48

Ани

преди 3 седмици

До ИванТе нито знаят Какво се случи нито нищоНо говорят пълни глупости

47

Анонимната

преди 3 години

Ами,какво да кажа...много слаба статия. Съдържа част ,дори от други статии..Не си мислете,че сте написали нещо. Нищо сте НЕ казали! ...Просто спрете да пишете неща,за които нищо не знаете. Информацията,която предоставяте трябва да бъде повече от предположения ,базирани на клюки. Не пишете слухове и не си съчинявайте врели-не кипели!!!!В противен случай ви се губи смисълът,както и времето!П.с Не е той убиецът. А който и да е ,надали вината му е в наркотиците... По-скоро е в поръчителя. 😉

46

Киро боду

преди 5 години

Пламенчо,ти наистина ли смяташ,че Северин е убиеца овчицо?

45

Иван

преди 5 години

По-интересно е да каже кой му е дал тази бяла субстанция и какво точно му е заръчал да направи, както и какво му е обещано в замяна.

44

Пламен

преди 5 години

Ами дайте да го оправдаят Северинчо сега, щом ако не е била дрогата, едва ли е щял да убие жената...

43

Реалист

преди 5 години

Еми така ще да е, като позволявате на Бойко да си върти наркотиците в цяла източна Европа, вместо да натискате правителството да легализира тревата, както правят в цивилизацията. Ама *** народ, какво да се очаква от него? Мама и тате поркат алкохолец, нормално и децата да търсят някакви наркотици.

42

Battlecrueser

преди 5 години

Мръсни лъжливи медии , защо тръбяхте ,че тоя м.гал е пушил канабис ??Защото излишно настройвате обществото срещу билката .Докато държите нещо безобидно в нелегалност , истинските отрови ще тровят децата ви .Западните държави напрвиха верният информиран избор , а бай *** продължава да дава парите на мафията , която превръща с химикалите си децата в "Зората на мъртвите " ...

41

Анонимен

преди 5 години

А забогателият Гел перящ парите си дошли от този бизнес, говори че хората не трябва да протестират! На всичкото отгоре и шеф на КРИБ..

40

минчо

преди 5 години

няма такова нещо в БГ,някой да е 4ул за хванат дилър,за хванати наркотици -тука в БГ несъществува дрогата,няма я ,наркомани няма -казах,да е жив и здрав *** още дтлги години да ни управкява

39

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Този изверг ли намерихте да ползвате за снимка?

38

Анонимен

преди 5 години

Казва се синтетична дрога................стига с тоя глупав термин - "дизайнерска дрога".Дрогата е екстра от демокрацията.............при Тодор Живков нямаше дрога......................имаше възпитание и дисциплина!!!

37

Анонимен

преди 5 години

И полицаите пазят дилърите. В Русе специално, всички ги знаят кои са.

36

Анонимен

преди 5 години

"Възрастта на наркоманите пада драстично, има 13-14-годишни"---А преди тази възраст тренират с вдишване на лепило.Хем евтино и достъпно, хем законно, хем кеф... :)"Културни особености на етноса" му викат. :)

35

геро

преди 5 години

гарантирано от герб

34

Земя,планета,затвор

преди 5 години

Северин взриви света след убийството на Хашоги от принца и неговите приятели резачите. Всякаш октомври беше месец за убиване на журналисти. Случайност че два журналиста ще бъдат убити в октомври месец ? Когато става дума за елитите случайност няма. Аз все си мисля че е поръчково убийство. Убийството на Хашоги е точно такова. Сега има нова дрога канибал. Като я смъркаш ставаш рептил и започваш да ядеш човешка плът. Ставаш канибал. В ада живеем няма спасение спасявайте се.

33

Анонимен

преди 5 години

Горкия Северин... Който е *** да не носи отговорност. Това ли се опитвате да пробутате, да оправдавате.

32

Анонимен

преди 5 години

Отново двойка от мен за статията, селинджъри!

31

Анонимен

преди 5 години

По останалия свят отдавна имат този проблем. Разбира се в останалия свят се борят с него, а тук...печелят от него. Докато дрогата, алкохола, насилието и т.н. са тема табу, не се борим с проблема, защото това е проблем, проблем е нуждата от дрога, а не това, че някой може да си я набави. Проблем също са ромските квартали, в които не стъпва полиция, а царят техни си закони, изработени от, най-богатите, от хората печелещи от дрога.

30

Анонимен

преди 5 години

Как пък никой не можа да се ограмоти грам по тази изключително важна тема за тридесет години?! Как така хем непрекъснато всички аларми вият и всеки се опитва да обясни колко е сериозен проблемът, а никой не си прави труда да прочете поне пет реда в "Уикипедия", преди да пише за него?! Малоумие, безбрежно.

29

Анонимен

преди 5 години

Повечето наркотици, ако изключим листната маса и гъбите, имат формата на кристали. Какво ново видяхте тука?? Освен това, не е "метаамфетамини", а е "метамфетамин", префиксът е "meth", a не "meta", и смислово разликата е зверски голяма. Числото е единствено - метамфетаминът е точно ЕДНО съединение. И не е дизайнерска дрога. Дизайнерските дроги са съвсем друго нещо. Ако с тази информация ви е захранил някой корифей в областта, спирам да ходя и на лекар, в тази държава на тъпирите.