8

Анонимен

преди 5 години

Хиените си знаят работата. Човека създаде нещо уникално. Сега всички го искат и се опитват да му го вземат. Ако съм на негово място ще пусна едно здраво обяснение какво се случва и ще се кандидатирам за президент под лозунга за защита на репресираните и човешките права, под лозунга за защита на частния бизнес от държавни пирати. Има вече достатъчно пари и влияние за да го направи възможно.

7

Анонимен

преди 5 години

Facebook загуби доверието на своите избиратели и за да си го върне, ще трябва да направи нещо значително"Дам, ще добавят още някой бутон и полуидиотите ще се зомбират отново.

6

Анонимен

преди 5 години

Докато управлението и админите му са тотални толерасти и ***, които за най-малкото налагат банове за полит некоректност, ще падат акциите им.

5

Привет от България

преди 5 години

Аз пък не искам да се маха. Ползвам го за свързаност и информираност.., и съм част от социални мрежи. Супер е. Да не говорим, че е много полезен за дапочване на бизнес. Може да се прави добра реклама през фб. Вие сте някви дърти комунисти тука

4

Циник

преди 5 години

Поредния еврeин откраднал чуждата идея ... и направил милиарди .... даже не от въздух - а от изключително тъnaта нужда - да направиш частния си живот - обществено достояние...Рай за педофили , ексхибиционисти и други перверзняци.Никога Фейсбук!

3

Бай Ставри

преди 5 години

До ВакАз също не им вярвам и ги игнорирам, просто ме заливат отвсякъде с тях и с реклами. Съдържание от приятели почти не виждам - първо, защото вече много малко хора качват и второ защото рекламите и глупостите ги показват с приоритет.

2

Вак

преди 5 години

Вие пък щом вярвате на новините вътре. Аз гледам само снимки на приятели и казвам мой. Друго не ме интересува.

1

Бай Ставри

преди 5 години

Закривай! По-безполезна и дразнеща социална мрежа от Фейсбук е само Инстаграм.