136

baihui

преди 5 години

Тези "номера" са ги правили и краварите над наши бойни кораби преди 50 г. в пристанището на Александрия, Египет.

135

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще дойде края на фашисткия режим на олигарха-алкохолик-шоколадов бос Потрошенко!!

134

Анонимен

преди 5 години

Айде, по-бързо купувайте самолетите, че утре може да стане някой конфликт. Ние сме без самолети. Слава на Русия, че ни остави военни заводи, че да имаме леко стрелково оръжие, картечници, снаряди, РПГ, минохвъргачки, системи Град. От сегашните получихме няколко безполезни дрона.

133

Анонимен

преди 5 години

Руснака кой го брой за човек правиш го на груз 200 и толкос гей хобита от кремъл ще помънка малко и ще отиде да се държи за рачичка с Ердо

132

Анонимен

преди 5 години

Су 24 е толкова истребител колкото лада нива комбайна Един месершмит 109 от войните стига да ги опуца и двете щайги

131

Бай Петко

преди 5 години

Те и американците имат и още го имат бойния опит от Афганистан

130

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 140 Руснаците и в Авганистан имаха "боен " опит , амо не им се получи.

129

Анонимен

преди 5 години

Аз командвах щях да ги сваля и двата таралясника и обеся пилотите .Да го видим джуджи как ще мънка като махната мисирка

128

ПЕНКО

преди 5 години

ПОМИСЛЕТЕ СИ САМО :- --ФЛАМАНДЦИТЕ ИЛИ ВАЛОНЦИТЕ ЩЕ" ВОЮВАТ" С РУСИЯ ЗА НАТО И ЕС !?!? БЕЛГИЯ В БАЛТИКА ...ТОВА Е " НОВОТО ВРЕМЕ " !!! И ФИНЛАНДИЯ Е "ПОБЕДИЛА " РУСИЯ СЛЕД ДАРЕНАТА И СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ПО ВРЕМЕ НА РЕВОЛЮЦИЯТА ,НО В ПОЛЗА НА ВЕРМАХТА !!!

127

АзГ

преди 5 години

Дано да няма война, но докато натовците се организират и мобилизират джендърите си, Руската ЕДИННА Армия ще създаде ФАКТИ. Много от натовските страни нямат нито логистика, нито тил, само малка част от командния състав разбира заповедите на английски. Говоря за конвенциален конфликт, без използване на стомно оръжие, но дано и такъв да се случва в тази разиденена Европа.

126

АзГ

преди 5 години

Че какво си мислят НАТВците стехните провокации спрямо РФ, да я сплашат ли ?Много ми става смешно като чета за пълчещи се и джавкащи като пудели белгийци, латвийци, литовци, холандци, норвежци...Е, Франция като ядрена сила е по-друго нещо, ама тя си мълчи.

125

Анонимен

преди 5 години

След като Русия влезе в Сирия,войната се обърна.Пък вие викайте че, Русия била слаба.Те и немците така разправяха 1941г! Помнете че, ако стане конфликт (недай боже) калените руски *** ще спукат от бой разглезените европейчета.Руснаците имат и голям боен опит (Чечня) и не ги страх да ***! Не се занасяйте с Русия защото, там всички си строшиха главите!

124

Скептик

преди 5 години

Белгия през ВСВ е превзета за 2 дни!

123

джо

преди 5 години

До журналюб. Като не знаеш за нещо по добре не пиши. Иначе всичко става като махленска седянка. Този казал нещо за сестра ти, другия пък видял и т.н. Пък ти върви доказвай ,че нямаш сестра. Не искан да обидя никого , но когато дадено събитие не е подкрепено от факти може и да е фантазия.Наскоро имаше репортаж , че летци са наблюдавали странни обекти в небето. Но казаха от кой полет, до кое летище летят, къде е станала срещата и т.н. Коректно ,точно ето това е новина.

122

Блядките вече Го

преди 5 години

Ядоха в Сирия неумитНо още искат, северните джендъриЩе си го получат!

121

Nnn

преди 5 години

Само така,Вова.Бий англосаксония по главата, да те уважават.Пример- ген. Вазов.А белгийските ***-лекичко behind.

120

Журналистолюб

преди 5 години

До джоДали се сещаш, че на журналистите такава информация не се дава, тъй като тя е собственост на НАТО. Руснаците също не дават информация за маршрута на корабите и самолетите си. Най-малкото от съображения за сигурност. Хайде, мисли малко преди да обвиняваш. А, ако пък си в понеделнишко настроение, пиши си, щом ти помага

119

джо

преди 5 години

За съжаление, вместо конкретни данни , "журналистите" пак са го ударили на лирика. Освен, че "инцидента" е станал в Балтийско море, което е доста голямо. Къде са патрулирали корабите? До кои брегове? В кои териториални води? и Т.Н. Това май не е от значение. Защото ако е близко до руски територии е нещо обичайно, т.е. стопанина им казва ,че си е в къщи. Ако е в неутрални води , то това е разузнаване просто едните и другите са се разгледали Ако са териториални води на НАТОВСКА държава ,нарушение

118

баба мара

преди 5 години

нато зорлем търси конфликти и напрежение като искат учения да вървят вокеана защо се завират все покраи русия

117

Активист на БКП

преди 5 години

До НеАнонименВ грешка си,другарю ! Аз съм путинист,но съм работодател и давам хляб на 46 семейства ! Слава ! Слава ! Слава !