89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Всъщност, да те изостави баща не е най-лошата опция. Теб, примерно, ако беше те изоставил този, който тъй те е обезобразил с отвратителното си възпитание, щеше да ти даде някакъв шанс да израстеш в човек. За анонимния майкомразец и мизантроп дето се е вихрил тук иде реч"В тези твои думи припознавам ТЕБ, а не самият себе си! Не съм нито мизантроп, нито майконенавистник. Ако ти смяташ тези жени с увреждания за достоен пример на майчинство - то тогава бъди си заблуден.

88

Петко

преди 5 години

Всички са си живи, но ако майките убият системата ще стане още по-лошо. В България и здравите хора са унижавани от фирмите и държавата все едно са инвалиди или бавноразвиващи се.

87

Избирател

преди 5 години

За *** има, за кьopaвите - няма!?

86

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, да те изостави баща не е най-лошата опция. Теб, примерно, ако беше те изоставил този, който тъй те е обезобразил с отвратителното си възпитание, щеше да ти даде някакъв шанс да израстеш в човек. За анонимния майкомразец и мизантроп дето се е вихрил тук иде реч

85

Въпрос

преди 5 години

Пак ще питам..тези деца бащи нямат ли.?Решение: Майките стават ЛА, взимат N пари $, а бащите си работят и ако детето има нужда от по-спецални грижи си ги покриват както всички останали. Досега се говори само за ДЦП, а има толкова други заболявания?

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Да, няма какво да коментираш. Няма с какво да отречеш, че си ***, който е изоставил нещастната си жена и болното си дете, и който чака всички останали, но не и ТИ , самия виновник, да поемат отговорност и грижа за безхаберието ти. Даже и натискаш минуси на мненията на други нормални и здравомислещи коментари ( наприме коментара на Нина) , с което показваш, че си наистина бо,.***.

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Да, няма какво да коментираш. Няма с какво да отречеш, че си ***, който е изоставил нещастната си жен аи болното си дете, и който чака всички останали, но не и той , самия виновник, да поемат отговорност и грижа за безхаберието му. Даже и натискаш минуси на мненията на други нормални и здравомислещи коментари , с което показваш, че си наистина бо,.***.

82

Анонимен

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ БКП СТАНДАРТА ПО НОВО МУ НАРЕЧЕН МАРКСИЗЪМОБИР НА ВСЯКА ЦЕНА ЦЕНИ ДАНЪЦИ ЗАПЛАТИ В ""И Т.Н. ИЗБЕРЕТЕ СЕЛСКОСТОПАНИЯ И МИСЛЕТЕ ЧЕ СТЕ ОК АМА НЕТАКА БЕШЕ ПРЕДИ ТАКА Е И СЕГА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАВЕСАТА ОТ ПРЕДИ

81

Анонимен

преди 5 години

Онези Църковни и Научни личности НЕ са деца на майки ***, нито на бащи наркомани, да знаеш. Даже и Блез Паскал и Ломоносов имат здрави и нормални и морални родители.Това, че простата ти майка е ку.р.ва, а баща ти е наркоман - а то си болен плод на тях - това е друг въпрос. И стига, нещастнико, стига си обвинявал всички НОРМАЛНИ И ЗДРАВИ ХОРА, стига си обвинявал всичко и всеки и Църквата и Бога, и Дърржавата и политиците, и учените, че ти си се родил НЕДЪГАВ.

80

Нина

преди 5 години

Да спрат да се сношават до трети порядък роднински,да спрат наркотиците и намалят алкохола,така уредените деца ща спаднат с 99%

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Боклук, нито Бог, нито Църквата, нито Църковните и научни личности ,нито Държавата , нито политиците, нито ЗДРАВИТЕ учени са виновни, че разни пискливи жени са родили физически ( а в твоя случай и психически) болни деца!ЩЕ ТИ КАЖА ЕДНО НЕЩО, ***: ТИ НИКОГА, НИКОГА НЕ СИ ПОМАГАЛ НА БОЛЕН ЧОВЕК! Когато помогнеш на някой човек, било то здрав или болен, тогава ще даваш оценки. Помагах на майка с болно дете (не е от протеста),мъжът й не й помага, а си дава парите по ***

78

Анонимен

преди 5 години

"Нищожество, нито аз, нито ти, нито " майките" с увреждания, нито който и да е било , може да се сравнява с Бога и Твореца, както и с велики Църковни и Научни личности."Ти наричаш всички, всички, всички деца с увреждания: "деца на наркомани, на престъпници" следователно наричаш всички онези Църковни и Научни личности такива. И не знаеш, не можеш да знаеш, освен ако не си Бог, дали сред тези деца няма велики умове.

77

Анонимен

преди 5 години

Откога е "християнска добродетел" да се гавриш със страданието на майките на деца с увреждания, откога е християнска добродетел да ги изкарваш виновни за нещастието на децата си - всички, под един знаменател, откога! Да, по времето на инквизицията, на испанската инквизиция и Торкемада, подобни възгледи е можело да минат за християнски, но онова е мракобесие. Не е христянско.

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНищожество, нито аз, нито ти, нито " майките" с увреждания, нито който и да е било , може да се сравнява с Бога и Твореца, както и с велики Църковни и Научни личности.И пак ще ти повторя, нищожество, тия "майки" ПРЕКАЛИХА! ПРЕКАЛИХА с добрите чувства на хората , които имаха към тях!

75

|Lina

преди 5 години

До Василев До 2009 всички бяхме асистенти на близките си с присъдена Чужда помощ на МРЗ.Още първото правителство на ГЕРБ промени условията на достъп.И така, останахме без доход да се грижим за тях за сметка на жалките им пенсии вече девета година!

74

Анонимен

преди 5 години

1. Не си чел нищо от Блез Паскал и явно знаеш твърде малко за него. Хубаво е да прочетеш "Мисли" или "Вяра и разум" ще ти се отрази добре. 2. Ако някой се е сравнявал с някого това си ти с Бог, защото трябва да се имаш за такъв, че да осъдиш толкова сурово майките с увреждания. А аз не съм се сравнявал с Нютон, изброих хора с тежки здравословни проблеми, които не са "лоша продукция", а си нищожество сравнен с тях.

73

Анонимен

преди 5 години

До |LinaДо .. Те си имат представителки навсякъде.Затова всичко е в тяхна полза.В чия полза, и кои са представителите, моля да поясниш.

72

|Lina

преди 5 години

До .. Те си имат представителки навсякъде.Затова всичко е в тяхна полза.

71

ан. 93

преди 5 години

"психично и физически болния Хокинг" с едно потрепване на лицевия мускул е написал великите книги, които и днес откриват цели вселени пред по-обикновения, но малко любознателен човек, а ти пет изречения не можеш да вържеш без стилистична грешка. И между другото Блез Паскал също не е бил много здрав и ако беше попрочел малко от него щеше да видиш колко голямо внимание като христиански мислител отделя на състраданието, което ти липсва...животно.

70

Анонимен

преди 5 години

До ан. 94Абе, третополов г.ъ з , вместо да ми пишеш глупости , направо си признай, че те яха 120 колограмов тъ.пак. Значи 120 килограмов *** от мъжки пол е онодил третополов гъ.з като тебе! И от това е произлязло някое болно " дете" И не ми говори , че имаш щастливо семейство, защото го нямаш, физически и умствен инвалид. И още нещо, ***, ти НИКОГА ние си помагал на инвалид.. НИКОГА! А з а:"майките" - то вече е ясно - те прекалиха. Прекалиха и с добрите чувства на хората към тях