35

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ-аджиите явно имат графика за раздване на хонорари на другите централи за всеки пост. Ужас, досега писах безплатно.

34

Анонимен

преди 5 години

Чрвените каскети същите глупости пишеха за рамонта на бул. Витоша, за Метрото и за всичко хубаво , което прави ГЕРБ. Другари това ще остане за бъдещите поколения и ще се помни с добро, а вашата БКП на Тодор Живков ви остави гетата в , които живеете кв. Люлин, Младост, Обеля , Дружба. Разбираемо е защо злобеете , но никой не може да ви помогне. Вече 30 години ревете и пак няма нищо за вас по добро и няма да има още 30 години. Хайде при др. Нинова , защото днес раздава пари.

33

Анонимен

преди 5 години

Дааааа, докато Москва и Вашингтон не могат решат първенството в космическата надпревара, София излиза едни гърди напред в трамвайната!

32

Анонимен

преди 5 години

Ремонтът на Графа продължи също 7 месеца и още не е завършен окончателно.Ремонтът струва 24 млн лева. Нищо, в сравнение с единия милиард на НАСА. Но. Само за 2018 г. Европейският фонд за регионално развитие и услуги е дал на Столична община 46,6 млн евро за инфраструктурата. И това е капка в морето от 1 милиард долара за мисията до Марс. Но.ЕС е инвестирал значителни средства в софийските ремонти. Като цяло от 2007 г. до 2017 г. ЕС е инвестирал 1 милиард евро в софийския градски транспорт. Това е повече от стойността на Марсианската мисия на американците, която има неизмеримо значени

31

Анонимен

преди 5 години

Апаратът InSight кацна на Марс в района на платото Елизия, което е разположено на 4 градуса северно от екватора на планетата. То представлява равнинен район, там има вулкани и дълбоки падини. Учените смятат, че там може би е имало вода. Дето се вика, ако пуснат обществена поръчка, ще им построим там площад, плочки ще наредим, трамвайна линия ще опънем каквото кажатИ сега затаете дъх. Мисията е с бюджет 1 милиард долара.Защо цената е толкова важна? Ще разберете.

30

Анонимен

преди 5 години

Зам.-кметът на столицата Евгени Крусев - телевизионна звезда и бъдещ участник във Вип/Биг Брадър, Фермата, Гласът на България позира пред камерите. Два дни преди събитието, кметицата Йорданка Фандъкова подгря публиката с изявление във Фейсбук. Тя разясни на столичани какви блага ги очакват, ако изпитанията минат успешно и се подпише акт 16. Ей, живот, здравей! Ден преди да почне изпробването на ремонта на Графа американците се похвалиха, че космическият апарат "ИнСайт" (InSight) на НАСА кацнал на повърхността на Марс. Седем месеца пътувала станцията, за да стигне до червената планет

29

Анонимен

преди 5 години

Зам.-кметът на столицата Евгени Крусев - телевизионна звезда и бъдещ участник във Вип/Биг Брадър, Фермата, Гласът на България позира пред камерите. Два дни преди събитието, кметицата Йорданка Фандъкова подгря публиката с изявление във Фейсбук. Тя разясни на столичани какви блага ги очакват, ако изпитанията минат успешно и се подпише акт 16. Ей, живот, здравей!

28

Анонимен

преди 5 години

Ден преди да почне изпробването на ремонта на Графа американците се похвалиха, че космическият апарат "ИнСайт" (InSight) на НАСА кацнал на повърхността на Марс. Седем месеца пътувала станцията, за да стигне до червената планета, похвалиха се НАСА и контролния си център в Пасадена, щата Калифорния. Апаратът InSight кацна на Марс в района на платото Елизия, което е разположено на 4 градуса северно от екватора на планетата. То представлява равнинен район, там има вулкани и дълбоки падини. Учените смятат, че там може би е имало вода. Дето се вика, ако пуснат обществена поръчка, ще им построи

27

бг

преди 5 години

Много ми интересно, дали ще посмее някой да отиде да среже лентичка, на този резил.

26

Анонимен

преди 5 години

Сериозно, 18 години от третото хилядолетие в София се пуска трамвай. Потресаващо, браво на кмета!

25

Анонимен

преди 5 години

Слабо герботролове, слабо се представяте.Дайте още ентусиазъм, че иначе Мама Данче няма да ви храни с вмирисана ФуДка.

24

Анонимен

преди 5 години

Червените другари вият от злоба и завис , защото следващия кмет ще се казва г-жа Фандъкова. Само си спомнете при Луканов какво беше в София с кмет едно неуравновесено човече от БКП-БСП , който въведе купони за хляб. Помните ли бул. Витошка каква клоака беше , а сега е една красива улица . Така ще бъде и с Графа. Догодино ще има още метростанции. Това не можете да преживеете другари .

23

Анонимен

преди 5 години

След началото на нашия "ремонт" на Графа, НАСА изпрати летателен апарат, който вчера КАЦНА НА МАРС! Нашта кметица трамвай ще пуска... смееееееех!

22

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ФАНДЪКОВА, вийтe червени rьoтвepeни

21

Анонимен

преди 5 години

Червенокафяви д3ypли kвичите ли

20

Прасе

преди 5 години

Искам си старата ***!

19

Анонимен

преди 5 години

Това брададтото ци *** че какъв го игрие ?

18

ПроЗД и ПроЗДи

преди 5 години

Селяните превзеха София. Включително и управлението й.

17

Анонимен

преди 5 години

Оставка, крадливи нагляри.Съсипахте хубавата ни улица.

16

Некадърницииии

преди 5 години

Абе Крусак, к'во ще тестваш като че до скоро там не са се движили трамвай!?