29

Solar Power

преди 5 години

За съжаление България нито един път не опита да е независима !Винаги чака на дядо Иван или чичо Сам.А беше сравнително простичко: Копаш си газ/петрол шистак по Добруджа. Пускаш помощи за соларни панели на хиляди БГ домакинства така,че всяко да получи допълнителен доход от 150-200лв. на месец. А не да се строят огромни полета на земеделска земя от разни бесепарски "барони"..... Всяко семейство с къща да сложи по 20-30 панела на покрива например ... още куп подобни неща ....

28

Solar Power

преди 5 години

До терсенето: кое кранче ? След 1985-та САЩ приеха стратегия да са независими. Резултата днес --> Най-големия производител на петрол в света.Не гледай само дълговете гледай и брутния продукт. Например той е около 20 трилиона долара. Дълга е пак толкова. Тоест почти 100%. Парите като дълг ти звучат много, но има продукт пак в трилиони срещу този дълг. Ако вземеш насрещен пример с Гърция този процент ако не се лъжа беше около 300%. В Германия дълга е като този в САЩ. Не виждам драми :)

27

До Терсенето

преди 5 години

Не се прави на капацитет ,че си неук та дрънкаш.САЩ не дължи 18 трилиона на Китай ,а 1.15 трилиона,но това няма никакво значение ,защото се плаща в срокове и също така е деноминиран в щатски долари.И как така не били важни пари ,а ресурсите ? Най-богатите държави на света имат много по-малко ресурси от Русия ,а пътк са 100 пъти по-развити от нея.Та питам ,защо Расия с тея прословути ресурси е една бедна и мизерна страна от третия свят ? Ресурсните икономики фалират първи и стават като Венецуела.

26

Анонимен

преди 5 години

Имат капитализъм, пазарна икономика, свобода на словото, демокрация, свободни избори. Не ни интересува дали са бедни. Ако има някакви конфликти, сме насреща да помогнем с военна продукция, срещу долари. Приятел в нужда се познава.

25

Анонимен

преди 5 години

Руснаците крадат ударно !!!

24

АнонимеН

преди 5 години

НИКАКВА ГРЕШКА НЕ Е !! КАКТО КОМУНИСТИТЕ ОКРАДОХА БАНКИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪЩОТО Е И В РУСИЯ!

23

Анонимен

преди 5 години

До rusnakХахахаа,Жалкия лев струва 40 рубли. За 50 жалки левчета си взимаш перфектна рускиня за 1 час.

22

rusnak

преди 5 години

Смешничета, не се обаждайте като не разбирате. На Русия и е удобен този курс който има. Гледайте си жалкия лев и си трайкайте.

21

Анонимен

преди 5 години

Руските мошеници се чудят откъде да откраднат пари, че ще измрат от глад, без да дочакат Третата СВ !

20

Анонимен

преди 5 години

В тоя ред на мисли вари да ти осребрят биткойна някъде но недей рева че са те били (((

19

Анонимен

преди 5 години

Д_о ХохолМунчо, ти със стотинки ли се бършеш. Не е много удобно.

18

Калеко Алеко

преди 5 години

Явно заема който са получили от Щаба на товарищ путин, вместо в долари е бил изплатен в рубли, които по обясними причини са могли да използват само за тоалетни нужди ... !!!

17

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА, ЩЕ ПРЕМАХНАТ ВАЛУТНИЯ БОРД И ЛЕВЪТ ЩЕ ДОБИЕ РЕАЛНИЯ СИ КУРС - 1 ЛЕВ = 0,20 евро

16

Анонимен

преди 5 години

Кога руската рубла ще струва нещо Когато я вържат в борд към Бг стотинката Факт (((

15

Коце кмета

преди 5 години

В тоя ред на мисли, 1биткойн=5 000 американски долара :-)

14

Anonimen

преди 5 години

не вярвам да не е видяна грешка от 12 млрд, по-скоро са потънали в нечии джобчета и сега се чудят къде да ги изпишат като дадени, в следващият отчет няма да ги има и парите са наместени. надявали са се че никой няма да обърне внимание

13

Хохол

преди 5 години

Стотинката ако я отвържат от еврото и ще струва 0.000001 копейки не знам някой по света да търси стотинки за нещо освен да си бърше *** със тях.

12

Анонимен

преди 5 години

Цар ще върне заема с 12 милиярда бананови листа

11

Анонимен

преди 5 години

Трилион руски рубли е 2 милиона Бг стотонки факт (((

10

Анонимен

преди 5 години

Еритреска 1 накфа= 5 руски рубли