46

Анонимен

преди 5 години

Защо ли половината черкви в Метохия са български, а на останалите се вижда чии са, като им махнеш 2 слоя боя? Аз знам!

45

Това им

преди 5 години

Това им е наказанието, че промиха мозъците на българите в Македония. И тоя сърбин да потърси в интернет, че татарите имат монголоидни черти и дръпнати очи, а българите имат европеидни, също така татарите са нападали България. По генни сме най близки с унгарци, италианци и украинци.

44

Анонимен

преди 5 години

Ако бях сърбин щях дълбоко и силно да мразя САЩ. Първо ги бомбардираха с обеднен уран и сега се раждат дечица с проблеми... После отцепиха изконна сръбска територия където са концентрирани повечето им светини и църкви, за да създадът мюсюлманска държава в центъра на Балканите. За последното трябва всички балканци да мразят краварите. Господ вижда. Постоянно ги наказва с нещо. Всеки месец в САЩ има ужасяващи природни бедствия. 9/11 и смъртта на над 3000 американци е карма и вид справедливост.

43

Saki

преди 5 години

Сега Лепа Брена ще трябва да преименува песента Аз съм югославенка на Аз съм албанска.

42

Анонимен

преди 5 години

Ха, разбира се че Косово не е било ваше от памтивека,то е било повече българско и османско отколкото сръбско.Вашата стара Сърбия е в динарските камънаци и сегашния Санджак някогашна Рашка.САЩ бяха майка и баща и на Джугославия,а на Сърбия и Гърция 200 години майка и баща им бяха Франция,Британия и Русия все за сметка на българите,унгарците а и хърватите.Иначе се изпоклахте в бившата ви е/ана Джугодславия защото сте всички "най-по",кой от кой по е.ан в главата шовинист!

41

Сърбин

преди 5 години

Как сърбите додоха на балканите .Аварите ни биха няколко шамара и се крихме в блатата на рутения после Франките ни биха няколко шамара и пак се крихме в блатата на рутения После дойдоха едни Татари на коне и поак ядахме шамари тоя път по много и за дълго и дорде се освестим се оказахме по шу,мадийс,ките чукари

40

Анонимен

преди 5 години

Фердинант Царя прегазил руската и турски империй факт

39

Сърбин

преди 5 години

Как сърбите спряхме канибализма Минаха едни Татари на коне бихани по няколко шамара и казаха (ще пасете трева или ако пак ви хванем да се самоизяждате ще нахраним кучетата с вас )Как сърбия се покръстиАми минаха едни Татари на коне биха ни няколко шамара и казаха или цалувате коня под опашката или кръста та така ...

38

Анонимен

преди 5 години

Така ви се пада от 300 хиляди българи в Сръбско нищо не оставихте.

37

Мен

преди 5 години

Простете за грешките!

36

Мен

преди 5 години

До 14По времето на Титова Югославия. Има един типичен израз, който ако не се лъжа (поправете ме, ако е така) идва точно от България- галениците на Европа и САЩ. Както може би знаете между двете световни войни, Сърбия прави доста неща в Македония, но света се прави, че не вижда (за справка- Черната ръка над Европа- Забранена в Югославия и Гърция).

35

Анонимен

преди 5 години

Братя сърби, защо са ви тези албанци- проестъпници. В САЩ една от най-силните мафии е албанската, след като ги приеха милите, като бежанци от сръбския теророр.(Както в Берлин най силната мафия е ливанската - също приети араби от съжаление след войната в Ливан).Помислете как да спасите своите хора, които живеят в Косово и ограда, ама непробиваема, каквато е оградата между Турция и Сирия, между САЩ и Мексико.

34

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм за Фердинанд.Ако беше спрял навреме с мегаломанията,сега щяхме да имаме огромна част от Българското землище.И щяхме да сме най-големи на Балканите

33

boyko.uzunov

преди 5 години

О жалки сърби , ако търсите своята индентичност и корени те са във България - винаги сте били жалки в опита да се направите на велики! Тези мега строежи в СКОПИЕ са ваши , за да ги откъснете от България! А народите , които се откъснаха от вас ви показаха в какъв фалшив свят живеете ...

32

bluesky1

преди 5 години

до 28 Бони Бате бони историята не си я измислям аз! Какъв отпор са дали българите на османските завоеватели, като България е била разпокъсана на няколко феодални владения! България, също както и Византия, е била в криза и разпад на държавността, а на населението и на двете страни им е било меко казано писнало да живеят в мизерия и да *** в братоубийствени войни в защита на претенциите на един или друг претендент за короната! Народа е бил силно отчаян и деморализиран /от тогавашните мутри/!

31

Анонимен

преди 5 години

Да очертаят границата помежду си и да се разделят.

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПравиш ли разлика между желанията на Фердинант и тези на народа. Българската национална доктрина е създадена през 18 в. и е била на принципа "Българите в българското землище в една държава" не сме искали чужда земя. Виж на Сърбите "Предначертание" 19 век. и "Мегали идея" на гърците, пак 19 в. И двете са насочени към заграбване на чужда земя и двете са шовинистични. И в БГ се появяват шовинисти но това е следствие от сръбския и гръцкия натиск а не е първоначална идея като при тях.

29

Анонимен

преди 5 години

До бониИ тях са ги клали. И като са ги изклали на тяхно място са докарали днешните албанци от албанските планини в Азербейджан. Тези като са дошли и са до изклали останалите българи и илири. Така са се пръкнали днешните албанци, нямат нищо общо с илирите които 10 века са били част от БГ.

28

Анонимен

преди 5 години

Абе и ние искахме и Цариград и Солун,ама не стана...И нас ни порнаха

27

Анонимен

преди 5 години

Така е брато, когато ламтиш за чуждото и искаш да вземеш земята на комшията все ще се намери кой да те порне отзад и да вземе твоята. Вие сърбите научихте това по трудния начин. Е, предполага се, че сте го научили. Гърците го научиха преди вас. Ако не бяхте такива алчни *** сега Западен анадол и Кипър да са Гръцки, а половината адриатика, Босна и Ч. гора + Косово да са Сръбски. Ай де със здраве и успех с Войводина, ще ви трябва.