59

1

преди 5 години

А,любителя на кожения "Макаров"джендъра-джамбаз,да ли ще е евродупетат,или се връща в градинката,пред минералната баня до ЦУМ.

58

Спиро

преди 5 години

Брей, нямало нова партия! Ами Възраждане? Новата партия я има, въпрос на време е да се наложи и да изрита псевдопатриотите, а ГЕП от тук насетне само стабилно надолу.

57

Ким Чен Ун

преди 5 години

Ами ние знаем кой ще гласуват за ГЕРБ 430 хиляди мързеливи и корумпирани чиновници с техните семейства 300 хиляди от шоколадовият етнос и 300 хиляди предали богу дух .Ето това е им електората .

56

Скептик

преди 5 години

1 милион на държавата ясла за герб, 1/2 за БСП, Атака с Марешки, ДПС влизат, за *** НФСБ и ВМРО, СДС си е труп от 20 години. Неясно е дългото конферансие. По същество партиите на едно посолство.

55

Закон

преди 5 години

Потъпкаха думата "Патриот" тези патреотари, със закон да им се забрани да я ползват в наименованието на коалицията.

54

Спиро Киров

преди 5 години

Всичко е спокойно, спокойно. И след евроизборите няма да имат отново-хаха. За това се погрижиха Салери Вимеонов и Калентин Васабов. То не че другите заслужават власт, но такива като тези двамата няма да видите скоро. Освен Слави ако не влезе политик или Софи Маринова.

53

Moghul

преди 5 години

Спрете да наричате тези патриоти. Кое им е патриотичното? Едните работят да вкарат ДПС във властта, а другите продават БГ Паспорти на близкоизточната ***. Събраха се да касират някой лев от властта. Дано никога повече не вкарат депутат и в нашия парламент.

52

House M.D.

преди 5 години

Манипулативна статия. Мнението на 1000 човека при 6 000 000 избиратели не е меродавно.

51

Анонимен

преди 5 години

Г.рбераски Мухалбоико не мерси не гласуваите за този ***

50

Анонимен

преди 5 години

Изследването сочи още, че повече от половината граждани - 57.2% следят протестите и ги подкрепятха, ха, тая агенция лъже повече и от *** ве :))) Кой ги eбaвa платените от бсп кресльовци ве?След евроизборите *** ше се сополиви по ТВ и на другия ден ше и бият шута в дeбeлия г ъз !

49

Анонимен

преди 5 години

До КонстантинАз пък ще гласувам за ДПС,на пук на вас и гербаджиите!Те поне не крият,че са крадци!

48

Путин

преди 5 години

Този нещастен народ просто е изтеглил най- лошия късмет на историята.Няма по-пропаднали и крадливи политиците като българските. Това са безочливи хора, неморални.

47

Анонимен

преди 5 години

Много национални предатели ще напуснат европарламента. Направихме ги милионери в евро, сега наред са следващите кандидат-милионери. Единият работи срещу интересите на България в енергетиката, другите са обикновени калинки.

46

Истина

преди 5 години

При управление на БСП през 2008 раждаемоста стигна 85000 бебета , а за миналата година след 10 години управление на ГЕРБ раждаемост 55 000 бебета , мислете кога хората живеели по - добре П.П. това са данни от националната статистика.

45

Константин

преди 5 години

Аз се чудя как още се намират съграждани, които да гласуват и подкрепят герб. Аз ще гласувам за бсп, не защото много им вярвам, ами за да не гласувам за герб или патриотите. Може и проучването да е нагласено и при реален вот, резултатите според мен ще са различни. Но да видим.

44

барон мюнхаузен

преди 5 години

До Анонимник 45 : Виж сега приятел , агенциите си дават вярни резултати , но те не могат да предвидят някои " тънкости" на изборния процес у нас ..мисля , че ме разбираш...

43

Стилиян

преди 5 години

Чакайте идва януари трябва да се плаща гражданска данък парно ток тогаяа ще е интересно

42

Баба Ванга

преди 5 години

ГЕРБ вече няма да печели , за хубаво , или за лошо , но няма да печели ...

41

Анонимен

преди 5 години

Тази агенция на миналите евроизбори даваше 5% преднина на БСП, а след това ГЕРБ спечели с над 10%, и сега ще е така.

40

Анонимен

преди 5 години

Бсп повече от 300 000 гласа не може събра за такива избори Факт съмнително е дали и за един депотат ще стигнат .