23

гошо

преди 5 години

До 26Въпреки , че си прав , гледай колко минуси са ти сложили . Пълно е с червени *** в тоя форум !

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Много по-голяма изгода от разпадането на ЕС има краварската империя.И Тръп ясно го показа с изказването си веднага щом обявиха,че е постигнато споразумение.От там идва и целият натиск за напускането на ЕС.

21

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно ще има повторен референдум. По ми е интересно какъв ще го забият на Путин в разпрания му червен *** заради Скрипал.

20

Анонимен

преди 5 години

До к0нсерва 23Май дните в България са преброени, за повечето компотаджии!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Я кажи какво точно знаеш за Тачер и с какво по точно е известна? Айде да видим най-точното определение от български празнодумец!

18

Анонимен

преди 5 години

М.Тачър беше желязната Лейди, а тази ги върши, все едно е на руска хранилка!Колкото по-скоро я изгонят, толкова по-добре за цяла Европа и Англия.От разделението на Европа единствено полза има кръвожадната руска империя.

17

к0нсерва

преди 5 години

Не АКО, а със сигурност - дните на Мей са преброени!!

16

Питър

преди 5 години

До Анонимен 19Не е така. Ако в момента се проведе нов референдум, за оставане ще гласуват някъде към 60 процента... Разделението в обществото е непримиримо. При твърд брексит може да се стигне и до нещо като мини гражданска война без оръжие. Твърдият брексит има макс 10-15 процента поддръжници.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 14Мечтал си Стоян за Стоянка и накрая стъпил в гаванка! :))))

14

Анонимен

преди 5 години

Англичаните искат твърд брексит което според мен е много по добра алтернатива отколкото тези преговори. Англия може спокойно да си го позволи!

13

Анонимен

преди 5 години

пълен цирк

12

бай ганю

преди 5 години

празнодумници в нейната партия колкото щеш но те са от типа хора които лаят и критикуват без всъщност да имат по добро предложение,всеки може да се тръшка като сърдито дете без близалка но кой от тях може да се сблъска с реалността и решение как да се постигне по добро са нула,както у нас опозицията реве та се дере с критики но реално няма какво по добро да предложи

11

Щерю

преди 5 години

Ако парламентът в Лондон отхвърли сделката за Brexit - те тогава Великобритания ще направи милиони от продажбата на естествени торове от зелените *** на Тереза Мей...

10

АнонимеН

преди 5 години

АНГЛИЯ Е ТОТАЛЕН МИНУС ЗА ЕС!!!!!90% ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА СКАПАНАТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ТЪРГОВИЯ С ЕС БЕЗМИТНАТА ЗОНА!ПРИ МАХАНЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТ ЕС ЕДНИ СЕКТОРИ ЩЕ ПОСТРАДАТ В ЕС НО ДРУГИ ПЪК ЩЕ ДРЪПНАТ НАПРЕД!НО ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЕС ТОВА ВЕЧЕ Е ЯСНО СЛЕД КАТО ДОГОВОРИХА ДА СА ОЩЕ 4 ГОДИНИ ЗА ДА ИМАТ ВРЕМЕ ДА ПРОВЕДАТ НОВ РЕФЕРЕНДУМ!ГНУС СЕ Е , ЧЕ В ЕС СМЕ С АНГЛИЧАНИ И ГЪРЦИ ХРАНТУТНИЦИТЕ НА ЕС!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11"Предлагам Англия да се откажат от Брекзита!"Джанката не искала да я варят на компот! :))))))

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Ще ти се ама не ти достигат чучулигите! Такава безработица ще стане в ЕС та чак котките ще проговорят. Англия е 352 милиарда пазар за ЕС. Англия е копувача, има покупателна способност, и може съвсем спокойно да избира от кой да си купи.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анониме 6НАГЛЯРИ ИЗМАМНИЦИ И СУПЕР ЛИЦЕМЕРИИмаш предвид компотаджиите от Компотия и техните не нагли оправници! Продължавай да натискаш капаците! Внимавай с джанковия че прокарва тогава когато най малко очакваш.

6

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Англия да се откажат от Брекзита!

5

House M.D.

преди 5 години

А ако дядо ми беше жена, щях да й казвам "бабо".Ясно е, че пак лордовете ще решават.

4

СциганинС

преди 5 години

аКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ВСИЧКИ "СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ" медии пишат само какво ще изгуби Британия и колко ще загуби-все едно ЕС и Германия с Франция няма да ги засегне тази буря. Как манипулират хората тези"свободни" медии.