87

ПроСоТо

преди 5 години

кога застъпи на смяна?..Айде,леко дежурство и да са не плашиш:-В триенето му е майката..

86

Кина

преди 5 години

Пак новина без информация: кога, къде ще им е поредното блокиращо движението мероприятие ?!

85

Анонимен

преди 5 години

Много закъсняха тоя път "вечните революционери"от които и тръгна идио/тската практика да се блокират площади,кръстовища и пътища.ТИПИЧНИ БЪЛГАРИ-ИСКАМЕ ВИСОКИ ТАРИФИ,ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И НИСКИ ДАНЪЦИ.ЩЕ СЕ ОСУГУРЯВАМЕ НА МИНИМАЛНИ СУМИ НО ИЗИСКВАМЕ ДЪРЖАВАТА ДА НИ ОСИГУРИ ВИСОКИ ГЕРМАНСКИ ПЕНСИИ ИНАЧЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ "ГЕНОЦИДА" НА ПОЛИТИЦИТЕ!

84

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да си хванат каручките и да се върнат по родните места, вместо да тровят родния ми град ама тва е положението.

83

Анонимен

преди 5 години

Да си вдигат квото искат, ползвам Spark, силно ви го препоръчвам, излиза два пъти по-евтино и не те вози вмирисан *** чичак, който е с нагласата, че целият свят нещо му дължи.

82

Велизарий

преди 5 години

Искат увеличение-МОЛЯ? метана ли се вдигна? Не спазват никакви правилници за движение, всеки го вижда! Най-***"и и неграмотни са, нагло лъжат , мин. 50% от тях са осъждани! Уникална наглост.......

81

Анонимен

преди 5 години

Скоро ползвах такси- шофьора си пушеше без ни най- малко да се притеснява. Направо ужас, излезнах от таксито с облак смрад. Никога повече!

80

Валентин

преди 5 години

Аз пък искам Юбер.

79

Sofia

преди 5 години

БАКШИШИ в бус лентите. Това няма да стане. Не стига че правят задръстване, спират на аварийки където си искат. Не те вземат за късо разстояние . Не си вдигат телефоните в час пик и дори да хванеш някой вътре - ***.

78

Да го ....очакват

преди 5 години

с новата цена. Отгоре на какво - раздрънкани сколи, смърдящи шофьори, обути с къси гаши и джапанки, пушене в колата, чалгата надута яко, отказ от услуга за къси разстояния (под 20 км.), идиотско каране по пътя.......... Абе, я си ............ ще ходим пеша

77

хаха

преди 5 години

Протест ли? Високи тарифи ли? Тия си плачат яко за бой! Нека всичи бъдещи лиенти да се качват винаги по трима-четирима при наглите бакшишчии и знаят ли много.....бой до спукване и да видите как даже и на промоция ще возят! Без вас може бре алчни и гадни тарикати, без вас можем, ама вие без нас НЕ!

76

Иван Пешев

преди 5 години

Аз не разбрах кой им пречи да карат на левче и сега , не те искат законова да се закове минималната тарифа да не може някой да "подбива" , значи пазарните механизми ги хвърляме в кофата понеже имаме лост да натискаме общината , не забравяйте че повече фирми са на бивши УШАТИ !!!

75

Дани

преди 5 години

Скъпи бакшиши ... когато някой вози на по-ниски цени това се нарича конкуренция и аз също искам да стигам по-бързо като вашия клиент, но не подскачам че искам в бус лентата.

74

Васил

преди 5 години

До ПешоДа във Виена е така. И е правилно. Таскито е обществен транспорт - както автобуса. Ако от бус лентите разкарат джигитите и останат градският транспорт и такситата - ще е удобно за всички.

73

Работи нормално

преди 5 години

Добре бе, какви са тея митични таксита с "помпи" дето се ги обяснявате? Как до сега никога не съм се качвал в такси което да ме прецака с цената? Не гледате ли лепенката с цените и холограмния стикер от общината? Като се качвате на копърки проблема си е ваш. Ако на стоянка в 2 вечерта има само копърки си поръчайте 1 такси от телефона егаси

72

Boris mitov

преди 5 години

hahahahhaha

71

Пешо

преди 5 години

Някой знае ли къде по света такситата карат по бус лентите?

70

ДА

преди 5 години

А пък аз искам,като се кача на такси обявената цена да отговаря и да не ми се включва "помпа.Да има климатик в жегата лятото,а не да ме вее вятъра.Шофьора да не е по потник и джапанки,а поне с риза,както е в другите държави.Същият да не ми надува чалга,та да не чува какъв адрес съм му дал.Да не се влачи и да завива по обиколни пътища,а да издбира най-краткия.Да не отказва адрес,че било близо и да се пазари смен-"ще те закарам за 10 лева"!!И още може да се изброяват.

69

Гашо

преди 5 години

Подкрепям бакшишите. Да се дига таксата, щот ако не сичките ша станат програмисти и човек няма да мое такси да си извика. Таксижиите - цвета на нацията

68

висшист

преди 5 години

До Бирено мечеНе мисля, че ще направи разлика.То всеки, който може да си напише името, вече има висше.