71

anonimous82

преди 5 години

До Българин в ГерманияАве млъкваѝ ве ***...изкарва се...Кво..дадоха ти 1600 евро и вирна носа!Роб главозамаян !

70

Анонимен

преди 5 години

какво стана с афганистанските инженери и ядрените физици от бурунди, които баба меркел прие охотно?

69

Българин в Германия

преди 5 години

.. цяла Европа. В Германия е пълно с испанци, французи, португалци, италианци и прочие.

68

Българин в Германия

преди 5 години

Кънчо И България "цакаше" с визи "ФРГто".Иначе, преди няколко седмици министъра на Икономиката на провинция Бавария съобщи, че около 300000 от новодошлите са вече с постоянна заетост, а други 350000 са в различни фази на обучение.Други си ги пращат да си ходят в къщи. Просто хората не да достатъчно образовани и подготвени за много от свободните позиции, и затова Германия си търси хора които да са подходящи. Това не е политика само към българите, Германски фирми търсят работници в

67

Кънчо

преди 5 години

Едно време ФРГ-то ни цакаше с визи и си мислеха че живеем по дърветата. Сега обаче ще дойдат с куфар пачки евро и ще кажат "Бите шойн. Заповядайте при нас че на арабите и на туците хич не им се бачка".

66

ХА,ХА,ХА,

преди 5 години

От какво мислите са ми двете коли , с гаражите и къщата в която живея....??!От мама Меркел ,бе...ха,хааааааа...ТАМ РАБОТЯ , И СИ ХАРЧА ПАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!ЦЕЛУВАЙТЕ ДЪЛГО , КАФЯВИЯ МИ ***..... А , АЗ...МОЖЕ И ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ПО ЕДНА ШОТЛАНДСКА РАКИЯ! ЕЛАТЕ МИ НА ГОСТИ В с.ДРЕНОВЕЦ , ВИДИНСКО... И ВИЖТЕ.

65

Българин в Германия

преди 5 години

До 70: в Западна Европа се изкарва колкото работиш. Ако работиш много и добре ще изкараш повече от прилични пари.Ако имаш желание, имаш възможност да основеш и собствен бизнес и да се бориш с що годе реална конкуренция, а на места конкуренция си си сам ти и това колко време и ресурси можеш/искаш да инвестираш.Разбира се, с лежане не става.

64

Да си го кажем!

преди 5 години

да преживяваш*

63

Да си го кажем!

преди 5 години

реално погледнато на Запад не се печели чак толкова.Освен ако не си някъде по Америка Австралия Канада и тн които са с убииствен стандарт по Германия Франция и тн няма да станеш милионер.Западна Европа си е беднотия печелиш колкото да притежаваш.И последно Сорос не е станал милиардер с копане на лозето от 8 до 5.

62

куртропович

преди 5 години

Ха ха ха ха... Дела, дела и пак думи, както казваше едно време правешкият хитрец. Аз бих допълнил - обещания за работа, обещания за работа и пак лъжи.

61

до 66

преди 5 години

Таксата за детска градина започва от 280 евро . Затова и наемат много детегледачки от източна Европа. Стига лъгахте хората по интернет.

60

Анонимен

преди 5 години

Стига с таз Германия бре- разбрахме, че имала големи нужди и ще ги обслужваме. Що не направят заводи и тук да работи народа пък те да печелят, ами ще дърпат там населението? Докога? Кой е платил за образованието на тези младежи?

59

Анонимен

преди 5 години

България - детски надбавки - 38 лв , такса детска градина на месец - 50 лв .Германия - детски надбавки - 225 евро ( 450 лв ) , такса детска градина на месец - 30 евро ( 60 лв ) . НАЗДРАВЕ .

58

Анонимен

преди 5 години

Толкова за прославутата германска работливост. Толкова за страхотната им образователна сиситема.

57

Анонимен

преди 5 години

Ми кво стана с гостите дето ги покани баба Меркел ? Те май наистина са на гости и не бачкат.

56

беден като куче

преди 5 години

МНого ми се ще да стана диреткор в Германия,и само да лапакам по 10 хил евра на месец. Да ,ама не!

55

ogin

преди 5 години

До Пишман гастербайтер Във България говорим български във германия немски,другите езици не вървят пич

54

пецата

преди 5 години

Либералите с последни напъни в угода на капитала за да си запазят власта и топлите местенца и заплатки, следваща страница - крайно десни, и ще има много работа за прокуратурата в германия, съюза се разпада и кой от къде е , за нас е добре,пускаме тръбата от русия слагаме кранчето и тормозим германия с него

53

Анонимен

преди 5 години

лошо - семейства с деца няма да могат да ходят. дечицата,като видят бурките и ще пищят от кошмари.

52

Анонимен

преди 5 години

До Инженер57 О,да! Иска се диплома,призната при това в Германия ,плюс познания.