242

До 227

преди 5 години

Крим е руски. Ти тропай по маса

241

Крим не е руски

преди 5 години

джуджето ще скача...подскача довреме докато чичо Сам не тропне на масата и не каже "СТИГА"..тогава да питам : Путин има ли си бункер?!?!

240

Анонимен

преди 5 години

Боби е руски *** и ДС подложка

239

Оставете Боби

преди 5 години

Оставете го на мира, това момиче е болничко ;)За 3 рубли на ден какво очаквате да прави повече ?Подложен е на традиционният руски диетичен похват - Гоолодомор

238

До Боби

преди 5 години

Я им разкажи пак за трактора с реактивен двигател, дето го имали на Адмирал Кузнецов, че още да ти се посмеят на акъла :))))

237

Нощо няма да направт

преди 5 години

Евро джендъритеЩе продължат да лижат *** на Путин и да МУ строят патоците

236

Игор Украинец

преди 5 години

Спасение за нас от Порошенко вън от Украйна. Мой брат работает в России аз в Българиа. Бедни родители остали в Черновци в Украйна. Ние пари пращтаме.

235

Анонимен

преди 5 години

Както винаги ще дрънкат лъжи ще пратят Изперкел да договаря нещо Тръмп ще плюе,за населението на никой няма да му дреме, всички ще се питат дали Тръмп и Изперкел на са едновременно с ишиас и надрусани ,а бъдещето ще е цялото омазано в ла.***.

234

Тинтири Минтири

преди 5 години

За каква атака на Русия става въпрос, пропуснал ли съм нещо?И доколкото си спомням, Украйна е уж във военен конфликт с "руския агресор" от 4 години и половина. Какво по-различно и по-страшно от онези 8000 цивилни жертви в Донбас стана в Керченския пролив, та стигнахме до военно положение? Хм?

233

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Боби, ти си много религиозен."???Аз вярвам че има нещо там някъде наречи го Господ, Наречи ги Извънземни, Наречи го СЪДБАНо определено не е това което религиите се опитват да ни набият в главите.Все пак аз съм избрал да следвам принципите на православното християнство и съм кръстен от БПЦ

232

Анонимен

преди 5 години

Боби, ти си много религиозен.

231

Анонимен

преди 5 години

Между това, до ***, понятието "shliahta" не е обидна дума, а благородническа прослайка. Трябва, все пак и някаква обща култура.

230

Анонимен

преди 5 години

"Московская Русь" няма в природата. Има Московия - сателит на Златната орда. Държавата е Великая Тартария. У-Краина е ново име, показващо отдалечеността на Киев от Москва. Самата Русь изчезва след нашествието на монголите и по-късно влиза в състава на полско-литовската държава "Жечь Посполита". По-късно местната казашка ***, притискана от поляците, сключва договор с Москва и постепенно е асимилирана. Днес украинците се борят за откъсване от азиатското наследство. Трудна работа.

229

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 209Ти история чел ли си изобщо? Когато Киев е съществувал преди Москва, това там се е наричало "КИЕВСКАЯ РУСЬ"! После е станало "МОСКОВСКАЯ РУСЬ"!Но никога не е имало (до 1918 г) "Киевская Украина"!Чети! То не пречи, а е полезно! Особено за такива като теб!

228

Боби

преди 5 години

До Зозо"Боби руския психар в действие. Лее руска пропаганда и лъжи без да осъзнае, че е смешен в очите на хората и не хваща дикиш"Зозо кое от казаното от мен е НЕВЯРНО за да кажеш че ЛЪЖА?А относно ПРОПАГАНДАТА има ли така да я наречем западна ПРОПАГАНДА? Ако аз кажа нещо срещу постулатите на тази пропаганда аз срещу нея(западната) ли се боря или пропагандирам руска такава?И защо смяташ че казаното в еди кои си средства за информация е ВЯРНО? А казаното в други АВТОМАТИЧНО Е НЕВЯРНО?

227

Зозо

преди 5 години

Боби руския психар в действие. Лее руска пропаганда и лъжи без да осъзнае, че е смешен в очите на хората и не хваща дикиш. Никой не вярва на руснак!

226

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Или и руските майки лъжат за техни синове,"Изобщо не се съмнявам че е имало много руски доброволци в ЛНР и ДНР - но това не са РУСКИ ВОЕННИ НА СЛУЖБА В РФОсвен това имаше толкова спекулации в нета че нямам думи - сещам се за примера когато бяха обявили един футболен местен отбор целия загинал в донбас... с все ЕГН(или както е руския еквивалент) снимки и прочиеДа има инцидент с едно Руско БМД 2014 година което наруши при нощни маневри Украинската граница - загубили се младежите

225

До Зозо от №236

преди 5 години

"***, Украйна има пристанища в Азовско море. Тва руското *** много ограничени ей!"---Зозичке, ти си голям географ и ме просвети в нещо, което си научил току-що. Украйна има ЕДНО пристанище - в Мариупол, до което имат достъп украинските търговски кораби. И даже военни, които са били водени от руски лоцмани през Керченския пролив, защото там има много плитчини. Азовско море е много плитко и в него няма нито едно дълбоководно пристанище, ако това ти говори нещо.Благодаря за "***" от сърце!

224

Боби

преди 5 години

До Анонимен 255Как ще разбереш че един Танк Т-64/72 е зачислен в Руската Армия?Официално РФ военен трябва да декларира че това е техен танкКолко Т-64/72 се таралянкат по складовете в Украйна и другите екс СССР и соц страни колко са продадени на черния пазар(о определено ЛНР и ДНР са купували оръжие на черно никой не се съмнява ни най-малко в това)?Как ще различиш един Т-72Б от Т-72Б модернизирн в РФ от Т-72 модернизиран в Беларус от Т-72М модернизирн в Полша с Беларуски(Френски) чаркалаци?

223

Анонимен

преди 5 години

До БобиСмешен си Колко ти плащат от Русия Твоето наглост и арогантност Лек ден По-добре с бетонно кошче да разговарям