67

Анонимен

преди 5 години

да бяха купили с тези пари някой друг втора ръка ф16 да се учат докато купим новите

66

феродото

преди 5 години

народа умира от глад и бедност те хвърлят милиони за хвърчащи тенекии да не скършат хатъра на каракопанара

65

Анонимен

преди 5 години

България в НАТО?

64

ПроСоТо

преди 5 години

До Дървен философкатегорично!!!Трагедията е,че СЛУГИНАЖА,...знаете му името,няма нито идея,нито сили,нито интелектуалния капацитет да формулира военната стратегия на България.В тракаталницата му е само "Ние сме член на нато",и.."Каквото кажат големите началници"..България НЯМА ВОЕННА ДОКТРИНА!!!!!!!!!...Тя се е поставила в услуга на НАТО и смахнатите му мераци.Това е ПАГУБНО!!!!

63

Дървен философ

преди 5 години

По добре ПВО,отколкото самолети,по евтино за подръжка и обучение на летци.

62

Анонимен

преди 5 години

абе ревете не ревете, русия ще прави самолетите,всичко останало е словоблудство антируско. Малко въпросче, ако ви се скапе мерцедеса от къде бихте предпочели сервизни техници, Щутгарт или Истанбул, или с какви резервни части, Джърмани или Тюркие....

61

до 83

преди 5 години

нещо се бъркаш , ако беше вярно това което си избръщолевил сега щеше да поздравяваш меркел с хайл Меркел ...

60

Анонимен

преди 5 години

83..Нищо не си " бил" Не се заблуждавай! Русия и сама може срещу всички! В защита разбира се.Тя не напада! Но нападнат ли я.Гони до дупка! Има и ресурса и куража да го прави!-:) Хайде оди да спиш вече!

59

Анонимен

преди 5 години

До 67...Русия дрънка оръжие! Нали така я обвиняват? Ами.Дрънка го.Ьащото утре.Пак сама.Да може да разчита на себе си!-:)

58

(*_*)

преди 5 години

Шкембе воевода - кръстникът на паспортната мафия. Натрупал милиони от продажба на паспорти на престъпници от цял свят.Алчен , ненаситен и неадекватен (даже не знае една каска как да сложи).При толкова завъртени пари НЯМА как да не е бръкнал в кацата с меда.При корупцията , корумпираният винаги най-много печели от най-лошата сделка.За това нямам съмнения ,че това е възможно най-грешното решение от което Шкемби ще се налапа най-много.

57

Анонимен

преди 5 години

Никой не си изхвърля старите обувки, когато няма възможност да си купи нови! Просто ги дава на обущаря да ги поправи.

56

ПроСоТо

преди 5 години

До Пацuсладък,да си *** не е престъпление!..Така че няма да идеш на съд заради СЪЩНОСТТА си.Но пък спокойно можеш да се излагаш тука....

55

шматка

преди 5 години

Най сетне започнаха да мислят

54

Анонимен

преди 5 години

Абе като са толкова хубави тези руски самолети защо не ги продадем? Ако са толкова хубави колкото се твърди ще има много желаещи да ги купят, нали така? С парите от всичките да купим няколко нови от лошите американски.

53

Анонимен

преди 5 години

Руснаците така ще ги ремонтират тези руски щайги, че наложи ли се да воюваме срещу тях(то няма реално и срещу кого другиго защото сме заобиколени само от съюзници с изключение на Сърбия) ще почнат да падат сами. Напълно излишно харчене на пари които нямаме.

52

Анонимен

преди 5 години

Кога Плевнелиев ще върне парите от полската далавера?! Днес бг, ставате смешно с тези модерации. Вече на китайски ли трябва да пишем!

51

гого

преди 5 години

с ремонта на тези общо 15 тина самолета , ще има да си чакате ефовете.....16,17 или квито ги дадат...

50

питащ

преди 5 години

може ли някой да ми обясни за какво въобще са ни самолети - срещу кого ще се бием ????турция - огромна сила, братя по оръжие в нато, румъния-също братя в нато-90хил.армия /нашта 35хил/, гърция-братя в нато, сърбия-няма да посмее щото сме в нато, македония-смешно!!!Е, освен за престиж и комисионни - ЗА КАКВО СА НИ САМОЛЕТИ ?!

49

Анонимен

преди 5 години

А комисионната колко е и в чий джоб влезе?

48

House M.D.

преди 5 години

А пари за пенсионерите няма.