17

Анонимен

преди 5 години

Много рускини станаха по тези земи и това си оказва влияние.

16

Анонимен

преди 5 години

пуснахте *** и украинците да скачат къде си искат и сега имало хив. не само хив много други лоши неща ще има, съсипахте всичко либерасти третополови

15

истината за ХИВ

преди 5 години

ХИВ е изпуснат от живата ваксина срещу полиомиелит, понеже е отглеждана върху маймунски веро клетки, а ХИВ е маймунски вирус. По това време е бил непознат и затова не са го засякли във ваксините. После маймуните започнали да измират, но след като се доказало, че не е от полио, никой не направил последващи проучвания. Останалото е история. Ваксината е тествана в Африка на местните, но за да не си признаят грешката, казват че някой си черен бил правил нещо с *** и оттам.... лъжи

14

до 2

преди 5 години

Така е!На времето един амер.журналист писа,че спина е изкуствено създаден срещу обратните и не*рите!Малко след това загина в катастрофа!

13

Анонимен

преди 5 години

От статията четем: "Положителното развитие за Европа е, че намаляват случаите на зараза между хомосексуалните мъже."Само дето обаче реалността е, че вече всеки напомпан бабаит се прави на мачо, а иначе ходи да го шият или той да дyпчи разни xомосексуални. И на площад Македония вечерно време прави 3-4 тигела, за да намери някой да му направи поне една бибиткa.

12

Анонимен

преди 5 години

"От новите случаи 75 процента са в Русия и Украйна."Украинките и рускините много обичат черните боздугани на имигранитите от Африка.

11

Анонимен

преди 5 години

Украинките и украинците са познати като най долната из мет на Европа така че нищо чудно.

10

Анонимен

преди 5 години

Това е евроджендерастка болест. При соца такива нямаше.

9

postradal pasi

преди 5 години

Не всички под един знаменател все пак има останали тук там истински БЪЛГАРИ

8

postradal pasi

преди 5 години

Синедриона каза че така се намалява популацията на насението в световен мащаб да се чистят гоите

7

Анонимен

преди 5 години

Тази статистика не е вярна. Спин откакто съществува се предава на 90% чрез хомосексуални контакти. Опитват се да успокоят джендърите и да им кажат, че не е опасно да си ***.

6

Типичен турски трол

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

5

Анонимен

преди 5 години

Източноевропейците се лупат като за световно.Жени са с вдигнати крака от рано сутринта.Та нормално е да са спинозни.

4

Заглавие

преди 5 години

НЕочаквана Атака от страна на 'Меркел', Планетата на маймуните е в Европа!Сексът е Табу?Ползвайте балони и Парашути!?+)

3

Анонимен

преди 5 години

Да-а!Не се уморяват извраатенийците да натрапват джендъризма на нормалните,тези дето стоят като оФци и попиват нарежданията от разлагащият се масово запад!Сега внушават на все още на неразложения Изток,колко е добре да се чукат "мъже" помежду си и колко здравословно е това - плоско и тъпо,ама сред зомбитата хваща дикиш!

2

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Това беше заболяване на и3метта. Някои смятаха, че е контролиран експеримент да се прочисти б0клука, но излиза извън контрол. В началото е било разпространено сред афротуземци и наркопедали. Сега и Източна Европа се примитивизира. Наистина има нужда от Апокалипсис и да се измете света. Дали ще е "нов" вирус или ядрена война, просто трябва да населението да е под 500 милиона.

1

Анонимен

преди 5 години

От новите случаи 75 процента са в Русия и Украйна.Като 5 са в Русия и останалите в Украйна.