445

Марс

преди 5 години

Луно македонска

444

До Reptile

преди 5 години

Боже ,каква глупост си написал.Тъn си ,та дрънкаш.

443

Роб на влаЗта

преди 5 години

Голяма пара се краде от НАСА за мечти.Дори снимки отблизо няма.Само някакви мацанки с празни текстове пропити от мечти по непознатото.

442

Путин хуйло !

преди 5 години

Тия дни американците кацнаха на Марс. Да чакаме ли *** някъде около 3000 г. да проверят на място дали е вярно ?

441

Хахахааааа.

преди 5 години

Руски Въздухари.... Хахахаааааа...!

440

Американците

преди 5 години

И наистина бяхме ... казали.

439

Боби

преди 5 години

"А колкото до свръхмощната си ракета явно им е много по-евтино да използват руските ракети"Разберете защо са нужни СВРЪХМОЩНИ РАКЕТИСтанциите Салют 1-7 и Мир, както и МКС имат ОГРАНИЧЕНИЯ по МАСА по диаметър на цилиндъра и височина на цилиндъра който може да се изведе от ПРОТОН ракетатаЗа това МКС която в момента е към 410т маса е съставена от двайсетина модули (всяка свръзка между два модула е потенциално СЛАБО МЯСТО) и практически е изчерпала възможности за разширение

438

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо ,нека се провери дали американците са стъпили на Луната!Всъщност все някога ще лъсне истината,защото на Луната няма вятър и стъпки оставени преди 50г.,ще си останат там за хиляди години!

437

До Боби

преди 5 години

Ех тея конспиратици с тея догатки...С това въобръжение ставате за режисъори отвсякъде.А ти го раздаваш страшен капацитет и интересното ,че ако найстина беше толкова в час с мисиите ,нямаше никога да дрънкаш такива глупости.Другия вариант е ,просто защото си пропагандъор и русофил да ги пишеш нарочно тези мантри ,защото САЩ отидоха там преди Матушка ?

436

Боби

преди 5 години

До 456"А и след края на лунната си програма започват да разработват совалките, които пак бяха чудо на техниката си за времето"Че бяха чудо бяха спор няма.Совалките трябваше да са ВЪЗМОЖНО НАЙ-НАЙ-НАЙ-ЕВТИНИ - за това двигателите са на течен Кислород и Водород а ускорителите освен че се рециклират(за многократно ползване) ползват най-евтиното твърдо горивоКакво стана? Последните стартове на Совалките струваха по ЕДИН МИЛИАРД $(обща комплексна цена)Ойде коню у реката

435

Боби

преди 5 години

До Анонимен"щото са видяли че нямат никакъв шанс след 4-те взривили се ракети"Ехх ЕКСПЕРТЕФалкон на Мъск е построен по същата идейна схема както и Н-1 на СССР. Но 1960-1972(последен неуспешен старт) няма измислена електроника която да е достатъчно надеждна и бърза за да синхронизира действието на 32 ракетни двигателиАко бяха успели ... САЩ щяха да изостанат с колко годиниРекорда на Мъск 2018 година е синхронна работа на 27 ракетни двигателя на общо 3 носителя(1 степен) изстрелвани в пакет

434

до Боби

преди 5 години

Ами те са постигнали това което са искали - 11 полета до Луната, това да не е без пари, че да продължават през месец-два да си летят до Луната?! А колкото до свръхмощната си ракета явно им е много по-евтино да използват руските ракети. А и след края на лунната си програма започват да разработват совалките, които пак бяха чудо на техниката си за времето, та и сега след 10 години!

433

Анонимен

преди 5 години

КГБ е платило на този хухавел да пише тия глупости за да принизят успеха на американците, щото са видяли че нямат никакъв шанс след 4-те взривили се ракети! Щото руснаците са силни с активните мероприятия, дезинформацията и с промиването на мозъци! Рейгън много точни ги определи като Империя на Злото!

432

Боби

преди 5 години

До Ангел продЗащо след 1972 всички от лунната програма ЦЕЛОКУПНО са уволнени(без Астронавтите)Защо Уникалната ракета Сатурн-5 която може да изведе на ниска околоземна орбита 110т е оставена в забвение (Протон най-мощната използвана и до сега ракета от СССР/Рф вдига 22т и с нея са изведени всички орбитални станции вкл МИР и МКС)

431

Боби

преди 5 години

До АнгелДа Ангеле могат да се видят и се виждат с телескопа - За това аз и казвам АПОЛО кацна на луната но без ЕкипажВъпроси останали неотговорениРадиационна защитаРадиационна защита на Камерите(те са с фотоленти)Топлинна защита на КамеритеЗащо не са снимани звездиКъде са дори и развалилите се от времето НегативиЗащо са изтрити електроните записиКъде е хатртиената документация за кораба и РакетатаКъде са видео лентите от изстрелването и друга сензорна информацияКъде са Лунните Камъни

430

Ангел

преди 5 години

Ако само Аполо 11 ,с капитан Нийл Армстронг, е кацал на луната,това би могло да се фалшифицира макар и доста трудно .НО има 6 успешни мисии до Луната в периода 1969-1972. 12 Астронавти са стъпвали на лунната повърхност.Това масово пътуване до луната е невъзможно да се фалшифицира.Замесени са хиляди хора .Напълно невъзможно е.Освен това Лунните модули и луноходи оставени от Американците спокойно могат да се видят от телескопа Хъбал и други такива !!!

429

Боби

преди 5 години

До АнонименНаучи си историята - що ли се хабя1970-1972 е времето по което се построява тъй наречения газопровод на дружбата(бля бля дружба всичко е за мъни мъни) през Украйна и ГДР и към ФРГ като краен получател Получават си парите СССР и спират лунната програмаА сега съвременната версия на същите тези двигатели за Н-1 СССР лунна ракета под инекса РД-180 ги продават на САЩ

428

Анонимен

преди 5 години

До Боби1972 година СССР се отказва от лунната си програма по това време и потича първата газ към западна Европащото по това време руснаците са измислили тръбите бе :) Дотогава са ползвали кофи и варели!

427

Боби

преди 5 години

До Анонимен 448Кингсмарине има 6 броя 216 и мисля още 2 броя 209 подводници - най-смешното е че в момента нито една не е изправна - в смисъл боеготова да излезе в морето. Качество а?

426

Анонимен

преди 5 години

До БонобоГермания не може да достигне качествата на подводниците тип 636!цял свят ползва немски подводници тип 209 от маса години, а за 216 се чака на опашка. Индия се набута с руски подводници и едната им се запали при първото излизане в океана :) Издялано в СССР!