19

НАУЧЕТЕ

преди 5 години

ТЕЗИ ПЪЛНИ И КРАТКИ ЧЛЕНОВЕ. ИЛИ НЯМАТЕ ЗАВЪРШЕН 1ВИ КЛАС?

18

Анонимен

преди 5 години

а у нас е обратно. богатите живеят по-малко : кой се самозастрелял, кой - самокатастрофирал, на кой му метнали гранатомет или му подпалили скъпарската кола, на кой му отвлекли детето, на кой му прибрали пачките от куфарчето и сейфчето, кой....просто стресиран как да трупа, да трупа...

17

Анонимен

преди 5 години

Бедните навсякъде живеят по-малко....................социалното неравенство е много голямо в целия свят вече!!!

16

Анонимен

преди 5 години

А как е в България как е в България?

15

Анонимен

преди 5 години

Бедните в България купуват руски газ с турска надценка. И избират Бойко.

14

Американ

преди 5 години

Богатите имат отговорност към работот И здравето си и затова са богати и здрави. Пpocтoфaйницитe пият хапчетата за кръвно с ракия, с цигара в уста и ядат *** на McDonald's. И живеят по-бедно и по-малко. Как да е иначе?

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4А бедните в България изобщо не ядат но рецитират Ботев! Айде със сдраве.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Има ги но не са мързеливи, не са паталогично прости като "истинските" българи и не са с купени дипломи и предплатен "опит"! Такъв Н>ЕЙЧ>ЕС да имаше в Милиционерия сегащяхме да сме 9 милиона. Ама нали всеки силияндур си купи диплома за луекар та цъфтим откъм хемуроиди! Та мечтай за такова здравеопазване както това в Англия, ще почакаш още 50тина години.

11

Анонимен

преди 5 години

До 8КапалЪ Чарда'ши е точно този "прочут" и "прогресивен" български манталитет подсладен с "изтормозено варене" на компоти и сладка. А и дишането на чист въздух!Та каквито и клишета да пишеш англичанина е на стотици години предварение от нашенското цървуле - 'каруци', здравеопазване, правна/образователна/социална система. Дроби зеленце и натискай капаците. И да "мериш" парното че .......

10

Истината

преди 5 години

А при Бойко средната продължителност на живота у нас се вдигна с поне 10 години. Днес българина живее спокойно, охолно сред чиста и уредена градска среда. С най-модерното метро и най-новите магистрали в Европа. Без притеснение за утрешния ден. Факти.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако ограничат достъпа на колониалната си и3мет да работи в здравеопазването, може и да им нарасне живота. NHS в Англия е превзет от пр0сти, но за сметка на това мързеливи нигга, филипинци и цветно-примитивни азиатски полуфабрикати. Все едно гледаш някакъв колониален социализъм заместител на Дарвиновата теория. Всъщност по снимките на персонала в болниците могат да се видят повече приммати, отколкото в учебниците по биология.

8

Бритиш Лейлънд

преди 5 години

Да го ду.ат бедните да го ду.ат и богатите цялото човечество да го ду.а!

7

До 7:

преди 5 години

Явно си излизал навън само на екскурзия до Капалъ Чарши.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Айде плъзнаха файлетоните. Средностатистическият англичанин (даже и от по тъмен произход) е с хиляди проценти по интелектуално надарен и с много по обширна обща култура отколкото същия българин. Пишете компотаджийски къси разкази само и само да прикриете вунята от собствения си "сос"!

5

До 5:

преди 5 години

Вече няма нужда от хората за производство - всичко е роботизирано. Идват наистина много тежки години. Филмът "Властелинът на пръстените" бе пуснат за да подготви хората за бъдещето. Ще има богати елфи, които ще живеят практически вечно - и сега има апарати за прочистване на артериите, дебелото черво, стволови клетки, изкуствено създаване на резервни органи и т.н.Богатите ще живеят вечно, а бедните отиват на нивото на Индия, където всеки ден буквално е битка за оцеляване.

4

Мухаха

преди 5 години

Ама това е мноого обезпокоително. Много. Ако бедните имат толкова кратък живот тогава КОЙ ЩЕ ИМ РАБОТИ НА БОГАТИТЕ ? Кой ще се скъсва от работа за да стават те все по-богати и по-богати ? За сега внасят бедни и прости от третия свят ама.... дори предизвикаха мигрантски пълчища да навлязат в цивилизования свят с надеждата че ще са ефтина работна ръка ама те хем неуки , хем мързеливи, хем се колят и бесят един друг ...... калпав мат'рял .

3

Анонимен

преди 5 години

бедните в Англия ядат Макдоналдс и полуфабрикати от фризера, яко маргарин, яко газирано и пържено, аз се чудя как живеят и толкова. На работа има хора които се отказват да идват на работа ако асансьора не работи (отдела ни е на 3тия етаж). Тук не знаят какво е витамин, какво е билков чай и мислят че китайското е здравословно...

2

Нано

преди 5 години

Споко в 2030 до 2050 вече ще сме безсмъртни. Гаранция от гоогъл.

1

ТHE Патриот

преди 5 години

шнура ме боли много яко за бедните в Англия!А в нашта тикволандия кво става?