64

От Оня Свят

преди 5 години

Въпроса не в това дали излъчва радиация а по скоро какво и на кого влияе! -ФАКТ!

63

преди 5 години

Браво поне един в България се е сетил да го напише! Ако някой каже че това е фейк статия то значи не разбира много или е платен.

62

Solar Power

преди 5 години

Поредната платена фейк статия. Вероятно от някоя мобилка. Винаги ще има храна за конспирацията :)За който не знае само да спомена: За всичко е виновен Костов и Сороя. Гагарин не е летял никога, американците не са кацали на луната, земята е плоска, под земята тайно живее друга цивилизация, между нас има втора цивилизация от рептили, земята е на 5000 години.Друго ако се сетите допълвайте :)

61

Анонимен

преди 5 години

Откакто сложиха антената на блокя, 18 пенсионери умряха, за 22 години .... Люююююх-люх-люх божйеееее...

60

Аз

преди 5 години

Нейонизиращо лъчение е електромагнитното облъчване. Не го бъркайте с йонизиращо лъчение

59

Анонимен

преди 5 години

Може и АЗ да съм много ***, ама радиация има в иран не в китайския tp-link ако ще и 18 антени да го направят.Ама то на години съм човек (35)Какво ли разбирам!Аз обичам простите удоволствия ( БЛОНДИНКИ ) :)

58

радиовълни са

преди 5 години

Не ми се четяха всички коментари, но някой по-долу е писал, че не знаете колко излъчване има из градовете. Във Варна и Бургас примерно има постоянно работещи 24/7 корабни радари на трафик-контрола, корабите, рибари, яхти и други. Летища, самолети, клетки моб. опер.,военни и т.н-все СВЧ или микровълни(като микровълнови печки на открито). После идват ТВ, радио, всякакви уоки-токи и радиолюбители с по-ниска честота. Отделно захранващи кабели и ...даже не мога да си представя в какъв микс живеем

57

Анонимен

преди 5 години

Реотаните и котлоните, които използвате, също излъчват електромагнитна енергия. Кабелите за 220 волта също. Кабелите по улицата също. И е така от 100 години.

56

Liolio

преди 5 години

Рядка неграмотност. Моля, поне правете разлика между радиоизлъчване и радиация. Ако имаше поне капка истина досега да няма останал жив човек на Земята.

55

7890

преди 5 години

Чувала съм, че оргонит много помага. Това е нещо, което се прави ръчно, съдържа смола, някакви метални стружки и кристали. Отблъсква излъчванията. Също разни кристали - аметист, черен турмалин го дават, че е най-добрата защита срещу излъчвания от телефони, безжичен интернет, дистанционни и тем подобни...Имам много друзички - необработени кристали и спя добре... :)

54

Анонимен

преди 5 години

Офф,Рутърите са си Ок, за модерните нива на облъчване, са по малкото зло. Мобилен до ухото е норма, а облъчването е в стотици пъти повече. Като се вземе в предвид и близостта до мозъка (мощността е в квадратична зависимост от разстоянието ).По долу колега коментиращ е споменал за базовите станции, които са над 10 пъти по мощни, от който и да е мобилен. Те такива диагонални сметки, в ежедневието, и за Ви Фи то, даже няма да си го сложа присърце.

53

Преминаващ

преди 5 години

Цялата статия е насочена към използването на мобилна връзка за достъп до интернет !!! Само, че не се споменава за вредата от такава ! И никой не казва колко са вредни антените (ретранслаторите) на мобилните оператори накичени по блоковете ! Облъчването на живущите под тях е в хиляди пъти по-вредно от който и да е рутер, даже в десетки пъти по-вредно от това да спите с рутер под възглавницата ! Хорицата в сътветния вход на блока получават някакви си мижави 100-на лева на година ... !

52

Анонимен

преди 5 години

"Някои смятат, че излъчването от Wi-Fi рутера, е в радиочестотната лента," хахахаха, ами в коя лента е, в буслентата ли ....Радиоизлъчване е ....в коя лента да е :))))))

51

шматка

преди 5 години

До 37Откъде имаш толкова милиони

50

A-хъм

преди 5 години

До Анонимен 31"По БТВ в "120 минути" даваха репортаж за тия, дето са изобретили смартфоните и таблетите, и не дават на децата си да използват такива, с обикновени телефони са, значи има нещо верно все пак"Не им дават заради психологическия ефект от обсебването с всичко, което става на екрана, а не заради радиовълните.

49

Waffen SS

преди 5 години

"Някои смятат, че излъчването от Wi-Fi рутера, е в радиочестотната лента"Ама каква е тази глупост.Всяко устройство излъчващо радио сигнали работи в съответната честотна лента.Радиовълните са електромагнитни вълни с дължина на вълната от 100 km до 0,1 mm.За счетоводители,плеймейтки,юристи-колкото по-висока е честота,толкова "по-къси" са вълните и обратно.Дължината на радиовълните и съответните им честоти се изчисляват лесно ,чрез скоростта на светлината в м/сек

48

Анонимен

преди 5 години

До 43 "Малееее, ако знаете, че и ракията е вредна!"Най-вредното нещо на света е водата. Факти :100% от хората пили вода ще умрат. Водата е водеща причина за удавянията. Всички диктатори, масови убийци и изнасилвачи, признават че са употребявали вода. Водата в основната съставка на повечето отрови.

47

Анонимен

преди 5 години

Журналята, вземете най-после се ограмотете. Radiation означава "излъчване", radioactivity означава "радиация". Това са две различни неща. Винаги сте били смешни, но напоследък просто къртите.

46

вгз

преди 5 години

37, има глобална програма за намаляване на човечеството нато брой хора до под или около 1 милиард, тя е американска с участието на тайни организации. Тъй като 3та световна война ще унищожи живота на Земята, те опитват с други методи да въздействат на раждаемостта, плодоввитостта, потентността, като броя програми за изпълнение на различните цели е над 50. Действа се с отрови в храните, силни пестициди, кото трупаме в организма, излъчвания и т.н.

45

вгз

преди 5 години

37,когато в близост до теб има излъчващи устройства (рутер, моб. телефон), мозъка синтезира допълнително хормони. Когато спиш, синтеза на хормони трябва значително да намалее, но поради възбуждането от wifi и другите излъчващи устройства, синтеза продължава. Крайният ефект е по-лош сън, накъсан, тъй като мозъка стои на границата на полубудно и заспало състояние.Тези изследвания и има от отдавна, просто се крият, защото трябва да сте подложени на лъченията.