

преди 5 години

Все някак са трябва ли да разпускат хората сега ,кой по каквото си пада все пак,като е нямало жени на фронта ,някой е трябва ло един вид да се жертва за бойните си другарии ,да поддържа морала,така да се каже :)!

21

Анонимен

преди 5 години

Виждаме някаква нежност, някаква сантименталност", казва художникът пред Deutsche welleХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХАХАХ, *** СПРЕТЕ СЕ БЕ, ХА ХА ХА ХА ХА

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Изгубили са, защото в определен момент съюзниците са се постарали да стане така. Без тяхна помощ Русия щеше да е губещата страна. германците са били по-добре въоръжени, по-организирани и по-мотивирани.Всичко е било предварително пресметнато, за да се изтощят едни държави, биейки се, а други да вземат преднина в развитието и да надделеят икономически през следващите години.

19

Бау

преди 5 години

Пък аз мислех, че тия работи ги има само в "Ало. ало"...

18

Анонимен

преди 5 години

Поканете Куролев да коментира. Той е тесен специалист по всичко.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Изгубили са защото са тръгнали да завладяват Русия пък по това време на годината времето е било лошо и немците не са успели да издържат.

16

Анонимен

преди 5 години

До kuklaВреме е в магазините да не се обозначават дрехите като мъжки и като дамски. Ако един човек е красив то ще изглежда красиво и в мъжки и в дамски дрехи.

15

Анонимен

преди 5 години

След тежък работен ден в женски и детски концлагери,където си видял и правил какви ли не извращения за слава на рейха - идва време за отмора,шизоидни фантазии се отприщват...Колко красиви жени ги изгорили в пещите,рязали им коси за пълнеж на мебели и какво ли не-а после от тъга по тях почват да се правят на това,което не са..***.

14

Анонимен

преди 5 години

Сега ако намерят снимка на Каракачанов по рокля ще очакваме група протестиращи да му искат оставката.

13

kukla

преди 5 години

По-рано бях написала един коментар и дала един линк за видео от днешни дни с джендърестетика за сравнение, но са ми го изтрили. Значи хомосексуализъм и перверзии си е имало от както свят светува. Но тогава се е правило тихо, спокойно, само за собствена употреба. А сега се налага нахално от една малка част от хората на показ и възпяване, а и даже обраща на начин за печелене на пари.

12

д-р Фак т

преди 5 години

Сред евреите процентно има най- много обратни и сбъркани.

11

Анонимен

преди 5 години

Много мъже обличат дрехите на приятелката си докато тя е на кафе с приятелки.

10

Сата НАТО

преди 5 години

Не съм много на ТИ с Фотошопа, но ако седна, за три дни ще ви направя Путин със сутиен как го шиват във сички дупки... Пак така, черно-бял, размазан, от средношколските му години.

9

Анонимен

преди 5 години

После, защо изгубили войната ...