10

Анонимен

преди 5 години

До .Кога и какво се яде е по-важно от това колко. Аз свалих от 89 на 82 кила за 2 месеца, ям също колкото и преди и тренирам колкото преди, просто сега не ям абсолютно нищо 4 часа след ставане и 4 часа преди лягане.

9

Анонимен

преди 5 години

Еми да, амфетамина е изключително добър стимулант. Подтиска апетита и умората, ядеш по-малко и тренираш повече.И в разни хапчета за деца го има даже, тия дето страдат от "дефицит на внимание", и си им го преписват съвсем легално.

8

.

преди 5 години

До МарияДа свалиш 15% от теглото си за месец е меко казано самоубийство! Най-добрия начин да отслабнеш е да си сложиш спирачки на устата и да се поразмърдаш малко,

7

анонимен

преди 5 години

Не е така. В Америка има по-добър контрол от България и точно FDA дава разрешителните. Има хранителни добавки, които съдържат природни прекурсори на амфетамините (намиращи се в малки количества в какаото и шоколадите). Амфетамините дават огромна енергия, но при високи дози след 5-6 дена употреба, човек може да почувства внезапно силно изтощение, силен отток на кръвта от лицето с побледняване, слабост в краката и мискулите, да падне и да умре

6

Леле

преди 5 години

Открихте топлата вода! А прочутата Лида какво съдържа според вас?

5

Мария

преди 5 години

Амфетамина до ден днешен е най-ефикасния медикамент за отслабване.Пила съм хапчета с амфетамин ,свободно продавани в Интернет и резултата е поразяващ.Само за 1 месец може да свалиш над 15% от теглото си.

4

Анонимен

преди 5 години

Emergency room a.k.a. Спешно отделение (колко много се научава английски от телевизията..:) ) В щатите хранителните добавки се регулират различно от храните и лекарствата, и почти не се регулират. Не е нужно одобрение от тяхното FDA, или доказатествто за безопасност, за да пуснат нов продукт и да го продават(витамини, хапчета за отслабване..). Прозиводителят сам трябва да регулира качеството на предлагания от тях продукт. Тяхното FDA могат да спрат някакъв продукт след като има данни, че вреди!

3

Анонимен

преди 5 години

Доста спортисти от по-малки държави изгоряха и със стероиди влагани в прохормонални продукти от америка. Там всичко е сведено до пари.

2

Анонимен

преди 5 години

Амфетамините са разработени като лекарство в Германия между войните. По време на 2рата световна масово се раздават на войниците, които ги наричат panzerschokolade / танков шоколад.Това че прозизводни на амфетамини се изпозват в лекарства за отслабване, анти-депресанти, оптити да лекуват аутисти, тоници срещу преумора и т.н. се знае от 50 години. За справка Rolling Stones - Mother's little helper.Просто Америка е единственната страна, в която рецептни лекарства се рекламират широкомащабно.

1

Факт

преди 5 години

Кога в един продукт може да попаднат неща,които не са в рецептурата му?Ами когато на същата производствена линия са произвеждани/пакетирани такива неща!Да не излезе,че дрогирането на нацията е одобрена от властта политика?Най-малкото при демократите-видяхме какво представляват техните хора на протестите срещу Тръмп-не изглеждат съвсем хас!