30

анкъл Дони

преди 5 години

До АнонименГаньо е на *** миризливата минджа.Ти ако искаш ставай зимата по тъмно и се балтай 3 часа в темнявицата.Умник.Има едно време и това е астрономическото време.Който му се работи сутрин по тъмно,бегом при джендърите на запад.Да им измекярства колкото му дУша иска.

29

Анонимен

преди 5 години

и цялата врътка за кво беше?някой да "изхарчи" едни пари за проучване....

28

anonimen

преди 5 години

като лягат у 6 на село ужас

27

Анонимен

преди 5 години

Тия дето искат да се стъмва в 4 часа явно са много грозни и искат да се стъмва по-рано, за да не ги виждат другите.

26

Анонимен

преди 5 години

Еми Портогалия и Гърция, ако искат да си сменят часовника и по 10 пъти на година. Защо цяла Европа трябва да се съобразява с тях? Особено с Гърция, която живее на гърба на Европа.

25

Discovery

преди 5 години

До: "Португалия, Гърция не са от особенно значение, а и там населението не е особенно работливо така че какво ги интересува колко е часа."То па нали ние сме самите работохолици :D :D :D... Да я махат тая смяна и да остане лятното..., така и така на разсъмване още дремем та можем да хванем още някой и светъл час...

24

дядо от село

преди 5 години

Слава богу.Дошъл му е акъла на Юнкер.

23

Анонимен

преди 5 години

Нормалните държави отдавна се отказаха от тая глупост (нпрм. Япония). Португалия, Гърция не са от особенно значение, а и там населението не е особенно работливо така че какво ги интересува колко е часа.

22

Анонимен

преди 5 години

Това няма значение. Важното е че от референдомите има файда. Все пак живеем в демокрация, в която имаме по-малко глас от роби.

21

Кокошка НаЕСена

преди 5 години

Ние джендърките, след като бяхме бройлери, решиха да ни позаячат и продадат за месо. Обаче в тоя период се поизколцатихме, като депутат от Ев. Парламент. Сега да ви кажа ни ми се Еб,ни ми се ...с петли.Горките хорица направиха кокошарника на дискотека-палат и гасат ламбите, та да снасяме по-често. Това мен не ми влияе-важно е да има сигурност и трошици в кокошарника(съюза).Яд *** а за Бойко-петел приятел. С тиа миганици кукурига кат оглупел ката час, а нощем не му се спи-брои пари.

20

Azi

преди 5 години

Когато става въпрос само за една държава е лесно. Но в Европа са много - северни, средни, южни, едни се намират в началото на часовия пояс, други в края ....Не съм и очаквал, че отмяната ще стане толкова лесно и бързо.

19

трогнат до сълзи

преди 5 години

Тия дъpmu uзкyфелнuцu от ЕС един път ще дадат ли МЪЖКА дума ?Или докрай ще са верни на върховните си ценности !

18

Анонимен

преди 5 години

До ЕвропаГаньо е много умен и иска зимното време за да тъне в мрак цял живот.

17

СциганинС

преди 5 години

Това още един път показва,че мнението на хората не се зачита,а само се пропагандира ,че народа избира.... .

16

чарли

преди 5 години

Правилно,така трябва да бъде.

15

е

преди 5 години

До АнонименАло, 8, "умният", падни за 30 лицеви опори! Веднага!!!

14

Marin

преди 5 години

След като имаше допитване и активните граждани изразиха своето мнение, какво има да му се обсъжда още. Отново политиците не се вслушват в желанието на гражданите. Пълни глупости!!! Сто пъти ще повтаряме едно и също. Някой, ако е *** и не разбира да напуска политическата сцена и да се занимава с нещо по своите възможности.

13

Някой

преди 5 години

30 минути напред за всички държави за постоянно.

12

НОМЕР2

преди 5 години

Добра новина! Дано до 2021г. дойдат по-разумни политици и да оставят смяната на времето! И никакво съобразяване с дебылите!

11

Анонимен

преди 5 години

Ама вярно ли Гърция иска запазване на смяната на времето? Интересно!