8

Анонимен

преди 5 години

Всеки път като ви спрат на пътя имате право /главно заради вашата сигурност / да заснемете всичко на видео с телефона си Полицай няма право да ви забранява да го снимате или да иска да триете записа Той се е съгласил да бъде сниман още като постъпва в МВР - закон за мвр , чл 3 т4 Когато види че е сниман няма да върши и говори глупости Виждате в ютюб , какво ги правят техните полицаи в Украйна или Русия

7

Свой

преди 5 години

Тия 2 мата,що не легнат в патрулката да спят,ами симулират че работят

6

Браво

преди 5 години

Само така. Българина почва да разбира като му се бръкне в джоба!Контрола--е виша форма на доверие!!!Я, как е в Гърция....!

5

Чистач

преди 5 години

И след 2 декември отново същата касапница по пътищата и каране по селски.Всяко чудо у нас е за 3 дни.

4

МЕТЕОР

преди 5 години

Само така КАТ-тъй дръжете и повече проверки таквиз и желателно всеки месец ,а не да мързелувате. Но само по-закона действайте-г-да катаджии.

3

iceblast88

преди 5 години

От КАТ да проверят градския транспорт в половината градове на ***, защото масово автобусите са на 50+ години кочини, с неизправни спирачки, разпадащи се от ръжда и неотговарящи на изискванията дори в Африка! Един път свършете нещо като хората! Масово градския транспорт се движи без пуснати светлини и се влачи с 15-20км/ч защото ако вдигне повече и ще падне ръждата която го държи цял!

2

Анонимен

преди 5 години

Понеже няма пари за шкембеливата орда потомствени некадърници и рушветчийстващи копанари, им дават възможност да си ги изкарат посредством рушветчийстване.

1

Шибил Бенев Шибалкоф

преди 5 години

От къде да знае момата, като цял ден е пила мъжко млЕко...!