21

Кръгъл Квадрат

преди 5 години

Хайде фъндъкова, отиди си с Мир. Иначе ще се молиш да лежиш в затвора, само за да поживееш още малко.

20

Анонимен

преди 5 години

ПРОБНО, БРОБНО ,НО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КАРТОФОПРОИЗВОДИТЕЛКАТА ДАНО НЕ СТАНЕ Г Р О Б Н О!

19

дерейлиране

преди 5 години

Дано не дерейлират трамваите!

18

Анонимен

преди 5 години

Знам само, че вече месеци наред прекосяването на "Граф Игнатиев" от двете страни на пл."Славейков" си е приключение, свързано с известен риск за здравето и живота. Така беше и днес. Колкото и да внимаваш, колите почти се отриват в минувачите, същевременно иззад огражденията се подават някакви буботещи съоръжения или камион влиза или излиза там.Анонимен 3 е прав - има още много работа в отсечката между пл."Гарибалди" и пл."Славейков", за останалата част от "Граф Игнатиев" просто не ми се говори

17

А ако след пробата ?

преди 5 години

Малее и ако сред пробата не тръгне трамвая, чакайте продължение на ремонта до 2019г.

16

Анонимен

преди 5 години

Разсипаха бизнеса на хората, но за сметка на това усвоиха едни 20-25 милиона.

15

Анонимен

преди 5 години

Ей тея състариха жената с техните претенции.

14

Анонимен

преди 5 години

да си купуваме ли пуканки или всичко ще е наред?

13

Анонимен

преди 5 години

Плочките още от сега са криви, оставям настрани факта че са и грозни.Не ми се иска да мисля какво ще стане като завали и като тръгне и трамвая.Манджа с грозде.Обаче струваща 24 милиончета.

12

Анонимен

преди 5 години

С откраднатите милиони селянката от Белчин баня пак е ходила на фризьори и разкрасяване.Ама при толкова овце е нормално.

11

Анонимен

преди 5 години

Оставка, крадлива некадърнице !Трамваят трябваше да бъде пуснат на 1 октомври.д

10

Анонимен

преди 5 години

Ееее, ама вие какво искате бре?!! Трасето е дълго почти километър и струва само 22 000 000 лева. За без пари толкоз. Знаете ли вие колко е трудно и високотехнологично да се редят павета през 2018-та. Това си е кметски подвиг, който ние никога няма да збравим!

9

Анонимен

преди 5 години

Taja selenka do koga schte e kmetiza milionerka stana i oschte lamti

8

Анонимен

преди 5 години

"По думите и на обекта днес работят около 150 души."Не работят, а се мотаят. Реално работят не повече от 50. Останалите се шматкат като мухи без глави, пият кафе, гледат някой, който работи или просто са седнали на някой чувал с цимент...

7

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 5 години

Миналата седмица, минавайки по "Графа", само от едната страна от пл."Славейков" до "Канала" преброих 18 (осемнадесет!!!) празни-разбирай фалирали- магазина с табели за даване под наем. Предполагам, че са много повече, тъй като не се виждат едновременно и двата тротоара, а колко още са нагоре към "Алабин" не е ясноТова е животът на десетки български семейства. Ашколсун Фандъкова!!!

6

Наблюдател

преди 5 години

кмета ачкова не иска да посади едно дърво в центъра с предлог че сега не е времето и то не позволява засаждането на дървесна растителност? Така от 6години се оправдава а се борим за по чиста и зелена София !!!най големият замърсител са не колите а СТРОИТЕЛСТВОТО !!!Липса на зеленина а за сметка на това препълнени кофи за *** от заведенията и невъзможност да се минава по тротоарите от масите и столовете им !!!

5

Анонимен

преди 5 години

След началото на нашия "ремонт" НАСА изпрати летателен апарат, който довечера ще КАЦНЕ НА МАРС! Нашта кметица трамвай ще пуска... смееееееех!

4

ЛЪЖЛИВАТА ОВЧАРКА

преди 5 години

ПРЕДИ ТОЧНО ЕДНА ГОДИНА, КМЕТИЦАТА ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ ИЗГОНИ МУТРИТЕ С АВТОКЪЩАТА ОТ БОРИСОВАТА ГРАДИНА. НЕ САМО, ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИ, НО СИ ВДИГНАХА И ПОКРИВ!!! КМЕТИЦАТА ЛЪЖЕ!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Все едно ще пускат първия трамвай в София Фандъкова вие сте некомпетентна жена вредна за София.

2

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво ще пускат, но тротоари на много места НЯМА. Живея наблизо и минавам често. Не виждам как ще стане тази година. Когато и да мина се вижда все едно и също: един работи и поне двама-трима го гледат. В нормална държава да беше станало и да сме забравили. За качеството да не говорим...