165

Анонимен

преди 5 години

177 Пакензи, калкулаторът е онлайн, на Calculator.bg. Вериятно е ъпдейтван, това е, което излиза.

164

МисленИе

преди 5 години

Мисленето може пък и да се промени, ако доходите ни стигнат, амии, да кажем, швейцарските. Ама тогава няма да има милиони, които да складират в швейцарските банки.

163

Пакензи

преди 5 години

До 45 kW- 20-40 лв.. в зависимост от общината.До 74 kW 40-90 лв. в зависимост от годината на производство,Над 74 kW - започва от 123 лв нагоре....

162

Пакензи

преди 5 години

До Анонимен Стар ти е калкулатора.

161

Анонимен

преди 5 години

Данъчен калкулатор за МПС, Бургас:За кола до 5г, с катализатор: 100кс- 83лв, 101кс- 343лвЗа кола 5-14г, с катализатор: 100кс- 45лв, 101кс- 184лвПълен абсурд.

160

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че много хора забравят една важна подробност по отношение на старите коли. 99% от бензиновите стари коли са с газова оредба, т.е използват природен газ който замърсява по-малко дори от новите коли с евро 6, но в новия закон не видях никъде изклучения по отношение на колите с Г.О ? София се препълва с хора от провинцията, които докараха и личните си автомобили в следствие на което София се препълни от автомобили и някой определени хора искат да лапат повече пари от това

159

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е да се прочетат "аргументите" на защитниците на новата финансова секира. "Нормален гражданин нямал нужда от кола", "в щатите само селяните от средния запад шофирали". Не, че е вярно, това показва и много ниска обща култура, но по-лошо е друго. Отношението към себеподобните: значи щом е от село няма нужда от нищо, да не се мисли. Или щом е беден. Или щом е болен. Само изверг и *** *** могат да мислят така.

158

Анонимен

преди 5 години

Защо да плащат и тринайсет годишните? Та те са още в шести клас!

157

Вг

преди 5 години

Никакви отстъпки за *** с мощни таралясници. *** с 20 годишни бмвета двеста коня, хвърчат по пътищата, а гумите им гьон. За такива 500 лева данък и 1000 гражданска.

156

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Зависи за какво плащаме. За нас или за безплатното жилище на Горанов, т.к. в крайна сметка ние му го плащаме, или за НСО на разни разглезени фръцли като Деси, За къркането на Каракачанов и безчинствата на Волен, за острова на Борисов, оградата на Симеонов. Това е проблемът, че плащаме за тов дето духа.

155

гафур

преди 5 години

като плащаме по високи данъци и въздуха се самоизчиства така ли заблуждавате народа с чистия въздух за да събирате пари защо не обесните как го чистите тоя въздух тези коли пак се движат и как се чисти тоя въздух

154

младен

преди 5 години

...кошница ама с голям двигател

153

младен

преди 5 години

"Той подчерта, че увеличение с 20-30% се изразява в 10-15 лева, но това е само една от всички стъпки за по-чист въздух."Айде да не на пързалката моля ви се. За всички е яно че става въпрос не за гушене, а не за екология. Ако ставаше въпрос за екология техническите прегледи щяха да са затегнати. Щото гледам доста коли и 2010-та, 2011-та, че и 2012-та кадят като за световно. Да не говориме че шанса дърта малолитражка на 20+ години да и е останал читав двигателя е впъти по малък от същият набор

152

Кралакларакларнети

преди 5 години

Не е честно.А данък за пешеходците.И те мърсят.Колкото по дърт толкоз по висок данък . куца ,кашля и вреди с бастуна теракота по центъра. Търка износва пейките .А пък дърт с дърта кола . Мама мия . Държи я вгаража и никакъв оборот по бензиностанциите. Няма файда от такива за местният бизнес.

151

5.7

преди 5 години

Аз си давам газ на V8 5.7, евро 5 и ми взимат към 900 лв данък. Ама кев, сигурност цена нямат :D

150

Анонимен

преди 5 години

В замяна на високите данъци получаваме лоши имитации на пътища, снегорини с вдигнати лопати, т.нС тази наглост политиците ни ще се поставят в същата ситуация както комшията Чаушеску преди 30 години.

149

БАБА КУНА

преди 5 години

БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА КРАЖБА ОТ ХОРАТА !!!

148

Анонимен

преди 5 години

на мене лично ми трябва кола за превоз от точка А до точка Б,и таралясника ми си върши работата икономично и бавно,но сигурно,и за тези непретенциозни цели плащам малко.Тези дето са си взели мощни коли за гъзария,ръмжене,бучене и даване на газ да си плащат за удоволствието,стреса,шума и замърсяването,които причиняват-резонно е.

147

До 150

преди 5 години

Ванка, брат пожелавам ти цял живот пешеходно такси да ползваш и да си поне с 3-4 деца.Жив и здрав.

146

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли че една изгорена гума от "хората" в факултета, Столипиново,Филиповци и още много други места замърсява колкото 40000 изрядни автомобили???Това че не се почистват улиците също и още много други фактори.