10

Джедай Мастър

преди 5 години

До ДО 10-Джедай МастърМного добре знам за какво става дума и много добре схващам какво се е опитала да направи авторката. Просто резултатът е печално клиширан и ***. В случая няма някакъв последен устрем към съзидание, който да оправдава използваното клише. Човекът не си е отишъл, правейки кино. Със същия успех можеше да озаглави публикацията "Отиде си последният император на киното" или "Двадесети век завърпи в 21-ви". Аре сиктир, всички тука сте от интелектуалец нагоре.

9

ДО 10-Джедай Мастър

преди 5 години

Явно си невръстен и не знаеш и не помнш какво чудо беше със ,,Последно танго в Париж"/между впрочем забранен и не пускан в НРБ./и не можеш да схванеш алегорията.Той беше един от ,,революционерите" в световното кино.Деца,деца как да ви се обясни нещо от което хал хабер си нямате?

8

Джедай Мастър

преди 5 години

И как е "изиграл последното си танго"? То бива *** заглавия, ама това е под всякаква критика.

7

ШибиРиби

преди 5 години

После Берлускони виновен че прави бунга бунга партита. Ми той Чоека гледа мувита на бертолучи и лъска бастуна докато в един момент реши да прави и той бунги

6

Анонимен

преди 5 години

Такива филми през 70-те имаше много но нямаше как да достигнат до БГ. И по добре че са си пълна извратенящина.

5

Анонимен

преди 5 години

Отвратително заглавие.

4

Анонимен

преди 5 години

Този стана известен с това, че вкара порнографията в киноизкуството.Ще бъде запомнен най-вече с филма си ХХ век, който си беше живо порно и много малко кино.

3

Kuala

преди 5 години

Един от многото режисьори, явно известен с нахалното представяне на голотии и перверзии. Тая мо.да беше много модерна през 70-те години. Толкова первезна м.ода, че явно и днес пишещите статии ги е срам да споменават какво точно е представял тоя режисьор. За много от младите хора той е неизвестен. Тук авторката само свенливо споменава за някаква си сценка с масло. Май се срамува да каже точно какво прави с това масло. Е това е главната заслуга на тоя режисьор.

2

Критик

преди 5 години

Мир на душата му. Страхотен режисьор, запомнящи се филми. А Джесика Вълчева да си проверява какво пише. Мария Шнайдер почина февруари 2011 г, през 2016 не е могла да обвини никой......

1

Анонимен

преди 5 години

Специално па тоя ич не е за жалене.Поне се е отеВал на *** ки.