8

ХО-ХО-ХО

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА"Какво става зад входната врата е проблем на нашето семейство."Мантрата на всеки деспот, който вярва, че неговия дом е крепост в която само той е цар.

7

Хюго Бос

преди 5 години

Ама нали бяха подписали Истанбулската им конвенция? Нали за нас казваха, че всеки дрн сме си биели и убивали жените? Как така там са 44, а при нас двойно по-малко? А в Турция колко бяха, джендерасти долни? Я, грантаджиите- нещастници да обяснят защо искат да трупат дивиденти , вкл. финансови, за сметка на чужди трагедии? Защо при всяка трагедия у нас не спират да набиват канчетата за измисленста си джендърска конвенция, а ако дтава дума за чужбина, и то е джендърски държави- мълчат като п***тки?!

6

Да си го кажем!

преди 5 години

Отклоняване на проблема от факта че държавите им са пълни с таранбуки които трябва да изхранват а парите все повече намаляват.

5

Анонимен

преди 5 години

"44 жертви на домашно насилие в Испания"---Не е малко ... На 47 милиона население ... застрашаваща тенденция е. :)

4

Анонимен

преди 5 години

"В Мадрид десетки хиляди се включиха в шествие, организирано от феминистка организация,"Всичко организирано от феминистка (мъжемразка) организация не си заслужава вниманието. Насаждането на омраза към срещуположния пол е обречено на провал.

3

Нали приеха

преди 5 години

Конвенцията - що реват?

2

;-)

преди 5 години

44 убити жени годишно, но при 50 милиона население. Стига вече с тази пропаганда!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Антихуманната и антидемократична система, в която живеем днес цели да разбие последната крепост на обществото - семейството.От друга страна тази истерия срещу така нареченото домашни насилие ще развърже ръцете на Системата да се меси тотално и брутално в дома ни.Моят дом е моята крепост !Какво става зад входната врата е проблем на нашето семейство.Държавата да си гледа държавните проблеми.Ако някой убие член на своето семейство бива съден като убиец и получава наказание за престъплението си