314

До F

преди 5 години

Така е, но: защо приписваш "заслугата" (само) на Поршенко? Руснаците са стреляли по кораби които пътуват към собственото си пристанище - в Мариупол, през ОБЩИ води. Това е все едно турците да започнат да стрелят по български кораби понеже пресичат Босфора! Има си норми на поведение и международни споразумения които осигуряват цивилизовано общуване. Руснаците са се държали като диваци, в случая. Това че, са вдигнали мост някъде не прави морето само тяхно!

313

F

преди 5 години

Задачата на Порошенко изпълнена! Провокация! Отново Русия се изкарва на масата за бля бля,а в Украйна народа му се разказва играта от фашистката хунта и вниманието от проблемите им се измества към въображаемия враг! Европа също надува глас,а протестите във Франция на заден план,Мей получава глътка въздух,Меркел -също,то с толкова емигранти в Германия,не останаха истински немци там. На евреите добре им дошло,не ги приказват ,че те са омътили водата навсякъде! Наздраве!

312

до 340

преди 5 години

е нали сме им задунайската губернойка - знаем се

311

до 341

преди 5 години

гледай преди това да не дойде края на комунистическия режим на путинчо свободата винаги е по-жизнена от тиранията

310

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще дойде края на фашисткия режим на Потрошенко!

309

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 337от къде знаеш?

308

Анонимен

преди 5 години

На времето стамболов изби русофилите и българия живна

307

До Тинтири Минтири

преди 5 години

"Три военни катера на откровено неприятелска страна нахлуват в твоите териториални води,.."______________Това са общи териториални води според подписано съглашение. Украина има дълго крайбрежие в Азовско море с градове-портове. Корабите са пътували за украинския град Мариупол. Все едно, да се окаже че, от един момент нататък варненци не могат да наджапат в морето си!

306

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са си Kpeтени по рождение...Изобщо не съм изненадан...

305

Анонимен

преди 5 години

Украинците палят гуми намайдана си . Киев е заприличална *** табун .

304

mango

преди 5 години

Абе що се не скарат на Турция за Дарданелите и Босфора. Опитаха се Английските маймуни да го превземат , ама страшен бой отнесоха и така до наши дни.Ще полаят НАТОВЦИ и Бандеровските бандюги и ще се кротнат. СПИРА ГАЗТА ПРЕЗ УКРАЙНА - ТУКА Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО.

303

Тъпи украйнци

преди 5 години

И следва воено положение, и отлагане на изборите за президент. Сегашния е с 8 процента подкрепа и няма начин да ги спечели. Така може да държи власта сума време.

302

Анонимен

преди 5 години

" Руснаците няма ли да се връщат на родната си Планета на маймуните? " -- Що е то радикализирана герберюга ?Насочвам ви в правилната посока .Употребявайте точните термини .

301

Анонимен

преди 5 години

Ах каква прелест е този мост !Такава снимка досега не бяхапубликували гъзолизците отсайта . Истината излиза наяве .

300

Анонимен

преди 5 години

Много добре че са стреляли !Лошото е че не са потопилипоне едно от тези катерчета .Като плъхове във водата трябвашеда драпат . И после няма да смеятда се приближат .

299

Тинтири Минтири

преди 5 години

До !Три военни катера на откровено неприятелска страна нахлуват в твоите териториални води, след многократни закани на отделни властови фигури за агресия срещу Кримския мост. Нарушавайки всякакъв ред на преминаване през проток между суша на една държава. Какво още по-специално очакваш в "поведението" на украинския флот, за да си заслужи шамарите?

298

Анонимен

преди 5 години

Руснаците няма ли да се връщат на родната си Планета на маймуните?

297

до 324

преди 5 години

До Анонимен България е я имало преди Русия и ще я има и след Русия Българинът е създавал държави а не унищожавал

296

Анонимен

преди 5 години

Интересно ако Русия сечели конфликта, България дали ще я има на картата ?

295

Анонимен

преди 5 години

До 301НАТО са в Украйна дете слабоумно !!!!От къде са всичките инструктори и разни *** ?Руснаците и там го мачкат, весят по жиците трупове на литивци поляци и всяква жмел !Аз викам дано стане конфликт че да видим тези където най-много лаят в този сайт как ще посрещат руснаците с хляб и мед !!!!!!!Първи в редиците ще са защото а страхливци !