457

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Solar Power Алоо я ми кажи кой територии е завладяла Русия че не мога да се сетя Например в Сибир не е имало никакви държави Сибир между другото е по територия над 10 милиона кв км там и до сеога живеят по малко нора отколото в останалата част на Русия Държавите от средна азия сами са се присъединили към Русия Е кой народи тогава е порообила Русия За англосаксите знам как са поробили Азия Америка и Африка и океания и що народ са изтрепали там И ти ги знаеш тези неща

456

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Същото предположение може да се направи и за Путин, още повече, че инцидентът е предизвикан от руската брегова охрана.Руското корито блъска украинците, а не обратно."Руското корито Блъска Украинците след почти 3 часа гонене В ТЕРИТОРИАЛНИТЕ ВОДИ НА РФ(12 милна зона от Брега) а след още час почват и да стрелят Руснаците и най-накрая Арестуват Украинските корабиХайде сега си представи кораб навлизащ в САЩ териториални Води, Без транспондер, Самия кораб се идентифицира като военен

455

Анонимен

преди 5 години

Добрия руснак е мъртвия руснак .Няма какво да се занимават с кремалските варвари те само от рязане на руски чутори ще разберат

454

Анонимен

преди 5 години

ВОЙНАТА МЕЖДУ РУСИЯ И ЮДИТЕ ДЕТО СЕ РАЗПОРЕЖДАТ В КИЕВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОЧНО 3-4 СЕКУНДИ.ЗА ТОЛКОВА СТИГА ДО КИЕВ ЕДНА ХИПЕРЗВУКОВА РУСКА РАКЕТА КИНЖАЛ И СЛЕД КИНЖАЛА НЯМА ПОВЕЧЕ УКРОХАЗАРЧЕТА ПОЛСКИ УНИЯТЧЕТА , ,БАНДЕРОВЦИ И ПОДОБНИТЕ ИМ *** .

453

Анонимен

преди 5 години

Тоя мост и без това е в обсега на артилерията да го разтрелват и толкова има и една траба дето могат да изкормят

452

Анонимен

преди 5 години

Тоя мост и без това е в обсега на артилерията да го разтрелват и толкова има и една траба дето могат да изкормят

451

Боби

преди 5 години

До привет от Германия"80% от руската икономика е собственост на американците и англичаните ,тоест в ръцете на англосаксонците"Ехх ЕКСПЕРТЕ да беше попрочел малкоПо принцип си прав но и грешиш. Значи как аз като чужденец мога да придобия завод в РФ? Един единствен начин завода да е ОАД - Отворено Акционерно ДружествоЕдинствения начин да изнеса печалба е изплащане на дивиденти Ако реша да фалирам завода се постава под синдик и разследване и може акциите ми да бъдат отнетиВсички данъци са в РФ

450

До Solar Power

преди 5 години

Не знаех, че една страна може лесно да стане най-голяма по територия . Сега вече знам.

449

Анонимен

преди 5 години

Големи лъжци и мърлячи са укрите..навремето с германците за парче сланина се целуваха,после със руснаците,сега с американците..като българи- все уж за сланинка,горките,правят сметка,а полуват крив макарон,сух..Избиват сега свой народ,изгорили живи хора в Одеса-за какви се мислят? Бандити недобити от германците..Порошенко прави бизнес за милиони в Русия,алкохолик мърляв,сега на генерал си играе..не изтрезнял от снощия запой..смешници.

448

Бай Оня

преди 5 години

укри искат да провокират Русия по ще ядат голия като Саокашвили. И.диоти не мислете за руската икономика няма армия в Европа която да им устои и 1 ден. И Турция е с тях.

447

ЗАКРИВАЙТЕ УКРАЙНА

преди 5 години

Този недъгав проект на русофобския ЗАПАД не може дълго да се изхранва от бюджета на ЕС

446

Анонимен

преди 5 години

До Solar Power 495 - да 'забравим' Косово и се върнем малко по назад - 'разпадането' на Югославия не е ли прекрояване на границите??? И бе активно подкрепяно с всякакви - включително военни средства. От същите тези които сега реват че 'отцепването' на Крим било незаконно. а отцепването на Хърватия, Словения, Босна - те са си ОК нали така?

445

Звезделин

преди 5 години

За Косово може за Крим неможе

444

Solar Power

преди 5 години

Всяка промяна на границите след втората е много много много вероятно да доведе до трета. А агресори по света винаги има както знаем от историята.Ти как мислиш,че русия е станала страната с най-голяма територия в света.Лесно с агресия и завладяване на чужда територия. После следва асимилация и преместване насам натам.... Може да видиш какво се е случило със "старите" българи в русия по времето на царете им :(((

443

Бай Петко

преди 5 години

Тавариш Путин и другаря Лавров ще си го преместят синхроно от единия крачол в другия

442

Боби

преди 5 години

До Solar PowerЕстествено съм против подобно нещоНо разбираш ли в момента в който се случи НЕЗАВИСИМОСТТА НА КОСОВОРусия в прав текст попита целокупния запад "ВИЕ АДЖЕБА ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПРАВИТЕ???"Отговорът беше "ЗНАЕМ ЗНАЕМ" ("Ну, погоди! - Заяц, ты меня слышишь? Слышу Слышу)

441

Solar Power

преди 5 години

Тоест ако Търново си проведат референдум да направим Княжеството отново и да се отделим всичко е ок за теб ?А ако руснаците след 30 години спонсорират всичките 500 хиляди руснаци които имат апартаметнти във Варна и наоколо да си спретнат референдум и да отидат към русия всичко е ок за теб ?А ако турция направи същото с Кърджали всичко е ок за теб ?Честно казано аз искам Княжеството наистина да се отдели и да поеме по своя път !

440

Боби

преди 5 години

До Solar Power"Кажи защо Русия гарантира територята на Украйна в следствие на което Украйна предаде ядрените ракети..... а сега го нарушава ?"?Крим НЕЗАВИСИМА ТЕРИТОРИЯ ЛИ Е ИЛИ НЕ? Това е Първия и най-важен въпрос.И така Ако Крим е независима територия - тогава за какво нарушение на териториалната цялост на Украйна говорим от страна на РФ?Ако Крим не е независима територия то тогава Косово не е независима територия и трябва да се върне на Сърбия и т.н. да възстановим СССР и прочие и т.н.

439

Анонимен

преди 5 години

Плоско и тъпо,но за офчомисловния апарат минава!Явно на потрошенко му е крайно необходимо военно положение ,за да реши мотивирано,чрез недемократични средства вътрешнополитически проблеми!За целта се провокира международен проблем,вдига се неистова врява,заглушаваща всякакъв разум в местното аборигенство и ето ти узаконена антизаконност!И национално отговорния,необходим терор!!А пътьом се извършва и голяма услуга на задокеанския господар!Изобщо,метод,ползван от библейски времена!

438

Solar Power

преди 5 години

О Боби е тук :)Кажи защо Русия гарантира територята на Украйна в следствие на което Украйна предаде ядрените ракети..... а сега го нарушава ?За поредния русолюб мога да кажа следното: Русия през своето съществуване води над 300 войни. Само 4-5 от тях са защитни ! Всички останали са нападателни. Всеки сам да си прави сметката кой е агресор. Не се става най-голямата по територия страна с мирни стъпки :) Боби не сме луди пич.