46

Анонимен

преди 5 години

Преди да пристигнат турците от Азия на Балканите,95 % от населението на Балканския полуостов са славяни - предимно българи и малко сърби и малко хървати.Внимавайте много в картинката,за да не стане това което направиха с Румъния и с идендитета на населението там!Има едни психари,една новоизмислена малка групичка начело с глуп.ака Пасков,които се опитват да ни убедят,че българите сме траки,макар,че българи и траки никога не са се срещали и са живяли в различни периоди.

45

АБЕ

преди 5 години

патриотарчета ,нахални и прозти-защо мълчите за фердинанчо,довел България до две национлни катастрофи и орезал БЪЛГАРИЯ наполовина--я го ..здраво

44

Анонимен

преди 5 години

Пичове пополека с териториите и разширяване на широко, Световния ред сега напомпват Албанския национализъм, това което се случи с България това ще се случи с най големите ламтии за територия Албания, Макетата от Скопие и Сърбия....

43

Анонимен

преди 5 години

След като Русия може да си върне Крим, защо България да не може да си върне Струмица, Зайчар, Западните покрайнини?Отговор който чакам да чуя от русофилите, но те мълчат като гнусни мишоци!

42

Анонимен

преди 5 години

Не може да те бият като тъппан на всички фронтове и после да ревеш, че договорът бил несправедлив. Трябва да целуваш ръка, че все пак са ти оставили нещо, макар и незаслужено.

41

BG+RU+D!

преди 5 години

До BG+RU!

40

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРусия никога не е асимилирала българското население,за разлика от западните държави,които си разделиха на порции Балканите,без да се съобразяват какво население живее на Балканите и към коя държава искат да саДори и турците не успяват да ни асимилират,но се появяват фанариотите и западните държави ни евават майката.Може да се смеете на сърбите,но наистина славянско население е живяло и в северна Италия,Австрия,Източна Германия,а гърците не са от Балканите,а идват от Азия след 1915г

39

заключение

преди 5 години

До До Историксамо Русия ще ни закопае а Турция ще ни изрови!

38

кой знае?

преди 5 години

До Анонименнищо не знаехме за румънците 70 години.....

37

да живее СССР

преди 5 години

До АнонименОктомврийската революция и съюза ни с Турция ни запазиха териториите!Благодарение на тях ние съществуваме днес!

36

Анонимен

преди 5 години

Загубихме много територии,това че граничим сами със себе си е самата истина.Но вече след толкова време,българското население е приело други националности и няма връщане назад.Не само Добруджа,Бесарабия,Македония,Западните покрайнини,Беломорието,Солунско и днешна централна Гърция,на югоизток границата ни е била на 40 километра от Истанбул .На север от Дунав,където астрийци,французи направиха новоизмислена държава Румъния и смениха българския език и азбука на населението с латински през 1865г.

35

Анонимен

преди 5 години

Стига си ревал като вдовичка. Като не ти харесва договорът има начини...

34

Анонимен

преди 5 години

Путин и Ердоган готвят нов Ньой .

33

Анонимен

преди 5 години

През 1916 предвид това ,че бълфгарите разбиват маса руски части в Добруджа ,Русия е искала да унищожи България.Ние я създадохме ,ние ще я закрием .Щастлива случайност и падането на монархията запраща Русия в гражданска война,тя и не присъства като победител на Парижката конференция .Голям късмет имаме щото щяхме отдавна да сме задунаская .

32

Анонимен

преди 5 години

Е ,и бяхме ли виновни ,че разбихме правиславния алианс на Балканите и *** Фердинанд се оказа германско *** и ни запрати в глуха линия.Изгуби не само Македония и но Добруджа. Имахме късмет ,че Ленин взе властта в Русия иначе на Версайския договор нямаше и да има страна България както са ни мислили руснаците през 1916 да ни закрият .

31

Анонимен

преди 5 години

Преди 99 години Ньойският договор унищожи България тези същите европейци сегашните ни " партньори" и сега пак повториха същото - унищожена армия - от 135 000 на 25 000, самолети от 253 на 10, танкове колкото да има, ракети нарязани. Не е по различно и в промишлено отношение - заводите - разрушени .Селско стопанство - всичко внос.Сега всичко това но без война.

30

баба мара

преди 5 години

ами пишете кои е виновен кои е цар на българия кои ни въвлече във воинитеслед 1878 кои спечели от тези воини

29

Анонимен

преди 5 години

Макетата от ВМРО се издокарват българи, и във названието ВМРО има ли нещо българско ??? Заради вашата Ционистка проклета Македония, България изгуби Беломорието, Добруджа и Западните покрайнини.

28

Анонимен

преди 5 години

На кого му пука за някакви ***, представящи се за патрЕоти.

27

Анонимен

преди 5 години

Това фашетата от Луковмарш ли са или други ?