27

Алтън бей

преди 5 години

До Сашо РоманOстава само Златка да стои над него и да му вее с палмови листа;)

26

Lina

преди 5 години

Гримьоор... Силно необосновано твърдение и до днес съм се чудела защо на всичките си клиентки въпросният докарва един тъмничък к.афеникав отенък, а то що било?? Мислех си нюанси, студени, топли подтонове - тцъъ, дру.сан кебап е работата, нейде между кючеците. И само като видях как грубо работи, дърпа и опъва кожата си обясних бръчките по емануела и златка, ами четки не ползва ли # гримьорът на звездИтИ??

25

Тинев

преди 5 години

Защо ме триете, като казвам, ЧЕ САМО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОЛНИ МОЗЪЦИ създават и участвуват в този ***?Истината и само истината!

24

Готино

преди 5 години

Ла мигра де естетика Слаш Уагабунга,всичко останало е...шит след хит :)

23

Сашо Роман

преди 5 години

Това което видяхме до сега от Джийзис(JESUS) ,е едно непрестанно пушене на наргиле върху дивана и обратно в стаята ,ако ги нямаше хора като Яя или Гъмов сезона ви щеше да е точно 1 седмица!

22

Шиби

преди 5 години

Гъмов какво компактно комплексче е и тоя, все некви *** го движат кво е като е от "едно време" до кога си мисли че ще се котира с неговите фиксирани идеи за това или онова, малкия жумпел ( и аз не съм над 180м много висок ама нямам това предвид)

21

Животното666

преди 5 години

Съгласен съм, стига сте си рязали очевидните клони на които се крепите, не знам кой съветва или решава но повечето хора които познавам гледаха само заради Кулагин, колкото и ненормално да беше, беше нещо невиждано и новост като ситуация. Сега този епизод едва крета, всички внимават да не им падне пръшинка на гъзинката и е СКУЧНО, освен мини-феномена Я-Я който сега изгониха, и отново си отрязаха клона. За кво да го гледам оттук нататъка? Кой ще прави шоу? Джъзъсъ тихия комплекс ли

20

Анонимен

преди 5 години

Палячовци.......всички в ШИТ БРАДЪР.Ослужващ персонал на Бардак"нова"тв.

19

Хел

преди 5 години

Цецо, ако скочи на Елвиса ще го пребие! Не случайно Мартин ходи с охрана и бият по заведенията, щот е як комплексар

18

Анонимен

преди 5 години

Ама този Благо все едно си, е наредил две пакетчета дъвки орбит в устата. И само как си ги намества тия зъби като бабите.

17

Скункса:

преди 5 години

Е що го изгонихте хахото ЯЯ ,тоя ви правеше шоуто авие айде чао, втори автогол след Кулагин зрителите били решили дрън дрън ,следващия път изгонете и Гъмов и никой просто няма да ви гледа!!!

16

Без право на глас

преди 5 години

Хората, които гледат Бих Брадър не трябва да имат право да гласуват. Тези, които се вълнуват от битовизмите на хора с 2 пръста чело нямат интелектуалния минимум, необходим за избора на нормални политици

15

Анонимен

преди 5 години

Прочетете тази новина ако имате констипация (запек). Ще се оправите за отрицателно време.

14

saki

преди 5 години

Тая Никита ми прилича на оня злодея от Пъзела, същото лице. А Гъмов е д о л е н. Олекна му ,че ЯЯ излезе,защото го засенчваше. Гъмов е свикнал той да е колоритния в къщата ,а ЯЯ излезе по интересен от него.Ама нали Гъмов и Златка са близки до продуцента един от тях го гласят за победител.

13

Анонимен

преди 5 години

Осведомих се за нещо което не ме вълнува и интересува това ли трябва да виждаме в новинарски сайт новини за живота на ВИП наречените имена !

12

АНИ ЛИНГУС

преди 5 години

ПРОЧЕТОХ ТАЗИ ВАЖНА НОВИНА В КЛОЗЕТА, БЛАГОДАРЯ.

11

Анонимен

преди 5 години

Таз пък Емануела уж го дава от голямото добрутро пък хванала някакъв грозник с бебешко лице!Къв е тоя?Баща му сигурно е крал здравата и има пари!?

10

Мюмюн Али Шабри

преди 5 години

С какви бози ни занимават ,,журналистите тук...! Падение..

9

Анонимен

преди 5 години

Без Кулагин Брадъра е НУЛА.

8

Дидка

преди 5 години

Устатите замлъкнаха с влизането на Мартин и Боби . "Мъжкарят" Цецо снощи се отрече публично от казаното , но това не значи, че няма да интриганства зад гърба на клиентите си, Пчелата- майка Албена също бръмчи само сред страхливите послушковци .Когато е в спор с ЯЯ и Боби бърза да се оттегли повтаряйки едно и също. После почва да се оправдава пред послушковците като сипе обиди по адрес на неудобните . Малката Джулка е голямата клюкарка в Къщата. Гъмов трябва да е победител- директен и забавен.