14

Гост

преди 5 години

Просто ще се пригодим, пристанищата ще се преместят, който живее на неподходящо мяст постепенно с поколенията ще се махне от там и толкова. Преживели сме Втората Световна Война та едно затопляне няма да преживеем. Фори ще станем по-силни

13

Късно е, моме

преди 5 години

До Анонимен 12"Глобално затопляне има, но то не може да причини описваните от такива като теб зелени хипи фанатици." Това го прочети още веднъж бавно.Аз не съм фанатик. Има цифри и графики, чети ги и не мрънкай.Смешно и несериозно е да ланкаш и да не се оглеждаш какво се случва около теб.

12

Анонимен

преди 5 години

До Късно е, момеА кой допусна Земята да се затопли преди 15 000 години, когато свърши последния ледников период? Глобално затопляне има, но то не може да причини описваните от такива като теб зелени хипи фанатици. Да не говорим, че по-точни данни за средните температури на Земята има едва 70 години, останалото са някакви догатки на база проби от лед от полясите. Да се твърди, че преди индустриалната революция средните температури са били с 2 гадуси по-ниски е смешно и несериозно.

11

Анонимен

преди 5 години

Да бе, точно 05 градуса карат животинските видове да емигрират насам....неееее, не са щедрите социални помощи, никой не си го помислил

10

Може би

преди 5 години

До opetkovБраво за окиса, а не оксида.

9

Може би

преди 5 години

Няма ли градус, няма и радус

8

Късно е, моме

преди 5 години

Ами, то не трябваше изобщо да се допуска преминаване на границата от 1 градус, ама кой да слуша, като реваха на времето професорите.П.п. Каква лъжа ви гони, бе, пичове? Спорите с термометъра.

7

Някой си

преди 5 години

Една дървена зима, като тая дето се очаква тая година и ще ви изкърти от главата очакванията за глобално затопляне!

6

Анонимен

преди 5 години

бла бла бла !Промени в природата ще има без значение от глобалното затопляне .Ако не е то ще е слънчева активност или нещо друго . Времето изтича !

5

Анонимен

преди 5 години

От 1940г до 1975г има понижение на средната температура.А тогава е бума на индустрията след Втората световна война.това изобщо не се вписва в затоплистският модел,че повишаването на температурите се дължи на човешка дейност.Температурите се повишават единствено от слънчевата активност.Когато Слънцето е в минимума си има понижение на температурите и обратно.

4

Анонимен

преди 5 години

Studenata voina prikluchi

3

Анонимен

преди 5 години

Климата на планетата Земя никога не е бил постоянна константа - това едни розови човечета е редно да го разберат най-накрая! Колко се е затоплила планета от последния ледников период?

2

opetkov

преди 5 години

Докога с тази лъжа-глобално затопляне? Малко сте изостанали. Вече се говори за "климатични аномалии". Въпреки уж "бурното" топене на ледници, нивото на океаните не се е повдигнало с повече от 10 мм за двайсетина години. Освен това също е доказано, че човешката дейност допринася с не повече от 5% от общото количество на въглероден двуокис (не диоксид) изхвърляно в природата. Един вулкан може да промени климата много повече от цялата човешка дейност за години.

1

Victimized

преди 5 години

Освен застудяването между 50-те и 90-те години на миналия век, когато дори BBC имат филм в който плашат с нов ледников период, и също предлагат ограничения, санкции, и в общи линии данък въздух за да спрем цикличността на климата който планетата си има така или иначе. Трябва ви само да разберете кои са основателите на голяма част от организациите които се занимават с климатичните проблеми за да ви стане ясно, че тези природни феномени се обяздват от технократите за тяхна полза.....