18

firebg

преди 5 години

ОК!

17

Анонимен

преди 5 години

Интересно ако погледнеш областите на картата в които е въведено ВП, те нямат контакт с Азовско море ????

16

Аз

преди 5 години

А до Русия може ли? Нали уж санкции ще има нато ще я напада.. А да от там газ чакате че с глобалното затопляне май все повече газ ще трябва... И то по тръба редовно и гарантирано...

15

Мелничаря Кунц

преди 5 години

то пък умрял някой да ходи в Украйна при тия фашисти........

14

Анонимен

преди 5 години

Абе тея прoшляци що споменават "..Луганска, ... Донецка ..."това НЕ Е ВЕЧЕ в тяхната държава!!!!

13

хмм

преди 5 години

Интересно е къде точно е обявено военното положение - в области, които не са от фаворитите на киевските управници, вкл. тези със значително население от потомци на българи ..Меко казано, изключително ми е странно обявяването на военно положение в Миколаевска (Николаевска) област, която няма допирни точки нито с Приднестровието, нито с т. нар. Новорусия - Донецк и Луганск..Е, разбира се - може и да е техническа грешка.

12

СциганинС

преди 5 години

Абе те отменили военното положение в Украйна ! Иде ми -дойде ми -те знаят ли какво правят в Украйна,тъй че спокойно можете да ходите в Украйна-отменено е военното положение.

11

Украинки

преди 5 години

Ей значи тъкмо мислех да тръгна на лов за украинки ама ще се рискува няма как..

10

Анонимен

преди 5 години

До ВескоТам пък руснаците няма да те пуснат, защото си от евроатлантичека псевдо-колония, в чиято стратегия за национална сигурност Русия е посочена като главна заплаха.

9

стига бе

преди 5 години

Имате още един ден, защото:Украинският вицепремиер по въпросите на европейската и евроатлантическа интеграция Ивана Климпуш написа във Фейсбук, че указът за въвеждане на военно положение в Украйна е отменен заради техническа грешка.Според нея, в официалния вестник на страната погрешно е бил напечатан указът на Петро Порошенко за въвеждане на военно положение за 60 дни, докато Върховната рада одобри вариант за 30 дни военно положение и то за пограничните райони.Тия по-зле от наш'те калинки.

8

Тинев

преди 5 години

ФАКТ: През Втората световна война, най-много евреи , освен германците, са избили украинските бандеровци!Не защитавам руснаците, а само излагам този факт, публикуван първоначално в Холандската преса.

7

Анонимен

преди 5 години

Никой не мое ми казва на мене дали да одим или да не одим че одим как нема да одим

6

Анонимен

преди 5 години

До ВескоМоже, Крим не е в Украйна.

5

Веско

преди 5 години

Ама до Крим може, нали?

4

Анонимен

преди 5 години

В Украйна отивам само да си взема някоя евтина ***.

3

zeus

преди 5 години

Нали цялата провокация с корабите беше заради това да обявят военно положение. Задават се избори, а Прасенко има почти нулев рейтинг, сега ще смажат опозицията и ще си осигурят победата след 4 месеца.

2

Анонимен

преди 5 години

Уграйна трябва да е в графата враждебен фашистки режим за цивилизования свят.

1

Перо Келеша

преди 5 години

Е ся. Тръгнах към Украйна. Не мойте ме спря