19

Агент Скъли.

преди 5 години

От сигурен и анонимен източник е ясно, че това е пъклено дело на местното ръководство, като целта е да бъдат отклонени и присвоени средства от европари за саниране.

18

Фори невестулката

преди 5 години

Няма ли застраховка? Ако няма изводите са, че или собствениците и стопаните нещо го няма и не бива, или, че са тотално безхаберни. Имат банкова сметка, а застраховка не и с цялата си наглост и безочие искат пари и помощ.

17

Коци

преди 5 години

Навънка вали сняг и вие студ, хижаро мае пръжки с лук.

16

Urko

преди 5 години

Така е като се присвояват пари от програми за саниране и се получава усиране.

15

Балканджи Йово

преди 5 години

Така е , като в планината се сече нагло и безпардонно ,без да се мисли за последствията.Изсичат Балкана и няма какво да спира и вятъра и водата.

14

Стефка Берова

преди 5 години

Ще даря чувал със стари, непрани и импрегнирани мой долни ***, че да закърпят покрива до пролетта. После имам такива сутиени за чадъри.

13

Milco Dotzov

преди 5 години

Искам да се извиня за случилото се. Вина нося аз и заместника ми - Приматко Кроманьонски. Ремонта на хижата беше по наша програмна далавера, ама нали и двамата сме с по две леви ръце стана каквото стана. Блажени да са будалите. Ваш Договор и Кроманьонски.

12

Фори невестулката.

преди 5 години

Хижарите са мафиоти, въртят далавери с лица на ръководни постове в общината и областта. Пари да дадат Доцин и заместника му ***.

11

Ком 2012

преди 5 години

Това не е хижа, а приют на човешката глупост и простотия. Ще дам пари за срутването на тази барака. Господ и природата дават ясни послания ама кой да чуе и види.

10

Justice ligue

преди 5 години

Дъртия комунига Агент Орлин-Орлин/Праси Дупедавков/да извади пари от собствените си пари, малко ли открадна и завлече *** му с ***, още повече, че още влачи. Аптека, хотел, фирма за фъстчки и фъстъковки, деца с пари фирми и апартаменти и още и още...

9

ТОРРР

преди 5 години

Да си пуснат исканията за дарение и в поп фолк групи,тази хижа е срам за истинските планинари.Пошлост,маанета,пилони.Така наречената Нова хижа Ком никой истински планинар няма да стъпи в нея.В района винаги е имало една хижа и това си е старата хижа Ком на Бай Иван.Само който е ходил при него,знае за какво става въпрос.Лека

8

Анонимен

преди 5 години

Торнадо в планината.. това ще да е нова ера в метеорологията.. Ще се радвам авторката да разкаже повече за нея!

7

mn

преди 5 години

Абе, прости журналисти. Вие знаете ли какво е торнадо и при какви условия се образува. Може да е бил много силен поривист вятър, но в никакъв случай торнадо.

6

Анонимен

преди 5 години

Този покрив не е направен правилно,а дъските са дълги и са поставени обратно.И освен това се използват дъски изрязани от външната част на дървото,а не обикновени дъски или от сърцевината.Защото външната част,предпазва по-добре от външните атмосферни условия.

5

Анонимен

преди 5 години

Покривът на пострадалата хижа е нов. Другите две хижи вероятно са старо строителство.

4

Бож.

преди 5 години

Цяло чудо е,че тоя паянтов покрив е устоявал дори на обикновените ветрища.

3

JJIvanov geolog

преди 5 години

има един великолепен филм с Робърт Де Ниро Звезден прах /Star dust там показват как охраната ни лови с древни дървени летящи кораби разни .ФИлма описва специфичен проблем възникнал на територията сегашен остров със столица Лондон.катастрофирал летящ кораб с мощни крио генератори е направил голяма тогава аномално активна зона. В тази тогава мощна аномална зона сега има много зелени живи плетове които все още охраняват Англия /Кент от проникващи духове на наши съседи от близкото минало.

2

JJIvanov geolog

преди 5 години

по време на проучвания на анти климатични оръжия засякохме американски военни кораби обсебени от нашественици да пренасят зародиши на торнадо та./ вижте снимки на проникващи нашественици с два американски военни кораба влезли в черно море след зомби тер акт в Волгоград широко рекламиран от медиите ./НАд 700 000 живи торнадота има в момента само над Балканите от Риека до Одеса вкл.

1

Шопо

преди 5 години

Ке мани..