10

Анонимен

преди 5 години

Да почива в мир жената...Чудя се найстина ли са толкова неграмотни драскачите на щат в днес.бг или това е търсен ефект спрямо аудиторията им? Не знам кое от двете би било по-добре...

9

избирател

преди 5 години

Какво е направил спирачките....... машиниста?!Ей то и в тая "огромна" медия с връзки ли се влиза?!Набил бил спирачките........Никой в тая държава не се занимава с това,което умее!!!Проблем!

8

българина

преди 5 години

До АнонименМахленски стил на описание на една трагедия ! тия журналяр ептен се ос...ха.. с неграмонтостта! Лепсва елементарна състрадателност.. все 1 съобщават за убити ***...!

7

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименПодкрепям. И аз съм сигурен, че е от "европейското развитие", на което Боеко и Цвичката подлагат електората!

6

Анонимен

преди 5 години

Герб - Граждани за Етиопско Развитие на Боколария. Някои не издържат на бурното развитие.

5

Анонимен

преди 5 години

Голяма новина, няма що.

4

Анонимен

преди 5 години

"...машинистът успял да набие спирачки."---Весе, какво значи "ДА НАБИЕ спирачки", бе чичовото? :)Родител може "да набие" непослушно дете. Или, по-голям ученик "да набие" някой по-малък в междучасието. Ама спирачки ...Май, не е достатъчно само да те назначат на работа като журналист.Трябва и малко уважение към българския език. Който го знае, де!

3

Анонимен

преди 5 години

значи, не е прегазена от влак и да почине после в болницата, а е починала ,в б-цата, прегазена от влак ?през русенските б-ци влакове ли минават ?

2

Анонимен

преди 5 години

Не е издържала да живее в държавата на Румен Радев и Деса Парцалеса.

1

Анонимен

преди 5 години

Влакът се движел бавно, затова машинистът успял да набие спирачки.... Това писание е джурналистки ужас. И 120 място в света по свобода на словото им е много. Направо да замлъкнат завинаги.