126

КРИПТО

преди 4 години

Ще съжалваш когато биткойн удари 1 милион,че си продал за трохи.Биткойн само се купува не се продава.Поне от хора разбиращи какво следва!

125

Анонимен

преди 5 години

Те на убийци искат по 2000 хиляди гаранция, а на хакерите по 50 бона...По-хубаво да им дават пари да поддържат търговския регистър, вместо да ги занимават с глупости...

124

Анонимен

преди 5 години

Криптовалута , обявявам на специалистии на дилетанти , означава скрита валута .Ако някой може да те проследява товавече е псевдокриптовалутаПич, по-добре не се прави на специалист и не пиши глупости.

123

Анонимен

преди 5 години

От статията въобще не разбрах как точно са придобивали криптовалута незаконно и също как така са действали професионално, че нашата полиция която ти взима показания на пишеща машина ги е хванала. Или статията е неграмотна или източника е грешен.

122

мид

преди 5 години

аз си купих 3 биткойна на по 350 долара и ги продадох на по 10 000 долара и повече не искам и да чувам за криптоси хахаха тея пари ми стигат

121

До Petar

преди 5 години

Пуснах един сърч в Google-то и излезна статия че тия са от Нигерия. Ако е вярно не чакай да получиш някакви пари. Нигерия е меката на измамите. Явно сега са дигнали левела и са почнали и като брокери да се представят.

120

Petar до 50 Цента

преди 5 години

Благодаря

119

50 Cent

преди 5 години

До PetarGlopak

118

Пламен Василев

преди 5 години

до Petar.. Ако имаш познат адвокат защо не консултираш ? Но според мен 95 процента си станал жертва на измама.

117

Skk

преди 5 години

До 124Това с тия инвестиции е пълна измама. Тоя англиски номер е войп и не е в англия. Ама се радвам че са такива по лесно се филтрират. Схемата с инвестиции е от много време. Взимат телефоните от великия регистър на фирмите. Пари по телефона не давам ако ще папата да ми се обади.

116

Гошо

преди 5 години

Няма аналог я - хоpата милиаpди откpаднаха!

115

Анонимен

преди 5 години

До Жиголо911Съответно доколкото чувам цената пада..-ще пада ами. 4 месеца го държаха на 6 хилки - ха дано тълпата клъвне, ама никой не клъвна и сега го нарисуваха на 4, да видят дали тук и ту ше има балъци, които после да изтръскат... нулата я виждам лятото догодина...

114

Танкист

преди 5 години

и каква е точно измамата не сава ясно?!

113

Анонимен

преди 5 години

"Криптовалута , обявявам на специалистии на дилетанти , означава скрита валута .Ако някой може да те проследява товавече е псевдокриптовалута ."Поредния ***, който хал хабер си няма какео е круптовалута. Биткойн използва криптографски методи не за да крие нещо, а за да постигне децентрализация и гарантирана прозрачност на генерирането на койни. Като не разбирате, защо така не издържате да си покажете простотията??

112

Жиголо911

преди 5 години

Ами купува се заради потенциално увеличение на цената в бъдеще. Залага се на това че технологията ще бъде разработена и използвана след година, две.. това е инвестиция в една компания. Просто няма как да е иначе и наистина не виждам нищо греховно в това. В момента технологията не струва и е срамотва че е толкова бавно и неудобно. Съответно доколкото чувам цената пада..Иначе и гугъл са били "просто една уеб страница" през 2000. Хляба си е хляб, но ако касиерката приема и крипто, струва нещо

111

Анонимен

преди 5 години

До Жиголо911А биткойна какво бъдеще има никой не знае. Не за пръв път е отписван...Не за първит е отписван, но за първи път достигна ненормалната спекулативна цена от $20 хилки !Едно е когато е бил 100 дол, 200 ...1000, друго е 20 хил? Някакви пиксели, без никакво реално, практическо приложение - $1000, или пък лудото - 20 000 !? Кое му струва $1000 на този програмен код? Кое? Че то един *** хляб не можеш да купиш с него,да не говорим, че 2 ч. ще чакаш до подтвърдиш плащането!ВТС = 0!

110

Миро

преди 5 години

Shill it baby... :D

109

Жиголо911

преди 5 години

Ами това може ли да се "поправи"? Така изглежда работи човешкия род. За нас възприятията са реалност, и от това произлиза уязвимост на внушения. Позитивната е че може би това е част от адаптивноста към всякакви терени,начини на живот и т.н Не сме приковани към реалноста...и може би не е нужно и ефективно.Общо взето нямам въображение как може да е по-добре от това. Стойноста трябва да се определя субективно и това става с мислите ни.

108

Жиголо911

преди 5 години

Доста тежки емоции в тая тема! Причината най-вероятно е лична загуба на пари на пазара. Случва се! Стойноста на нещо се определя от това колко хората са готови да дадът за него. Ако ще да е мръсен чорап ако 100 000 човека смятат че мръсния чорап струва 1000 долара, за толкова може да се продаде.А биткойна какво бъдеще има никой не знае. Не за пръв път е отписван..

107

Анонимен

преди 5 години

Удрят дори хора с по 100 биткойна. Това са 400 хиляди долара, които доста бързо изчезват в портфейлите на полицаи и прокурори.Като слушате за грандомански акции, в които има крипто-валута, да знаете че най-вероятно е просто рекет и ограбване на някой човек