52

(-_-)

преди 5 години

Цяла Украйна и народа й се използва за пушечно месо от оня сфинкс Петро, който пък изпълнява каквото му наредят САЩ и компания..

51

Вуйчо

преди 5 години

Най вероятната истина е, че украйна провокира с надеждата да активира намесата на запада! Дано не се стигне до итуация "който нож вади от нож умира!"

50

НеСоросоид

преди 5 години

До АнонименУкраинците не си спазиха конституцията и свалиха действащ президент без избори. Западните министри казаха, че ще застанат зад законите и ще се проведат законни избори, но после се отметнаха. Та кой викаш наруши законите... Време е ЕС да загрее, че Русия е голяма държава със самоуважение и е достатъчно силна, за да си позволи да има независима политика. Не видях някой да се загрижи за избитите етнически руснаци я Украйна, или за факта, че доброволческите баталйони носят нацистки симво

49

Анонимен

преди 5 години

Това си е чиста и откровена провокация от страна на Украйна. Даже ми се струва, че леко се отирваха в случая.

48

Анонимен

преди 5 години

Руските *** както винаги си мислят че могат да правят каквото си искат :)

47

рускиня до 66

преди 5 години

Крайно време е да отрежат *** от международната банкова система и да работят само със златни рубли.---------------------------------точно мнение на експерта от Голямо нанадолнище чакат банките. Най-накрая се изходи

46

Анонимен

преди 5 години

Украйна е провалена държава....................така стана с Майдана.............скачаш като ***.............после ревеш.............те скъсаха връзките си с майка-Русия за да се харесат на новите си западни господари!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика................скоро враговете на България и Русия ще бъдат наказани...........................предателството не може да се прости!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Привет от Германии Договор от 2003 определя Керченския проток и Азовско море като общи териториални води на Украйна и Русия,..............................Руските просстаци кога са спазвали договори ,че и този договор да спазват ?!Само санкции докаго изпука от глад и последният гладен и въшшлив руски мизерабъл !Колкото по-изолирани са рускияте просстаци ,толкова по-спокоен е живота в света !

43

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 66мечти....мечти....

42

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да отрежат *** от международната банкова система и да работят само със златни рубли.

41

Анонимен

преди 5 години

Гладен мечок хоро играе ли, а у'шанки ?

40

Анонимен

преди 5 години

Пълен блокаж за съветската *** !

39

Ще откъснат

преди 5 години

Няма да мине много време и укрите ще се усетят и ще откъснат главата на Пърдушенко,който докара страната до просешка тояга продавайки я на американците за жълти стотинки.

38

РККА

преди 5 години

Одеса и Мариупол скоро ще са в състава на Руската федерация подобно на Крим,морячетата от украинския черноморски флот ще изберат по добре платената руска служба ,а шоколадовия заяц Порошенко ще се задави с бонбон карамела му

37

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко месеца украинските граничари арестуваха риболовен кораб на рф и го пратиха в затвора . Конфискуваха кораба бил влязъл в техните териториални води. Историята се повтаря ама на обратно. )))

36

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че няма да се сбият. Украинците ще пореват малко на меркелското рамо, а после Меркел ще посрещне Путин за следващата сделка, полезна за Германия. На Никой от ЕС, НАТО или по света не го интересува Украйна.

35

Анонимен

преди 5 години

Мостът има две цели - да свързва Крим с Русия и да прегражда протока за украински кораби. Украинците още не са разбрали за втората цел на моста. Време е да я разберат.

34

анонимен

преди 5 години

Жалко,че една група от управляващи в Украйна са послушници и са вредни за държавата ,украйнците и руснаците са едно но платената управляваща мафия са виновни за това.В западна Украина около Лвов има хора които се смятат за поляци и говорят с полски диалект защото тази част е била известно време полска там са тъй наречените бандеровци останалото са руснаци.

33

Наблюдател

преди 5 години

Мачкай, Путин!