12

Шишо Б.

преди 5 години

Трябва да си доста извратен, за да искаш да прекараш празниците с депутати.

11

Анонимен

преди 5 години

Абе не е баш така, както разбрахме над 500 висши държавни служители, депутати и министри живеят безвъзмездно в луксозни имоти и шофират лимузини на приятели, кръстници и така нататък.За момента не сме чули бизнесмени да дават безвъзмездно жилища и автомобили на обикновени граждани.

10

Анонимен

преди 5 години

Ъъъ, разни подобни соц съборенити не са интересни никому. Пари да ми дават там няма да ида. За Нова Година сме в Швейцария- вила само за нас, външно джакузи, гледка към пистите, ски карта, 1 седмица релакс. Вярно, доста скъпо е, но излиза по-малко от седмица в Банско тук по същото време- гаранция. Дори и двойно по-скъпо да беше, пак щях да ида. Е не е 95лв. на вечер като в депутатската клoка, доста повече е, но е красиво за разлика от мизерията от статията.

9

Радо

преди 5 години

Вярвайте си, че там ще стъпи депутат!

8

СциганинС

преди 5 години

Еми то навсякъде е за 2-3 нощувки за Нова Година -какво ново има в тази статията и цените са почти пазарни . Само търсите под вола теле . И мога да кажа ,че посрещена на Новатат Година от вкъщи няма. Ходил съм на 2 новогодишни вечери с посрещане на Новата Година-на едното место все едно ,че съм на сватбата ,макър и по-скъпичко да беше отпредишното -но там ставаше. Нова година вкъщи е по-хубаво и не им завиждайте на тези които срещат НГ в хотели и комплекси.Вие сте по-добре от тях.

7

Анонимен

преди 5 години

Ехаааа.... От едната страна тиквун, от другата Корни, а срещу теб Пеевски. Почивка за чудо и приказ

6

ква нова година бе

преди 5 години

31 декември е работен ден

5

Луканка на за шефа

преди 5 години

1977 година. Откъс от филма: "Баш Майстора"Ресторант. Баш Майстора поръчва за шефа на автосервиз:- Две бутилки вино и порция луканка.- Луканка не сме виждали от три месеца.- Ама става въпрос еййй за оная маса дето е началника.- Що не каза веднага?! Готово!

4

Беден Цървуланко

преди 5 години

Oх, искам и аз на една маса с големците!

3

Анонимен

преди 5 години

Отговора на въпроса от заглавието на манипулативната статия е, обикновенните граждани като нас , които пишем по сайтовете ще празнуваме в къщи. Това е и е толкова нормално, че няма нужда да злобеем, така е в цял свят .

2

Анонимен

преди 5 години

И кой е толкова луд да яде и да пие с министри и депутати на една маса? То се пие с хора.

1

пожелание

преди 5 години

Много ядене ,пиене и после попа да им попее!!!