8

потребител

преди 5 години

Да се криминализира предлагането на такива стоки в магазините и пазара! Когато директорите на големите вносители и магазини бъдат тикнати зад решетките, тогава ще се продават само натурални продукти. Никой няма да смее да продаде и един боядисан или опасен за здравето плод.

7

шматка

преди 5 години

Че ги боядисват е ясно.Няма да използвате кората.Преди месец попаднах на скумрия която явно беше третирана с нещо мазно не може да се измие.Хвърлих я на кучетата на улицата-помирисаха и заминаха.Явно и там правят експерименти

6

Аз затова

преди 5 години

ям само това,което си бера от градината на село.....там цитруси и банани естествено няма :D,но по-добре само селски ябълки,отколкото тия портокали дето мязат на топки за билярд.

5

Анонимен

преди 5 години

Портокали мандарини всичко е боядисано то се вижда много ясно,била длъжна да контролира като външна граница,контролира ама нещо друго.

4

Анонимен

преди 5 години

До 3. Кората не се яде на нито един цитрусов плод. Но се използва в сладкарската индустрия. Не вярвам да незнаеш но може би си забравил.

3

Анонимен

преди 5 години

На всички цитроси кората несе яде. Описано е уж на еткета на опаковката. Но никой мего чете защото не знае. Кората на лимона не се яде има три химикала за обрабитка

2

Анонимен

преди 5 години

Ами боядисват защото ги берат зелени и нашите ги боядисват с жълта боя. Ако ги откъснат от дървото зрели докато ви ги докарат до магазина само кората ще им остане. Дано само тази боя да нее канцарогенна че ще стане страшно.

1

АнонимеН

преди 5 години

ОФФФФФФФ ТАЯ НОВИНА Я ДЪВКАХМЕ МИНАЛАТА ГОДИНА!!ОЦВЕТЕНИТЕ ПЛОДОВЕ ЩЕ ТИ ИЗЦАПАТ ПРЪСТИТЕ!!Е АЗ НА ОЦВЕТЕНИ ПЛОДОВЕ ТАЗИ ГОДИНА НЕ СЪМ ПОПАДАЛ!