35

Анонимен

преди 5 години

Според медиите и комисията с много букви е обвързана с министрите и депутатите. Как ще извърши проверка, щом е обвързана с тях?!

34

ОТ ПОСРАНО-20

преди 5 години

...там всички са за ...."СТЕНАТА" ,БЕ...!!ВСЕ СА МИЛИОНЕРИ ОТ "ПРИВАТИЗИРАНИ ПРЕДПРИЯТИЯ"---- С НАРОДНИ ПАРИ!!!А , ШЕФКАТА ИМ----"НА КОЛ" .... ЗА "ЕТАЛОН ПО ПРИВАТИЗАЦИИТЕ"...!!!

33

Много зъл

преди 5 години

Отбор юнаци! Ако зависеше от мен, щях да ги строявам по десетици до стената! След това следващата десятка! И по-следващата!Никога в България не е имало по-голям грабеж и то за толкова късо време! "Комунистите-е!". В нашата малка кооперация живеят трима бивши комунисти и един син на комунисти. Нито един няма автомобил! Двама имат скромни селски къщи. Единият си носи старите костюми и се храни с кисело мляко, другият - с каши. А Гергов и подобните му перекендета въобще не са комунисти!И тях - до

32

Анонимен

преди 5 години

Хаххаха,БКП се хванала на въдицата на сайт тип НЕНОВИНИ ахахахаха,леле до къде изпаднахте!Но не е чудно де,то като видиш как Перата е обявен за водач на народа и ти е ясно всичко.

31

ПОКАЖЕТЕ КЪЩАТА

преди 5 години

..НА ПЕРАЧКАТА НА ПАРИ , НА ЦВ.ВАСИЛЕВ /ОТ КТБ /ОТ НЕГОВИТЕ ОФШОРКИ!ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ---КАК ЖИВЕЕ ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСКА ПЕРАЧКА НА ПАРИ , В БЪЛГАРИЯ, ЧИЙТО БАЩА Е БИВШ СЛУЖИТЕЛ И НАЧАЛНИК В ДС/бкп!НЕКА ВИДЯТ БЪЛГАРИТЕ И ДА СИ СРАВНЯТ "СТАНДАРТА НА ЖИВОТ" С НЕЙНИЯ!

30

Mi6osp

преди 5 години

Цвък бе проверен за шест апартамента и изкараха ,че тъщата му ги е спестила от 250 лв пенсия за пет години, та тук с едно апартаментче ли няма да се справят? Горанов напусна министерския пост, защото с една министерска заплата не можел да гледа семейството си, а другите ставали милионери. Сега, със същата заплата , явно е открил как да стане милионер.

29

Анонимен

преди 5 години

Aмчъкaзлии!

28

Хах

преди 5 години

Малоумнuците от БСП съвсем изтрещяха. Закривайте ги!

27

boyko.uzunov

преди 5 години

Герберите всичките са оцапани и особено тия по върховете! И ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ ГИ Е ОЦАПАЛ? Ами великия манипулатор Цв.Цв.! Как мислите ги държи всички толкова послушни ? Е има си компроматче за всеки от тях ! А всичко започна от една доста едра г -жа - Федосиева .Какво забравихте ли я нея и прословутото тефтерче? Е тя вършеше работата на ЦВ.Цв. , ама се издъни! Що бе Цветанчо скри Федосиева??

26

Анонимен

преди 5 години

Абе миризливото Деси, онова от Дулово с ниската лична хигиена имало 2 апартамента в София - един в Лозенец от 145 кв.м и един в Царско село от 224 кв.м.Как стават тия неща - аз не знам.

25

Анонимен

преди 5 години

Спешно трябва да започне прочистване на държавата от ду.ха.чи герББ!Ду.ха.чи герББ трябва да платят с кръв предателството към България!

24

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

23

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

22

Наивник

преди 5 години

А имотите в чужбина ще им ги броят ли? За един предател питам..

21

Анонимен

преди 5 години

Стига сте скачали! Редно е да проверят и ако са сгазили лука, да е урок за всеки, който реши, че конфликта на интереси е допустим.

20

Непозната

преди 5 години

Ами ще стане като с Цветан Цветанов - накрая ще се окажат чисти като момини сълзи всичките.

19

Василев

преди 5 години

Чухте ли голямата новина, на Тръмп и Рокфелер щели да им конфискуват имотите, защото не могли да докажат съответствие на материално състояние и финикийски знаци с реални изкарани доходи?Майтап бе селяни прости, толкова ли сте прости, да си мислете, че който пише и създава законите, и най-важното който дава парите за политики и бизнес, някой може да го проверява?Същото е и в България, само че нашите мащаби са селски и ограничени, като вашите селски мозъци, които връзват на всякакви новини!ЦРУ!

18

Анонимен

преди 5 години

И какво от туй ,че КОНПИР щял да ги проверява?Още отсега знам ,че ще излязат чисти и невинни кото ангели небесни!

17

Анонимен

преди 5 години

Прилича най-малко на 68-ми набор. Не може за толкова кратко време да порасне такъв нос.

16

ай сиктир

преди 5 години

Деса общата е родена 78г. много ми е интересно това недоразумение кога е работило нещо различно от калинка както и много други от "любимците" на народа.