47

Боби

преди 5 години

До Анонимен 43"Никаква "руска" територия не е . Съгласно двустранен договор, протока е за съвместно, общо ползване!"АноУмни Украйна ЕДНОСТРАННО излее от въпросния договор. От тогава важи само класическото Морско право - 12мили Териториални води. и Кой ги наруши?

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Руска е ...Крим е руски ..... присъедени се към Русия с референдум ...ако не знаеш...и Русия го прие в територията си ...значи е Рука територия ...край !

45

Анонимен

преди 5 години

Имам новина за НАТО - На никой не му пука какво иска НАТО , най- малко пък на руснаците.

44

ТHE Патриот

преди 5 години

Апропо ефекта от обеднения уран се изпитва и по нашите западни граници така че мерси ви за благинките,в продължениена години щем *** хора заради вас ,проклети да сте до последната ви семка натовска!

43

Бай Петко

преди 5 години

Ако Путин реши за седмица ще премине през НАТО и ще превземе Европа барабар с Азорските острови !!

42

Анонимен

преди 5 години

НАТО - АХАХАХАХАХА и ще спра до тук , че пак ще ме изтрият. :))))))))

41

Искаме мир!

преди 5 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

40

Анонимен

преди 5 години

до 43 И как ще нарасне проблема за Путин, я кажи!

39

Анонимен

преди 5 години

трабва да се следва примера на политиката на президент Рейгън и да не се дава да диша на сибирската империйка до пълния и разпад

38

Бай Петко

преди 5 години

" трудно ми е да си представя каква може да бъде " личната свобода " на безработен, който ходи гладен и не намира прилагането на труда си. истинската свобода е достъпна само когато експлоатацията е унищожена, където няма потисничество на някои хора от други, където няма безработица и просия, където човек не трепери за това, че утре може да загуби работа, жилища, хляб. само в такова общество е възможно реално, а не хартия, лична и каквато и да е друга свобода ".Сталин. интервю с председателя на американската вестникарска асоциация " скрипс-хауърд nʹûspejpers " от г-н рой хауърд на

37

Анонимен

преди 5 години

До 36е как пряко нападение ...ония ми отишли с военни кораби на руска територия -Никаква "руска" територия не е . Съгласно двустранен договор, протока е за съвместно, общо ползване! Това, че ботокса, си е решил, че незаконният му мост му дава право на водата под него е негов проблем и теперва ще му нараства този проблем!

36

Анонимен

преди 5 години

do 38 Аз не мога да разбера що твоето велико НАТО не може да се справи с един пиян мечок, а е нассран от него и му се моли да пусне украинските войници, а?

35

ТHE Патриот

преди 5 години

Натовските издевателства над Сърбия и къде ли не директни ли бяха или не???

34

Анонимен

преди 5 години

САНКЦИИИИЙЙЙЙ САНКЦИИИЙЙЙЙЙ ИСКАМ САНКЦИЙЙЙ за РУСИЯ !!!Бах ти държавата 5 години санкций и налагат а тя им превзема корабите ......

33

ZORO

преди 5 години

бля , бля, бля ... само заучени фрази и манипулации , неприятни мутри

32

Анонимен

преди 5 години

До Как стааа така?Ако дразниш мечока - ша ти откине главата!-Тоя пиян мечок, сам се дразни и се вре навсякъде даже там, където никой не го вика , а не може да свикне с мисълта, че СИВ го няма и никой с нищо не му е длъжен!

31

Анонимен

преди 5 години

е как пряко нападение ...ония ми отишли с военни кораби на руска територия ...разкарват се там наляво надясно ... те само ги пленили ..... даже не са ги потопили ....ми тогава я да помислим :- бомбандирането на Либия какво е ??- Американските войски в Сирия какво са ?- НАТО-вските войски в Афганистан какво са ?- Америкаците в Ирак ...какво са ?- А бомбадирането на Сърбия ...това какво беше ?

30

Мда

преди 5 години

Ами като са толкова смели направо да нападат Русия. Няма такова нещо като НАТО, това всъщност е САЩ + подчинените и пудели.

29

Бай Петко

преди 5 години

Тавариш Путин и другаря Лавров ще си го преместят синхроно от единия крачол в другия

28

Анонимен

преди 5 години

HAHAHA, sega petrolat shte padne oshte! Gladomor za Prosia, beninostanciata!