3

ponti

преди 5 години

Много ме кефи, че "Гранична полиция е заявила, че става въпрос за естествена смърт." ?!? Дори да става въпрос за естествена смърт, Гранична нямат никакво касателство към определяне причината на смъртта, че да го заявяват, а факта, че го заявяват те (предвид колко са зле) предполага съмнения и спекулации с причината... Смех и резил. Гранична по летищата са пълни гащници и кибици. Интересно защо не ги ротират - малко да ги пратят по турската граница за подобряване на физ. подготовката и наостряне.

2

Анонимен

преди 5 години

Ако беше от храната всички щяха да са зле. Просто човека не е бил добре. Предупреждение към всички на които кръвното им е нестабилно. Избягвайте смолетите както дявола бяга от тамян. Едва ли някой ще ви каже че летенето е противопоказно не само за болните ами и за здаравите. Налягането е едно на земята и друго във въздуха на 10 000 метра. Няма да ви кажат защото ще загубят клиенти и много милиони. Ако човек трябваше да лети Господ щеше да ни даде криле.

1

WTF?

преди 5 години

Мила, само да вметна - няма как някой да ти даде гаранция че няма да си на мястото на човека който е починал. Всеки може да ти деде 100% ова гаранция точно за обратното - ще си на мястото на човека и ще починеш един ден. Това е единственото сигурно. Що за *** коментар значи? И второ - как така лекарите са казали че натравянето е от храната в предишния хотел? Тествали ли са я или просто дрънкате глупости както обикновенно?