28

Анонимен

преди 5 години

тези ремонти при това наличие на външен дълг още повече задълбават нещата обаче човек като си седи у дома не мисли за противогаз

27

Валентин

преди 5 години

Герберастията вместо да отговаря с аргументи на критиката, подхваща старата песен от времената на СДС-то "кой не скача е червен" или преведено на днешен герберистански "кой не ни клакьорства е комунист, червена бабичка и *** на путин". Жалки сте вече, не ставате, видяхме ви и вас. Айде вече и вие на *** на историята при другите 2-ри ешалон *** от СДС.

26

Анонимен

преди 5 години

До КОГАКакво квичиш бе, oтpeпкo? Бой ли ти се яде?

25

КОГА

преди 5 години

Ще ги рециклирате всички тези вековни дрънчащи, изгнили ламирини и съборетини, които повреждат всички улици по които се движат!??!?!?! Никой нормален не се качва в такъв вид транспорт, само м*ан*гали и пенсионери...Контролите не се качват от страх, защото *** ги пръскат от бой! А сега наляха някакви милиони за ремонта на това дере Графа, за да могат тези братовчеди на танкове от втората световна да го срутят след една година отново...П*ро*ст народ - слаба държава...

24

до 15

преди 5 години

Какъв затвор, бе другарю, направо разстрел, вие ги знаете как стават тия работи, пък после си изберете някой дето ще ви обещава нещо, пък ще си го прибира в джоба като Софиянски и всичко ще е ОК. И вие доволни защото скоро ЩЕ, а няма да гледате под лупа какво Е и Софиянски доволен, защото пълни джобовете.

23

ууууу

преди 5 години

Бе я си изберете Червени ботушки да ви управляват, тогава всичко ще ви е наред, ще стъпвате по петолъчки и всеки ден ще ви обещават светло бъдеще. Хахахаха, мушмороци недни!!!

22

калпак под калпак на

преди 5 години

До nekojАма сериозно ли? Тая *** още държи ламарините, сигурно ще ги махнат чак утре. Абе казвам ви аз, корумпирана работа, кметицата държи ламарините нарочно, за да взима пари. Ама пари взима и Бойко Борисов, нали разбрахте, не е случайно това застудяване точно тия дни. Корупция братче, ужас, наредили са се като свински черва и не пускат ламарините.

21

nekoj

преди 5 години

След обед минах наблизо - ламаринените ограждения още си стояха!

20

Щерю

преди 5 години

Трамвай потегли и се обърна с колелетата нагоре - но пробно...

19

Валентин

преди 5 години

Да не се залъгваме - потеглил е само за да се направят снимките и да се оправи имиджа на кметицата.

18

1 den

преди 5 години

След като Българския Съд постанови увеличението на билета като незаконна мярка, ден преди това Фъндък и компания гласуваха второ увеличение. Така мярката от съда става невалидна. Фъндъци и Тикви превърнаха българите в !@!@@!21Е, бас си ДЪРЖАВАТА?!

17

Анонимен

преди 5 години

Събитието надмина отразяването за Европредседателството. Имам усещането че пускат нещо невиждано досега, трамвай на магнитна възглавница.

16

Анонимен

преди 5 години

*** защо не казват че ще има и езеро с атракциони на гарибалди ами трябва да разбираме от снимките??

15

Изтормозените сф

преди 5 години

Урааааааааааааааа

14

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова оставка!Помним поскъпването на билета без причина, което е и незаконно!В ЗАТВОРА!

13

Щирлиц

преди 5 години

Не разбрах дали е ....пристигнал.

12

шепот

преди 5 години

Първо ,се видя,великият нашенскистроител,до къде е стигнал.После,Фандъкова е учительница и не я обви-нявам.Сега за пет павета,да не допускатежковози в центъра, или само нощновреме. Медийното покривало-глоби,се видя,че неработи.

11

vlady

преди 5 години

До АнонименНормално е първо да се тества празен - може да се открият проблеми в трасетата и контактната мрежа, които да представляват риск за пътниците.

10

Анонимен

преди 5 години

ПРОБНО, ПРОБНО, НО ДАНО НЕ СТАНЕ ГРОБНО!

9

Ура!

преди 5 години

Ура!Ура!