30

barziq

преди 4 години

Narkoticite ne sa prostili na nikogo.Propusk nqma za sajalenie.

29

от лудия с звънчето

преди 4 години

Тои и ХРИСТОС проповядваше и го обявиха за луд. А после го убиха.

28

Анонимен

преди 5 години

Ето как се решава тоя проблем жените спират с лигавните и започват да ценят физическата сила като в някой не дотам миролюбиви държави и правят това дето би го направил един мъж тоест завират му звънчето отзад че като с.ере *** да го алармира.

27

Щерю

преди 5 години

Сигурно тоя със звънчето работи към Института по метеорология КАМБАН...

26

Анонимен

преди 5 години

Да го освидетелстват в ямболския психодиспансер......Катилите там ще го изкарат нормален и напълно здрав.

25

Анонимен

преди 5 години

*** защо не вземе да пробва да сплаши някой мъж? Защото го е шубе, че ще му изкривят мутрата може би. Ах, мил балкански комплексар.

24

Анонимен

преди 5 години

Имаше един американец, който отиде на острова на едно племе да им проповядва вярата си - още на брега индианците му вкараха стрела в гърлото и повече не се върна да им проповядва.

23

Анонимен

преди 5 години

От звънче се плашат, но ако са две камбанки с радост ще ги дрънкат.

22

Анонимен

преди 5 години

До Киро КюмюряНа теб не ти е!

21

Психар

преди 5 години

Много сме! Силни сме! Времето е наше и ние сме във времето! Скоро ще сме болшинство!

20

Киро Кюмюря

преди 5 години

перди време "специализираната помощ" се наричаше сопа... бая помагаше и на куковци и обрaтни...

19

Ован

преди 5 години

Колеги, и нека все пак не смесваме вярата с религията.

18

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

17

къде да дзънка?

преди 5 години

Бърже да става учител и да си проповядва и дзънка на воля! В образователната ни система ще се впише без да се набива на очи, масово даскалките са сектантки и явно това се приема за нормално от МОН. Чак някаква щуротия, наречена дъновистка педагогика се преподава в някои училища съвсем официално. Учителките са си "Дзън-здън-дзън, аз пчеличка съм"

16

Бай Хой

преди 5 години

До РистуФакта че дори тук на всеки дръзнал да каже нещо против тази кретения с религиите, почват да му бичат минусите и да го хранят, е много показателен колко далеч сме от излизането от матрицата. Овчиците знаят че квото са им набили в *** глави като деца, не подлежи на оспорване. Ако дядо и баба с ти казали че на небето има един дядка който следи всяко твое движение, значи е така.

15

Анонимен

преди 5 години

Ами ако срещне някой с по-голямо звънче,дали няма да му задрънчи главата като Преспанска камбана?

14

Анонимен

преди 5 години

"Жените се изплашили и уведомили отговорника си" да се радва че не са уведомили мъжете си, че онези идват на тълпи с брадвите

13

Ристу

преди 5 години

Религиите не прощават. Крайно време е религиозните хора да се приемат в психиатрии и да се лекуват от въображаемите си приятели.

12

Харабейшио

преди 5 години

До BurzumЧак е жалка тая картинка в която си се превърнал. Токова ли не ти идва на ум, че идеята "Бурзум" е създадена от Варг Викернес само и единствено за да печели "слава", "популярост" и "ПАРИ"...? Човекът е преценил, че му е напълно изгодно да се прави на интересен в страна, където затворите са като български 2-3 звезден хотел. Достатъчно е за пoмияpския му нрав. Не си ли се замислял, защо не е отишъл да се прави на много отворен в страна, където ще го линчуват на бърза ръка?

11

Анонимен

преди 5 години

Човека си е в правото, луд е и си има нужди, както казва обудсманката ни, трябва да се задоволяват нуждите на хората, така се гради светъл комунизъм. Ще го търпите няма друг начин и да ви коли, ще търпите, това си е негово право.