12

Язе

преди 4 години

Черният петък в България е лъжа. Направих си труда и обиколих 2 столични мола. Намаление нямаше никъде. Регулярни цени, на места даже завишени. Според мен големите намаления са Август, когато се поопразни София и им залежи стоката. Същото го очаквам и по Коледа - обратно на останалия свят, където я за принципа, я за нещо друго, намаленията са истински...така както е истинско и увеличението у нас.

11

Анонимен

преди 5 години

След десетки години на пазарна икономика хората трябва да мислят и преценяват рационално.Например, тази стока според моите финансови възможности струва ли си , независимо дали я обявяват за промоционална или не. А иначе по нашите географски ширини думата търговец е синоним на далавераджия и мошеник, което е вярно за 80 % от търговците.

10

докога?

преди 5 години

В БИЛЛА-та редовно обявяват промоции а на касите ти го маркират по старата цена.Да не говорим за промоции с предварително завишени цени.

9

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам: от нюза плащат ли патентно право за ползване на думите "черен петък"?

8

До 7

преди 5 години

А ти какво си правил там?

7

Хахахааааа.

преди 5 години

В Мола, имаше повече хора от протестърите у целта България, бе....И, все бедни хора,..... Хахахаааа!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Направих си труда да проверя в нета всички цени които уж са намалени. Имаше на няколко места такова намаление но болшинството бяха жива измама. Продават ги на същата цена каквато е била преди уж намалението а на етикета са написали по висока демек са я свали ли от 250 на 200 лв. Немогат да ме хванат на тази въдица много им е слаба стръвта. Ако някоя кротушка им се хване на въдицата трябва да викат Ура.

5

асфалдо риос

преди 5 години

Трябва да си турбо *** да си мислиш ,че някой ей така ще ти направи еваларка и цени и това онова само да го уважиш...Ако си се вързал толкова ти е акъла,сори брат..

4

Киро Кюмюря

преди 5 години

ала-бала, къде е писано, че търговците са благотворителни дружества, и че е задължително нещо да купиш?

3

До 1

преди 5 години

На кви наркотици си е, братчед? Флака, пикп, херца? Много хаотична и неразбираема "мисъл" имаш

2

Разумен със пари

преди 5 години

Нищо не съм купувал , не съм опразвал портфейла и съм супер!Само балъците с промити моъци ходят да ги челастрят по джобовете!

1

Анонимен

преди 5 години

То има някои за тях е черен петък вечно цветя и рози за тях а ние може да сме смалко но качествени а тая вечер им пожелавам приятен банкет ние видяхме резултата да да идеш да си плащаш сметките по време на работа поздрави а то нее само това колко е още веселете се яжте и пийте подарявам ви цветя и рози и черния петък да е целогодишно